سلام
من کامپیوترم رو با HDMI به LED وصل کردم.ولی صدا نداره رو LED.چیکار کنم
درايور کارت صدا رو نصب کردم و جديترين درايور گرافيکم GTX275
دوستان اگه کسی می دونه لطفا کمک کنید.راستی SPDIFOدر منو ولوم غیر فعاله و رو مادربوردم کابلهاشو نصب کردم.Thanks![]()
سلام چون کابل به کارت گرافیک وصل میشه طبیعیه که صدانداشته باشه
ولی اینکه می گن کابل HDMI صداراهم منتقل می کنه کاملادرسته ولی این حالت برای زمانیکه شماازنوت بوک یاوسایلی ازاین قبیل که پورت HDMI دارنداستفاده می کنی .
سلام
فکر کنم یکی از درایوهام بد سکتور داره
چطوری رفعش کنم؟!
ممنون![]()
متشکرم از جوابتون.ولی همین کارو من با Win 7کردم هم صدا داشت هم تصویر![]()
سلام
خسته نباشید
چندتا سوال دارم:
1. می خوام ویندوز xp نصب کنم با سرویس پک 2، در عین حال می خوام جدیدترین NET Framework، DirectX و ... رو نصب کنم، میتونم همه اینها رو بدون اینکه سرویس پک رو به 3 ارتقاء بدم داشته باشم؟
2. دوتا سیستم مجزا دارم، که روی هردوشون XP SP3 نصب کردم، یک فایل تصویری با خصوصیات زیر، روی یکی از سیستم ها با همه پلیرها به راحتی اجرا میشه، ولی روی دومی موقعی که با KMPlayer اجراش می کنم صفحه آبی ظاهر میشه و سیستم ریست میشه، علتش چی میتونه باشه؟
مشخصات فایل:
Format : Windows Media
Description of the codec : Windows Media Video 9 - Professional
File size : 31.1 MiB
Duration : 2mn 21s
Overall bit rate : 1 846 Kbps
Maximum Overall bit rate : 3 928 Kbps
Width : 1 280 pixels
Height : 720 pixels
Frame rate : 29.970 fps
Resolution : 24 bits
با نوت بوک یا رایانه ی دسکتاپ
---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
1. فکرکنم نمیشه
2. می تونه مشکل ازرمت باشه اگر میتونی رم هارو جابجا کن می تونه از ویروس یا ویندوزی که نصب کردی هم باشه ؟
سلام
اون دستوری که در Run وارد میکنیم تا این صفحه ظاهر بشود چیست؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با رایانه یا همون PC![]()
واقعا نمیشه یا حدس میزنی نمیشه؟
در مورد دومی نمیتونه ویروس باشه چونکه بین هر دوتا سیستم چندین بار فایل رد و بدل کردم و ویندوز هردوشون رو هم از یک سی دی نصب کردم، پس از ویندوز هم نمیتونه باشه، رم رو هم امتحان میکنم ببینم فایده داره.
اگر در مورد هر دوتا سوالم اطلاعات کاملتری بهم بدید ممنون هستم، ممنون تر میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)