تا نباشد چیزکی مردم نگوند چیز ها
بیا کمالوند رفت و آذرنیا مربی شد .
بله
خير
تا نباشد چیزکی مردم نگوند چیز ها
بیا کمالوند رفت و آذرنیا مربی شد .
به نظر من کمالوند خوب نتیجه میگرفت رفتنش ضربه بزرگی به تیم میزنه
سایت گل در گزارشی آورده است تیم تحت رهبری افشین قطبی با شکست مقابل سنگاپور در چارچوب رقابت های مقدماتی جام ملت های آسیا 2011 نه تنها بخت صعود به این رقابت ها را از دست می دهد، بلکه زیر بار سنگین انتقادات قرار می گیرد.
به گزارش مهر، تیم ایران تابستان امسال در رقابت های مقدماتی جام جهانی تنها 9 دقیقه تا صعود به این رقابت ها فاصله داشت اما پارک جی سونگ، بازیکن منچستریونایتد، بازی را به تساوی کشید تا 9 دقیقه به 9 میلیون مایل تبدیل شود.
"جان دوردن" ، نویسنده سایت گل، در بخش دیگری از مقاله خود می نویسد: تیم ایران در رقابت های مقدماتی جام ملت های 2011 آسیا در ماه نوامبر مقابل اردن تن به شکست داد و شکست روز چهارشنبه این تیم مقابل سنگاپور، نه تنها بخت صعود ایران به مرحله پایانی این رقابت ها را به مخاطره می اندازد بلکه از تابستان که این تیم، حضور در جام جهانی را از دست داد، یک بار دیگر انتقادات روانه این تیم خواهد شد.
علی دایی در ماه مارس 2009 به دلیل شکست مقابل عربستان در چارچوب رقابت های مقدماتی جام جهانی 2010 از تیم ملی ایران کنار گذاشته شد. وی پیش از این با سایپا به عنوان قهرمانی رقابت های لیگ برتر دست پیدا کرده و اکنون با حضور در بزرگ ترین باشگاه ایرانی، پرسپولیس، در این اندیشه است تا تعداد قهرمانی خود در کسوت مربیگری را به عدد دو برساند. این موفقیت می تواند این مربی را گزینه خوبی برای جایگزینی قطبی بکند هرچند که دایی می گوید علاقه ای به بازگشت به تیم ملی ندارد.
در بخش دیگری از این مقاله بلند آمده است: ایران در حالی که جمعی از ستاره های خود را از دست داده با این حال همچنان در صدر گروه قرار دارد و پیروزی مقابل سنگاپور، صعود این تیم به مرجله پایانی رقابت ها را تضمین می کند. قطبی پیش از این حضور در رقابت های چهارجانبه قطر گفته بود که برای قهرمانی به این مسابقات نمی رود و او به آماده سازی تیم فکر می کند. ایران دراین رویداد به قطر و مالی باخت و از سد کره شمالی گذشت.
تیم ملی ایران در عرض مدت کوتاهی سه شکست متوالی (اردن ، قطر و مالی) را پذیرا شده که این موضوع، قطبی را تحت فشار قرار داده است. ایران در روز پایانی رقابت های چهارجانبه قطر مقابل کره شمالی به برتری رسید اما با این تفاوت که کره ای راهی آفریقای جنوبی می شوند و ایرانی ها باید به بازی با سنگاپور فکر کنند.
در پایان این مقاله آمده است: این هفته برای قطبی هفته بزرگی است و برای فوتبال ایران، هفته ای بزرگ تر.
در پی پیشنهاد مستولان تیم صنعت نفت کمالوند خواهان جدایی از تراکتورسازی شد
فراز کمالوند مربی جوان تیم بعد از پیشنهاد تیم صنعت نفت خواهان حضور در این تیم شد که مورد موافقت باشگاه قرار نگرفته است . و باشگاه مخالف جدایی این مربی از تراکتور است . آقای غفوری قائم مقام باشگاه ضمن اعلام این مطلب افزود با توجه به نتایج قابل قبولی که کمالوند در این تیم گرفته و اعتقادی که ما به این مربی داریم شدیدا مخالف جدایی این مربی از تیم هستیم. ایشان در ادامه از رفتار غیر حرفه ای و ناشایست مستولان تیم صنعت نفت گلایه کرد.آقای غفوری در ادامه گفت ما تمام سعی و تلاشمان را میکنیم تا این مربی خوب را در تیم حفظ کنیم اما اگر ایشان نخواهد در تراکتور بماند و انگیزه ای برای ادامه کار نداشته باشد چاره ای نداریم که جز این که با رفتن او موافقت کنیم
[/FONT]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به كمالوند ميگويد: «فراز! كارت ملياست را هم نشان بده تا اينها باور كنند كه بچه ناف آبادان هستي!» بنده خدا انگار خبر نداشت در كارت ملي مردم ايران زمين، محل تولد و صدور شناسنامه درج نميشود!
