تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 715 از 905 اولاول ... 215615665705711712713714715716717718719725765815 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,141 به 7,150 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان پراید مدل 84، چند وقتیه تو دنده ی دو و سه تو دور موتور تقریبن بالا حالت ریپ زدن داره، مثل اینکه گاز رو یه لحظه ول کنی و باز دوباره بگیری، مشکل از چی میتونه باشه؟
    من چند روز پیش این مشکل و داشتم...مشکل از شمع بود در واقع پلاتین شمع تموم شده بود...البته میتونه از انژکتور و وایر هم باشه...اول شمع و بررسی کن اگه مشکل نداشت وایر و بعد اینها دیاگ بزن

پروفشنال Netw0rks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Matrix

پيش فرض

سلام
    روآ بنزینی دارم
    توی رادیات ماشین فقط آب دارم ؛ ضد یخ تقریبا چیزی توش نیست
    سردی هوا هم به حدی هست که ممکنه یخ بزنه
    اگه کل آب رادیات رو خالی کنم و فردا دوباره پر کنم مشکلی داره به نظرتون ؟

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

سلامروآ بنزینی دارمتوی رادیات ماشین فقط آب دارم ؛ ضد یخ تقریبا چیزی توش نیستسردی هوا هم به حدی هست که ممکنه یخ بزنهاگه کل آب رادیات رو خالی کنم و فردا دوباره پر کنم مشکلی داره به نظرتون ؟
    سلام برفرض مثال که شما رادیات رو خالی کردی بعد میشه بگی باقی آبباقیمانده در سیلندر رو می خواهی چیکار بکنی? کار اصولی اینه که یه لیتر یا واسه محکم کاری دو لیتر ضد یخ بریزی و خیال خودتوراحت کنی . قبل از ریختن ضدیخ از عدم نشتی شلنگ ها و بست و پولکی سیلندر مطمئن بشی

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام
    چند وقت پیش چراغ چک ماشین روشن بود و گاهی اوقات بد کار میکرد ماشین رو که بردم دیاگ شمع ها رو عوض کرد گفت شاید هم از کویل باشه.شمع ها رو که عوض کردم تا ۱ماه خوب بود تا این که دوباره چراغ چک روشن می شد ماشین رو خاموش میکردم دوباره استارت میزدم خوب می شد.امروز ماشین رو که روشن کردم ۵ثانیه کار می کرد خاموش می شد.بعد از یه ساعت به هر طریقی بود روشنش کردم و اوردم تو پارکینگ خونه یه چند دقیقه ای روشن بود زیر موتور رو که نگاه کردم از بست اگزوز یه اب سیاه رنگ قطره قطره چکه می کرد. به نظر شما به دلیل بد کار کردن موتوره ریختن این اب؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید؟
    ۲ماه پیش بود که سوزن های انزکتور رو سرویس کردم صافی بنزین پمپ بنزین رو هم تعویض کردم اینجا تو خوزستان بنزین خیلی اشغاله. نشتی روغن داشت تو قسمت فیلتر روغن و فشنگی روغن که تعمیرکار برطرف کرد. راستی تعمیرکار گفت فشنگی روغن رو کور کردم.این کار مشکلی ایجاد نمی کنه.البته خیلی با سابقه است این تعمیرکار.
    ماشین هم ۲۰۶ صندوق دار ۱۶۰۰
    ۸۰۰۰۰تا هم کارکرده مدل ۸۶

پروفشنال Netw0rks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Matrix

پيش فرض

سلام برفرض مثال که شما رادیات رو خالی کردی بعد میشه بگی باقی آبباقیمانده در سیلندر رو می خواهی چیکار بکنی? کار اصولی اینه که یه لیتر یا واسه محکم کاری دو لیتر ضد یخ بریزی و خیال خودتوراحت کنی . قبل از ریختن ضدیخ از عدم نشتی شلنگ ها و بست و پولکی سیلندر مطمئن بشی
    مشکل اینه که به خاطرخرابی واشر سر سیلندر من هر چی ضد یخ بریزم بعد یکی دو روز تموم میشه و باز فقط آب میمونه

این موقع شب هم اصلا ضد یخ گیر نمیاد

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام
    چند وقت پیش چراغ چک ماشین روشن بود و گاهی اوقات بد کار میکرد ماشین رو که بردم دیاگ شمع ها رو عوض کرد گفت شاید هم از کویل باشه.شمع ها رو که عوض کردم تا ۱ماه خوب بود تا این که دوباره چراغ چک روشن می شد ماشین رو خاموش میکردم دوباره استارت میزدم خوب می شد.امروز ماشین رو که روشن کردم ۵ثانیه کار می کرد خاموش می شد.بعد از یه ساعت به هر طریقی بود روشنش کردم و اوردم تو پارکینگ خونه یه چند دقیقه ای روشن بود زیر موتور رو که نگاه کردم از بست اگزوز یه اب سیاه رنگ قطره قطره چکه می کرد. به نظر شما به دلیل بد کار کردن موتوره ریختن این اب؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید؟
    ۲ماه پیش بود که سوزن های انزکتور رو سرویس کردم صافی بنزین پمپ بنزین رو هم تعویض کردم اینجا تو خوزستان بنزین خیلی اشغاله. نشتی روغن داشت تو قسمت فیلتر روغن و فشنگی روغن که تعمیرکار برطرف کرد. راستی تعمیرکار گفت فشنگی روغن رو کور کردم.این کار مشکلی ایجاد نمی کنه.البته خیلی با سابقه است این تعمیرکار.
    ماشین هم ۲۰۶ صندوق دار ۱۶۰۰
    ۸۰۰۰۰تا هم کارکرده مدل ۸۶
    تو این چند ساعتی که کویل رو عوض کردم مشکلی نداشته.
    الآن دوباره رفتم بیرون این چراغ چک روشن شد ولی با یه بار خاموش کردن ماشین چراغ خاموش شد.امروز صبح دیاگ فقط اخطار سیستم جرقه زنی رو می داد. شمع ها تعویض کویل تعویض. به نظر تون دیگه چی کار کنم؟
    یه مدته خیلی اذیت میکنه.
    Last edited by aftab_azad20; 05-12-2015 at 22:02.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام جناب اقای اسمانی عزیز
    سپاس فراوان هم برای جواب کاملتان و همچنین بخاطر تمام زحماتتان
    مرسی

8. این کاربر از شاهین33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

تو این چند ساعتی که کویل رو عوض کردم مشکلی نداشته.
    الآن دوباره رفتم بیرون این چراغ چک روشن شد ولی با یه بار خاموش کردن ماشین چراغ خاموش شد.امروز صبح دیاگ فقط اخطار سیستم جرقه زنی رو می داد. شمع ها تعویض کویل تعویض. به نظر تون دیگه چی کار کنم؟
    یه مدته خیلی اذیت میکنه.
    دوباره موتور بد کار میکنه چراغ چک هم ثابت روشن شد.موندم چی کارش کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه NAZISM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Irän-Deütschland

پيش فرض

درود
    دوستان یه مشکلی با این ۲۰۶ دارم ممنون میشم راهنمایی کنید

دیروز اومدم سوار ماشین بشم هرکاری کردم ماشین روشن نمیشد استارت نمیخورد
    عجله هم داشتم یه یکساعت بعد که اومدم سمت ماشینم استارت زدم روشن شد خیلی خوب هم کار میکرد، جریان چیه؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام.یعنی 502صفحه رو بخونم که بفهمم با رادیاتور یخ زده چیکار باید کرد؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •