ریکی لول سه ش خیلی مهمه که مردم فقط لول 6 رو درنظر میگیرن.
ریکی لول سه ش خیلی مهمه که مردم فقط لول 6 رو درنظر میگیرن.
آره....مخصوصا واسه اذیت کردن هیرو های دیگه.....یه اتک از پشت میدی فرار میکنی....یه اتک از پشت فرارریکی لول سه ش خیلی مهمه که مردم فقط لول 6 رو درنظر میگیرن.![]()
سلام دوست عزیز
البته حق نداری هم ندونی.....تو مپ های جدید دیگه جزئیاتو خوب نمینویسه...
نگاه کن،بعصی از level ها و آیتم ها orb effect ان..... یعنی اگر اون آیتم orB effect رو بگیری ،دیگه او level هیرو کار نمیکنه!!!!! داخل آیتم ها ،بیشتر از یه آیتم Orb efect نمیتونی بگیری...یکیش بیشتر کار نمیده!
مثلا anti Mage اگر آیتم Orb efect براش بگیری دیگه level 1 اون دیگه کار نمیکنه....
آیتم Mask Of DeaD به میزان 9% از attacki رو که میدی به life اظافه میکنه.....همبن.
موفق باشید![]()
البته ایتمهای ارب بستگی به جاشون تو ایوینتوری هم داره
هر چی بالاتر باشه اون رو ارب حساب میکنه
یکی از مهمترین کارها تو بازی ترسوندن حریفه!مثلا Vengeful هی stun میکنه اتک میده اینجوری حریف میترسه و کمتر جرئت میکنه بیاد جلوت بزنت!من خودم تو اذیت کردن علاوه بر Vengeful ترال رو هم خیلی باهاش حال میکنم!3 بعد 1 بعد اتک!معمولا اول بازی اینجوری حریفت میمیره!
اگه میشه یکم درباره ی Keeper of the ligh توضیح بدید
من توی اول باز دامینیت شدم ولی همینطور که میگزشت منا می کشتن
برای چی؟
Life steal بر همه ی ارب ها ارجهیت داره
حتی اگه تو اسلان 8 قرار بگیره
اگه میشه یکم درباره ی Keeper of the ligh توضیح بدید
من توی اول باز دامینیت شدم ولی همینطور که میگزشت منا می کشتن
برای چی؟
ezalor هیروی خوبیه....خیلی تو یه بازی تیمی میتونه تاثیر گذار باشه.....
ولی کمی شکنندساگه یه جایی تنها باشه راحت مثل آب خوردن میمیره!!
به نظر من اگه تنها شدید و یکی دنبالتون بود 6 کنید و یه هم تیمی رو پیش خودتون تله پورت کنید که اون به جای شما بمیرهیا اینکه از شما محافظت کنه
کاملا وافقم! ایشون دو مورد رو فراموش کردن! یکی اینکه طرف هم یه کله ای داره! AI که نیست، دوم اینکه شما ریکی رو فول آیتم در نظر گرفتی هم اونوری رو نه!
ضمن اینکه 3 ریکی فقط از پشت عمل میکنه، هیرو رو در رو وایسته میخوای چی کار کنی؟!
میگین ما همش حواسمون به 6 ریکی هست به 3ش نیست، واسه اینکه 6و3 همدیگه رو تکمیل میکنن، ریکی باید ivnis باشه که بره پشت هیرو اتک بده دیگه. ورگنه شعورش در حد کریپ هم نیست![]()
امروز تو بازی با یارو یارم دعوام شد.خیلی نوب بود بهمن ایراد میگرفت.Prophet بودم جلو Tower حریف یارمو بین درخت زندانی کردم مرد!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)