سايت گل - اولين روز حضور سرمربي جديد صنعت نفت آبادان در اين شهر با اتفاقات جالبي همراه بود.
فرازكمالوند عليرغم پروازهاي متعدد و همه روزه تهران به آبادان، از پايتخت به اهواز ميرود تا به همراه افرادي خاص فاصله 100 كيلومتري اهواز تا آبادان را طي كند. علي اكبر فروزنده رييس هيأت فوتبال خوزستان چهرهاي قابل احترام است اما حضورش براي معارفه سرمربي جديد يك باشگاه هيچ منطقي را به ذهن منعطف نميكند، همانطور كه همراه شدن برخي با كمالوند در جريان معارفه به عنوان سرمربي صنعت نفت، آغاز حاشيهها در يك مثلث متشكل از مربي، باشگاه و تماشاگران هميشه خبرساز است.
شايد همين شلوغي باعث تنش در پايان اولين تمرين اين مربي با صنعت نفت شد. هواداران آباداني به گرد فراز كمالوند حلقه زدند و گير دادند كه اين تيم بايد به ليگ برتر بيايد و اگر قرار بود نيايد، نيازي به تعويض مربي نبود!
كمالوند شوكه ميشود اما يك صداي آشنا او را به خود بازميگرداند: «بابا به خدا فراز خودش آبادانيه و به خاطر تعصب به آبادان تيم تراكتورسازي را ول كرد! بياييد شناسنامهاش را ببنيد تا باور كنيد!»
مربي جوان انگار هم با اعتماد به نفس ميگويد: «بله من آباداني هستم! اين هم شناسنامهام و اگر خواستيد از آن هزار تا كپي ميگيرم كه در آبادان پخش بكنيد تا همه بدانند من و پدرم و جد و آبادم مال همين شهريم!» !
روز اول كه بخير گذشت اما آقا فراز حسابي متوجه شد چرا هميشه ميشنيد كاركردن در خوزستان به دليل درك بالاي مردمش از فوتبال مشكل است.
2010/1/5کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صبر كرديم تمرينات تمام شود و جلوي چشم بازيكنان هم به او نگفتيم و بعد كه تمرين تمام شد همه رفتند، رسايي در اين باره با او صحبت كرد و از عابدزاده عذرخواهي كرد. با من هم اگر چنين رفتاري ميشد مشكلي نداشتم.
سايت گل - علي دايي در پايان اولين تمرين خود با پرسپوليس در ايران، توسط خبرنگاران محاصره شد. او چهرهاي بسيار جذاب است كه از حالا تا پايان كار با قرمزها، صفحات اول روزنامههاي ورزشي را به خود اختصاص خواهد داد، بهخصوص كه مثل هميشه، ورود او بدون تنش و حاشيه نبوده است.
مهمترين سئوالي كه امروز از دايي پرسيده شد، درباره قطع همكاري او با احمدرضا عابدزاده و ناراحتي اين دروازهبان سابق تيم ملي بود كه اتفاقا سالها با دايي همبازي بوده است.
جالب اينكه سرمربي پرسپوليس، در جواب به خبرنگاران، از صراحت هميشگياش استفاده كرد تا همه را متعجب كند. او با ذكر اين نكته كه احترام عابدزاده را نگه ميدارد به ضعفهاي فني وي در مربيگري اشاره كرد.
