سلام
لینک رو فکر کنم اشتباهی گذاشتی
من خودم اومدم کاسپر رو نصب کردم (رینستال کردم) و ابدیت کردم درست شد
در مورد دومی هم میدونم اینترنت اکسپلورر هست اما دو تا ایکن اینترنت اکسپلور بود من گفتم دومی برا چی بود
هر چند که اون بعد از نصب خودش درست شد
سلام
لینک رو فکر کنم اشتباهی گذاشتی
من خودم اومدم کاسپر رو نصب کردم (رینستال کردم) و ابدیت کردم درست شد
در مورد دومی هم میدونم اینترنت اکسپلورر هست اما دو تا ایکن اینترنت اکسپلور بود من گفتم دومی برا چی بود
هر چند که اون بعد از نصب خودش درست شد
بله لینک ایراد داشت.
برای پیدا کردن این ie باید سری به شاخه system32 بزنید. ولی تفاوتی ندارند. این ایکن هم برای حذف کوکی ها به کار گرفته میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولی که همون IEهست . اما دومی به احتمال زیاد در حالت in Private Brosing هست که توی فهرست sand box قرار میگیره . اما توی ویندوز 64 بیتی یه ورژن 64 بیت هم هست که ممکنه دومی اون باشه . ولی خودم بیشتر ظن به مورد اولی که عرض شد دارم
توی ویندوز های 32 بیت xp هم این 2 گزینه هست. از همونجا برنامه رو باز کردم تنظیمات کوکی رو چک کردم Private نبودند هر 2 IE. اما مشخصه که اطلاعاتی باقی نمی مونه از هر دو IE .
حالا یک نکته اینجا هست. اون علامتی که روی IE دومی بود همون علامتی هست که گزینه های پایین به اسم clear هست یعنی clear data in safe run enviroment که یعنی پاک کردن اطلاعات ذخیره شده در همین محیط sandbox.
میشه احتمال داد که با IE اولی اطلاعات در محیط sandbox باقی می مونه اما با IE دومی اطلاعات حتی توی sandbox ذخیره نمیشه.
سلام
من این kis 9.0.0.736 رو دانلود کردم بعد تو خونه نت ندارم.. می خواستم ببینم چطو میشه آپدیتش کرد
مرسی
از جایی که نت هست این فایل رو دانلود کنید.( آموزش در خود لینک هست )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میخواستم آیا یک آنتی ویروس (فقط آنتی ویروس) برای امنیت در اینترنت کافیه ؟ یا اینکه لازمه حتما یک security هم همراهش باشه؟
دوستان عزیزم آیا در نسخه 2010 راهی وجود داره که هر دفعه که کسپرسکی آپدیت میشه بصورت اتوماتیک آپدیتها رو توی پوشه Temporary سیو کنه؟؟؟؟ (برای آپدیت آفلاین به آپدیتهای قبلی اضافه کنه)
با سپاس
رضا
شما مگه توی کافی نت شبکه نداری؟ پس نیاز به Firewall & Anti spyware و.... هم داری.بنابراین باید Internet Security نصب کنی
آنتی ویروس + فایروال = یا = اینترنت سکوریتی
سلام
بله تنها راه این هست که وارد setting بشید و در قسمت تنظیمات آپدیت گزینه save کردن آپدیت هارو تیک بزنید و یک مسیر برای جمع آوری آپدیت ها انتخاب کنید از این به بعد آپدیت ها جمع آوری میشه و یک کپی هم دارید. یه نکته فقط اینه که اگر برای اولین بار بزنید 140 مگ رو دانلود میکنید سپس بری بعد طبیعی میشه چون از ابتدا آپدیت هارو دریافت میکنه
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)