اگه خدا بخواد اوضاع به حالت عادی برگشت:
اگه خدا بخواد اوضاع به حالت عادی برگشت:
بچه ها اینو نگاه کنید :
بین 6 تا 7 کم نمیکنه ولی از 7 به بعد دوباره کم میکنه![]()
اوضاع دوباره خراب شد.هیچ گیت وی ای هم جواب نمیده واسم.لعنت بهش.فقط یکی دو ساعت خوب بود.یزیدتو...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من از این سایته VPN مجانی میگرفتم سرعتشم خیلی خوب بود اما الان یه 3 روزه کار نمیکنه
کسی هست بدونه مشکلش چیه ؟
دوستان من شاتل دارم 512 سرعت دریافتش 64 کیلوبایت هست.از ساعت 1 تا 8 هم رایانه و فایده ای نداره!چون 2 یا 3 شب زیاد دانلود کنی سرعتت میاد زیر 10 کیلوبایت..ولی یه خوبی ه داره شاید در سال یه بار قطعی داشته باشه و هر بار هم ه میخواد قطع بشه بهمون پیام میدن و جزیات میگن.پشتیبانیش هم که خیلی عالیه.ولی من بیشتر دانلود مینکنم فایل های مثلا با حجم 4 گیگ.پس شاتل به دردم نمیخواره چون تا دانلود میکنیم شبا سرعتمون میارن پایین.البته 4 سال شاتل دارم قبلا اینطوری نبود.الان این اینترنت مخابرات دیدم چند تا سوال داشتم. شبا واقعا سرعتش خوب هست اگه 2 مگ بگیرم؟از اول این تایپیک که دیدم هی میبینم میگین قطعه الان درست شد باز قطع شد یا سرعت باز افتضاح شده و ....من اینترنت مخابرات خوزستان بگیرم یا نه؟ برم شاتل پس بدم؟ هر روز قطعی داره؟ لطفا راهنمایی کنید
مخابرات هر لحظه ممکنه قطع بشه مثل همین چند روز پیش که انتخاب واحد داشتم راس ساعت 8 قطع شد .......
البته این چند مدت اینطوری شده که احتمالا" درست میشه قبلا" خیلی بهتر بود شاید در ماه یه بار قطع میشد
در مورد پشتیبانی هم که کلا" هیچ .....![]()
ولی در مورد سرعت دانلود شبانه . سرعت واقعی میده مثلا" من سرویس 1 مگ دارد در طول روز سرعتم 250 kb/s وشب 130 -140 kb/s
![]()
شبا از ساعت 2 تا 6 رایگانه؟ بعد مثلا محدودیت نمیزاره چند شب دانلود کنی میندازنت توی گروه مثل خودت که سرعت میاد پایین؟ نظر شما اینه که شاتل عوض کنم؟
شبا محدودیت نمیزاره که زیاد دانلود کنی سرعتت بیاد پایین؟ و شما نظرتون اینه ه شاتل عوض کنم؟
تا الان که همچین چیزی نبوده من ماهی حدود 40 گیگ شبانه دانلود میکنم همیشه هم سرعت شبانم همون بوده
تازه الان اوضاعش خوب نیست قبلا" با سرعت 480 شبا دانلود میکردم ولی دیگه فکر نکنم به اون خوبی بشه
اینکه میخوای بیای مخابرات رو نمیتونم نظر بدم بستگی به شرایطت داره
و اینکه توی مرکز مخابراتیتون پورت خالی هست یا نه ............
![]()
Last edited by lamp23; 05-09-2013 at 14:55.
کسی نظری نداره ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)