بخوانيد و خودتان نتيجه بگيريد:
* عابدزاده بزرگ پرسپوليس است، اما من پس از شكست بايد جواب مردم و خبرنگاران را بدهم، به همين دليل تصميم گرفتهام تا اين اتفاق بيفتد. ميتوانستم عابدزاده را در تيم نگه دارم اما مشكلات قبلي دروازهبانها پابرجا بماند و تيم ضربه ببيند، دروازهبان ما نبايد از زاويه بسته سه گل بخورد. ما يحيوي را به كادر فني آورديم تا سطح كيفي دروازهبانها را بالاتر ببريم. هرتيم آرزوي داشتن دروازهبانان ما را دارد و ما بايد باعث پيشرفت آنها بشويم..
* احترام عابدزاده را تا به حال نگهداشتهام، اما فوتبال همين است. يك نفر يك روز هست و روز ديگر ممكن است نباشد. ما صبر كرديم تمرينات تمام شود و جلوي چشم بازيكنان هم به او نگفتيم و بعد كه تمرين تمام شد همه رفتند، رسايي در اين باره با او صحبت كرد و از عابدزاده عذرخواهي كرد. با من هم اگر چنين رفتاري ميشد مشكلي نداشتم كما اينكه در گذشته هيچ كس با احترام و سپاس فراوان عذر دايي را نخواست..
* هيچ كس مثل من عابدزاده را دوست ندارد. من با عابدزاده زندگي كردهام و كمال احترام را براي وي قائل هستم. او بزرگ پرسپوليس است، اما فوتبال در حال حاضر حرفهاي است. خيلي از بازيكنان از استقلال به پرسپوليس آمدهاند يا برعكس. ما نبايد در اينباره جبههگيري كنيم. كسي كه ميتواند در اين زمينه به من كمك كند از او استفاده خواهم كرد و يحيوي اين توانايي را دارد تا كيفيت دروازهبانهاي ما را تا چندين برابر بالا ببرد.
* احترام خاصي براي عابدزاده قائل هستم. پرسپوليس خانه عابدزاده است براي انتخاب يا عزل كسي در پرسپوليس به هيچوجه تحت فشار نيستم. بعضي از بزرگان پرسپوليس عليه من مصاحبه ميكنند، اما من حرف زيادي ندارم و فقط ميخواهم به پرسپوليس خدمت كنم.
* در حال حاضر سه دروازهبان آماده داريم كه هر تيمي آرزو دارد آنها را در اختيار داشته باشد و من به اين دروازهبانها افتخار ميكنم. تصميمگيري در مورد انتخاب نفر اول سخت است و اميدوارم انتخاب خوبي كنم.
2010/1/5کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دايي يادت باشه عابدزاده سرورشه
دايي فقط به حاشيه فكر مي كند اصلا فوتبال هاليش نيست
این مشکل دروازه بانه نه مربیش!دروازهبان ما نبايد از زاويه بسته سه گل بخورد.
آره ... یکی از یکی اسکل تر!در حال حاضر سه دروازهبان آماده داريم كه هر تيمي آرزو دارد آنها را در اختيار داشته باشد و من به اين دروازهبانها افتخار ميكنم.
به نظر من اومدن دایی پای خیلی از بازیکنان و ترکیب کادر فنی رو از پرسپولیس قطع می کنه اولین قربانیش هم عابدزاده بود دومی هم که خیلی از طرفداران پرسپولیس دوست داشتن تا به پرسپولیس برگرده علی کریمی بود که با مربی شدن علی دایی دیگه می شه گفت باید قید بازگشت جادوگر رو بزنیم ولی در کل نباید قابلیت های علی دایی رو هم در نظر نگیریم ولی ما امید داریم که علی کریمی دوباره به تیمش برگرده حتی با اومدن علی دایی
سايت گل - روز گذشته در تمرين پرسپوليس به ليدرها تذكر داده شد كه مراقب تشويق عابدزاده در تمرين اين تيم باشندچرا كه تيم احتياج به آرامش دارد.
عابدزاده مربي سابق دروازهبانها به واسطه محبوبيت در بين تماشاچيان در حال حاضر به عنوان تهديدي براي آرامش تيم به نظر ميرسند بخصوص كه علي دايي در گفتوگويش با خبرنگاران او را متهم به ضعف فني كرد.
عابدزاده در چند روز گذشته ساكت بود و گفتوگوي جديدي عليه تيم انجام نداده است اما مشخص نيست كه اين وضعيت تا به كي پايدار خواهد بود.
2010/1/6کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)