تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 715 از 1045 اولاول ... 215615665705711712713714715716717718719725765815 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,141 به 7,150 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

در آغاز فعالیت x-80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    من یک فایل طولانی دارم که می خوام توش تصویر بذارم و تصاویر رو شماره گذاری کنم. چطور میتونم شماره ها رو به هم لینک کنم. یعنی مثلا نوشتم "تصویر-1"...و رسیده تا بیش از 200 تا تصویر. می خوام یه جوری باشه که اگه اون وسط یک تصویر اضافه کردم شماره ها خودکار اضافه بشه.
    یک سوال دیگه هم اینکه چه جوری میشه فوت نوت یا همون ÷اورقی رو دوستونی کرد. چون اسم های لاتین رو تو زیر نویس نوشتم و خیلی زیاد شده.
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

آقایون خانوما سلام علیکم
    من یه مشکل دارم با ورد اینه که وقتی فارسی تایپ می کنم وارونه می نویسه مثلاً می خوام بنویسم :
    به نام خدا می نویسه: خدا نام به
    هرچی با تنظیمات پاراگرف و اینا هم ور رفتم درست نشد right to left هم جواب نداد چه کنم پیشاپیش ممنون از همگی

داره خودمونی میشه favfavfav's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

سلام
    ممنون میشم اگر دوستان سوالات منو پاسخ بدن.
    1_ من میخوام برای صفحاتم پاورقی درست کنم اما برای هر صفحه با دیگری فرق میکنه. وقتی از منوی insert و تبلت footer انجام میدم برای تمام صفحات یک پاورقی ثابت درست میکنه که با تغییر هر کدوم بقیه هم تغییر میکنند.
    2_من دارم رزومه درست میکنم و براش پاورقی گذاشتم. رزومه من کلا 2 صفحه هستش ولی در انتها یک صفحه خالی وجود داره ( که پاورقی داخلش هست). هر کاری میکنم نمیتونم این صفحه خالی رو حذف کنم.چکار باید انجام بدم؟
    3_ ایا در ورد ابزاری وجود داره که به صورت خودکار تمام کاراکترها رو تا انتهای خطوط منتقل کنه؟ حدود 10 صفحه نوشتار انگلیسی دارم که به خاطر کپی پیست و ادیت کردن خیلی از خطوط تا انتها نرفتند و باید به انتها هر کدوم برم و delete رو بزنم که کار وقت گیری هست.
    Last edited by favfavfav; 28-01-2012 at 23:53.

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

سلام دوستان
    منم یه سوال دارم
    اینه که گفتن فاصله بین خطوط تو متن پایان نامه باید 0.9 سانتی متر باشه؟! می گم چطور این فاصله خطوطو 0.9 سانتی متر کنم.تو قسمت انتخاب کل متن و راست کلیک و بعد گزینه پاراگراف سانتی متر نیست! فقط singel , 1.5 line , .. ایناست .لطفا کمک کنید چطور تنظیم کنم رو 0.9 سانتی متر!
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Darya-eng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    منم یه سوال دارم
    اینه که گفتن فاصله بین خطوط تو متن پایان نامه باید 0.9 سانتی متر باشه؟! می گم چطور این فاصله خطوطو 0.9 سانتی متر کنم.تو قسمت انتخاب کل متن و راست کلیک و بعد گزینه پاراگراف سانتی متر نیست! فقط singel , 1.5 line , .. ایناست .لطفا کمک کنید چطور تنظیم کنم رو 0.9 سانتی متر!
    مرسی
    همین مسیری که گفتید درسته
    یه قسمتی هست به نامspacing درقسمتline spacingحالتexactlyرو انتخاب کنید ودرکادر روبه رو فاصله مورد نظرتون رو تایپ کنید وok

