تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 715 از 1126 اولاول ... 215615665705711712713714715716717718719725765815 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,141 به 7,150 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

من دوتا هارد همزمان کنار هم استفاده میکنم.

متاسفانه این هاردم که هارد دوم هست حین کار کردن متوقف میشه برای چندثانیه و صدای تیک میده

مشکلش چیه؟

صدای تیک که میاد پشت سرهم است ؟ اگه هست با چه فاصله ای زده میشود ؟

2. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Hi5

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوستان من یک هارد 2.5 اینچی سامسونگ مدل HM641JI دارم که Firmwar خراب شده.
    کسی میدونه چطور مشکلش حل میشه؟
    firmwar این مدل رو کسی داره؟
    یا جایی هست تعمیرش کنن؟
    اگه هارد دیتکت نمیشه باید بدید بیرون با رابط و دستورات هایپرترمینال فریم ویر به حالت قبل برگرده یا با pc3000 درست بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام
    من یه هارد 500 GB دارم که در طول سال همیشه به کامپیوترم که هاردش 160GB هست، به عنوان هارد دوم به صورت هارد به هارد وصله. امروز این هارد500 رو از کامپیوتر جدا کردم و دوباره که وصل کردم زمانه بالا اومدن ویندوز پیغام میداد که باید تمامیه درایور های هارد 500 رو چک کنه.
    شروع به چک کردن میکرد ولی چک کردن همه‌ی درایورهاش نا موفق و نیمه کاره میشد و بالاخره ویندوز بالا میومد به سختی اما تو ویندوز خبری از هارد 500 نیست، بردم تعمیرگاه، گفت هاردت کارش تمومه.هارد روشن میشه و داخلش انگار میچرخه ولی هیچی بالا نمیاد.
    راهی نداره که به اطلاعات داخلش برسم؟ خیلی اطلاعاتش حیاتیه، کمکم کنید خاهشا!!![SPOILER][/SPOILER]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این هاردی که ویندوز روشه (وین تازه نصب شده) یه جورایی دائم در حال کاره و باعث کند شدن ویندوز هم شده
    هارد 1

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

هارد دوم
    با hdd genaration اسکن شد بد سکتور پیدا نکرد
    با HDD.Low.Level.Forma هم فرمتش کردم
    هارد 2
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود بچه ها ببخسید من سوالم سخت افزاری نیست ولی راستش بچه های اینجا از تالار نرم افزار بیشتر تو هارد وارد هستند. مشکلم اینه که چه فلش مموری چه اکسترنالم رو به سیستم وصل میکنم نمتونم safe remove کنم.با برنامه unlocker هم میخوام ازاد کنم نشون نمیده چه برنامه هایی در حال استفاده هست.راهی هست بتونم بفهمم چه برنامه ای سیریش شده به اکسترنال یا فلشم ؟ مرسی

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    من یه هارد 500 GB دارم که در طول سال همیشه به کامپیوترم که هاردش 160GB هست، به عنوان هارد دوم به صورت هارد به هارد وصله. امروز این هارد500 رو از کامپیوتر جدا کردم و دوباره که وصل کردم زمانه بالا اومدن ویندوز پیغام میداد که باید تمامیه درایور های هارد 500 رو چک کنه.
    شروع به چک کردن میکرد ولی چک کردن همه‌ی درایورهاش نا موفق و نیمه کاره میشد و بالاخره ویندوز بالا میومد به سختی اما تو ویندوز خبری از هارد 500 نیست، بردم تعمیرگاه، گفت هاردت کارش تمومه.هارد روشن میشه و داخلش انگار میچرخه ولی هیچی بالا نمیاد.
    راهی نداره که به اطلاعات داخلش برسم؟ خیلی اطلاعاتش حیاتیه، کمکم کنید خاهشا!!![SPOILER][/SPOILER]
    هارد 500 تو بایوس دیتکت میشه ؟ اگه تو بایوس دیتکت میشه وقتی وارد ویندوز شدین از disk managment و تب health نرم افزار hd tune برای این هارد عکس بدین

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

هارد دوم
    با hdd genaration اسکن شد بد سکتور پیدا نکرد
    با HDD.Low.Level.Forma هم فرمتش کردم
    هارد 2
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    هر دو هارد که اوضاعش خوب نیست برای هارد اول هم بدسکتور و سکتور delay است که باید با hdd regenerator در مود scan and repair کامل هارد رو اسکن کنید تا بدسکتورها برطرف شود در مورد ارور ultra dma باید هارد رو دوباره پارتیشن بندی کنید فریم ویر هارد رو آپدیت کنید و اتصالات هارد و پاور سیستم رو هم بررسی کنید بایوس مین رو هم آپدیت کنید در مورد relocated sector اگه با این کارها
    درست نشد و مقدارش بیشتر میشد کاری از دست شما بر نمیاد و باید ببرید برای تعمیر وگرنه هارد fail میشه

10. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

درود بچه ها ببخسید من سوالم سخت افزاری نیست ولی راستش بچه های اینجا از تالار نرم افزار بیشتر تو هارد وارد هستند. مشکلم اینه که چه فلش مموری چه اکسترنالم رو به سیستم وصل میکنم نمتونم safe remove کنم.با برنامه unlocker هم میخوام ازاد کنم نشون نمیده چه برنامه هایی در حال استفاده هست.راهی هست بتونم بفهمم چه برنامه ای سیریش شده به اکسترنال یا فلشم ؟ مرسی
    سلام اگه سیستم ویروسی نباشه و برنامه ای از داخل دیوایس فعال نباشه چند روش است یک روش ریست کردن explorer است و یا همون موقع که دیوایس وصل است سیستم رو log off کنید و دوباره که وارد شدین سیف ریمو کنید روش بعدی استفاده از نرم افزار safly remover است که مواقعی به درد میخوره که یک پروسس اجازه سیف ریمو رو نمیده این نرم افزار اون پروسس رو force end میکنه و دیوایس سیف ریمو میشه

12. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Hi5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

صدای تیک که میاد پشت سرهم است ؟ اگه هست با چه فاصله ای زده میشود ؟
    نه فقط یک بار صدای تیک میاد.مثلا بعد یک ساعت دوباره که بخوام درایوشو بازکنم باز صدا تیک میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •