سیو 100% بازی رو کسی میتونه برام بزاره ؟
از اینجا میتونی سیو رو دانلود کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همگی .
اون قسمتی که باید دنبال فکر کنم اسمش Chroob توی یه ساختمون بگردیم ، من همه رو میکشم ولی وقتی قسمت آحر از هلیپوپتر آویزون هستش تیر بهش میزنم میافته ولی هرچی دنبالش میگردم پیداش نمیکنم ! شاید 5 بار این مرحله رو رفتم ولی نمیدونم کجا هستش .
و اینکه میخواستم بدونم این بازی کجا تموم میشه چون به غیر مرحله بالا دیگه کاری نمونده که !
مخلصیم .
ولي واقعا بازي سخته ها اصلا نمي تونم او قسمت كه با پلي بوي ميريم طبقه بالا پليس ها رو بكشم
به نظر من نسبت به سان اندریاس آسونتره و حداقل اینکه بدون کد تقلب میشه تمومش کرد.شما میتونید کاور بگیرید و پلیسها رو بکشید اگر دستت گرم شده یک تیر تو سرشون بزنی تمومه![]()
راستي اين يكي مثله سان آندرياس كد و تقلب نداره؟ البته اميدوارم نداشته باشه آدم دلش مي خواد بازي كنه و طول بكشه الان خيلي با مصيبت جلو ميرم
آرمین جان شما پچ چند رو دارید؟
بازی که آسونه منم خیلی وقت پیش 100% تموم کردم ولی مرحله ی آخر خیلی سخته!
اتفاقا کد تقلب داره...راستي اين يكي مثله سان آندرياس كد و تقلب نداره؟ البته اميدوارم نداشته باشه آدم دلش مي خواد بازي كنه و طول بكشه الان خيلي با مصيبت جلو ميرم
ولی بدون کد یه حال دیگه ای میده...با کد تقلب بازی خیلی سریع تموم میشه
والا من همون پچ 1.03 رو نصب كردم رفتم سايت راك استار ديدم چيز جالبي هست دانلود كردم كلا خيلي بهتر از قبل شده قبلا كلي براي اجراش دنگ و فنگ كشيدم ولي بعد نصب پچ 1.03 اصلا استفاده از پست خوب بني نشد چون خود پچ يه تنه همه مشكلات رو حل كرد ديگه هيچ افت فريم و دنگ وفنگ وجود نداره
سلام اگه میشه من رو راهنمایی کنید
یک نفر ناشناس به من پیامک داد و گفت که اگه کار میخوای با تلفن عمومی یه زنگ به من بزن ولی نمیشه
تقریبا 56 درصد بازی رو رفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)