من چند روز پیش این مشکل و داشتم...مشکل از شمع بود در واقع پلاتین شمع تموم شده بود...البته میتونه از انژکتور و وایر هم باشه...اول شمع و بررسی کن اگه مشکل نداشت وایر و بعد اینها دیاگ بزن
من چند روز پیش این مشکل و داشتم...مشکل از شمع بود در واقع پلاتین شمع تموم شده بود...البته میتونه از انژکتور و وایر هم باشه...اول شمع و بررسی کن اگه مشکل نداشت وایر و بعد اینها دیاگ بزن
سلام
روآ بنزینی دارم
توی رادیات ماشین فقط آب دارم ؛ ضد یخ تقریبا چیزی توش نیست
سردی هوا هم به حدی هست که ممکنه یخ بزنه
اگه کل آب رادیات رو خالی کنم و فردا دوباره پر کنم مشکلی داره به نظرتون ؟
سلام برفرض مثال که شما رادیات رو خالی کردی بعد میشه بگی باقی آبباقیمانده در سیلندر رو می خواهی چیکار بکنی?کار اصولی اینه که یه لیتر یا واسه محکم کاری دو لیتر ضد یخ بریزی و خیال خودتوراحت کنی . قبل از ریختن ضدیخ از عدم نشتی شلنگ ها و بست و پولکی سیلندر مطمئن بشی
سلام
چند وقت پیش چراغ چک ماشین روشن بود و گاهی اوقات بد کار میکرد ماشین رو که بردم دیاگ شمع ها رو عوض کرد گفت شاید هم از کویل باشه.شمع ها رو که عوض کردم تا ۱ماه خوب بود تا این که دوباره چراغ چک روشن می شد ماشین رو خاموش میکردم دوباره استارت میزدم خوب می شد.امروز ماشین رو که روشن کردم ۵ثانیه کار می کرد خاموش می شد.بعد از یه ساعت به هر طریقی بود روشنش کردم و اوردم تو پارکینگ خونه یه چند دقیقه ای روشن بود زیر موتور رو که نگاه کردم از بست اگزوز یه اب سیاه رنگ قطره قطره چکه می کرد. به نظر شما به دلیل بد کار کردن موتوره ریختن این اب؟
ممنون میشم راهنمایی کنید؟
۲ماه پیش بود که سوزن های انزکتور رو سرویس کردم صافی بنزین پمپ بنزین رو هم تعویض کردم اینجا تو خوزستان بنزین خیلی اشغاله. نشتی روغن داشت تو قسمت فیلتر روغن و فشنگی روغن که تعمیرکار برطرف کرد. راستی تعمیرکار گفت فشنگی روغن رو کور کردم.این کار مشکلی ایجاد نمی کنه.البته خیلی با سابقه است این تعمیرکار.
ماشین هم ۲۰۶ صندوق دار ۱۶۰۰
۸۰۰۰۰تا هم کارکرده مدل ۸۶
مشکل اینه که به خاطرخرابی واشر سر سیلندر من هر چی ضد یخ بریزم بعد یکی دو روز تموم میشه و باز فقط آب میمونه
این موقع شب هم اصلا ضد یخ گیر نمیاد
تو این چند ساعتی که کویل رو عوض کردم مشکلی نداشته.
الآن دوباره رفتم بیرون این چراغ چک روشن شد ولی با یه بار خاموش کردن ماشین چراغ خاموش شد.امروز صبح دیاگ فقط اخطار سیستم جرقه زنی رو می داد. شمع ها تعویض کویل تعویض. به نظر تون دیگه چی کار کنم؟
یه مدته خیلی اذیت میکنه.
Last edited by aftab_azad20; 05-12-2015 at 22:02.
سلام جناب اقای اسمانی عزیز
سپاس فراوان هم برای جواب کاملتان و همچنین بخاطر تمام زحماتتان
مرسی
دوباره موتور بد کار میکنه چراغ چک هم ثابت روشن شد.موندم چی کارش کنم
درود
دوستان یه مشکلی با این ۲۰۶ دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
دیروز اومدم سوار ماشین بشم هرکاری کردم ماشین روشن نمیشد استارت نمیخورد
عجله هم داشتم یه یکساعت بعد که اومدم سمت ماشینم استارت زدم روشن شد خیلی خوب هم کار میکرد، جریان چیه؟؟؟
سلام.یعنی 502صفحه رو بخونم که بفهمم با رادیاتور یخ زده چیکار باید کرد؟!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)