6. این کاربر از Darya-eng بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

همین مسیری که گفتید درسته
    یه قسمتی هست به نامspacing درقسمتline spacingحالتexactlyرو انتخاب کنید ودرکادر روبه رو فاصله مورد نظرتون رو تایپ کنید وok
    خوب داداش بگو ببینم exactly چند بنویسم.اونجا که سانتی متر نداره ptاستش!
    راستی دوستان کسی نمیدونه هر 1pt چند سانتی متر یا دهم سانتی متره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Darya-eng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب داداش بگو ببینم exactly چند بنویسم.اونجا که سانتی متر نداره ptاستش!
    راستی دوستان کسی نمیدونه هر 1pt چند سانتی متر یا دهم سانتی متره!
    از این اعداد کمک بگیرید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

1 Point = 0.035 Centimeters

2.57 Point = 0.9 Centimeters

9. 3 کاربر از Darya-eng بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

دست درد نکنه Darya-eng جان.ایشالله عروسیت!!!دی
    دوستان یه سوال دیگه ! من یه فایل Pdf دارمو و از توش متنو کپی و تو ورد پیس می کنم.متن مشکل نداره (یعنی با کتنرل و شییفت راست درسته) مشکلی که دارم اینه که وقتی عکس رو از تو ورد کپی می کنم و تو ورد پیس می کنم عکس زیادش می ره زیر متنو فقط یه سانتش بیرون می مونه!عکسو مس زارم بهتر متوجه بشین.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا من چی کار کنم عکس بیفته زیر خط بعد متن؟
    از گزینه formate و tex warping هم به نتیجه خوبی نرسیدم.لطفا راهنمایی بفرمایید.مرسی
    Last edited by a6543210; 31-01-2012 at 11:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوست خوبم ممنون از جوابت
    ببین من وقتی حاشیه دور متن هام میندازم هیچ مشکلی وجود نداره و به صورت پیش فرض وقتی میزنم رو ذره بین حاشیه رو دقیقاً با مارجین هاش نشون میده یعنی حاشیه نه کم داره نه زیاد
    اما وقتی پرینتشو میگیرم مثلا اگه کاغذم لندسکیپ باشه حاشیه چپ و یا راست کاغذ کلا چاپ نمیشه و حاشیه طرف مقابل هم مثلا 3-4 سانت از جای خودش تکون خورده و اومده اینطرف تر
    در حقیقت موقع پرینت این حاشیه ای که برای متنم قرار میدم سر جای خودش چاپ نمیشه
    مشکلم اینه واقعاً کلافم کرده
    منظورم از سوال بالایی دقیقاً این بودش
    اگه این عکس رو ببینید متوجه منظورم میشید
    در قسمت پایین کاغذ یه فضایی هست که قاعدتاً نباید باشه
    در صورتی که من این حاشیه ها رو اصلا دست نزدم و به صورت استاندارد همشون از چپ و راست و بالا و پائین روی 24 pt هستن

پی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوست خوبم ممنون از جوابت
    ببین من وقتی حاشیه دور متن هام میندازم هیچ مشکلی وجود نداره و به صورت پیش فرض وقتی میزنم رو ذره بین حاشیه رو دقیقاً با مارجین هاش نشون میده یعنی حاشیه نه کم داره نه زیاد
    اما وقتی پرینتشو میگیرم مثلا اگه کاغذم لندسکیپ باشه حاشیه چپ و یا راست کاغذ کلا چاپ نمیشه و حاشیه طرف مقابل هم مثلا 3-4 سانت از جای خودش تکون خورده و اومده اینطرف تر
    در حقیقت موقع پرینت این حاشیه ای که برای متنم قرار میدم سر جای خودش چاپ نمیشه
    مشکلم اینه واقعاً کلافم کرده
    این مشکل بالایی که عرض کردم خدمتتون عکسشو براتون قرار میدم تا ببینید چطوری میشه صفحاتم بعد از پرینت
    من تنظیمات حاشیه رو اصلاً دست نمی زنم و روی استاندارد خودش 24pt قرار میدم ولی اینجوری که در عکس میبینید حاشیه پایین رو خیلی بالا میاره
    وقتی هم که تنظیمات حاشیه رو تغییر میدم بازم همینجوریه و تغییر یروش اعمال نمیشه
    لطفاً کمکم کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •