با سلام
کسپر با اسکن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مالوربایت سر راست 200 تا رو شناخت با اسکن
با سلام
کسپر با اسکن
مالوربایت سر راست 200 تا رو شناخت با اسکن
Last edited by K1lou; 05-10-2012 at 09:02.
کسپر
22
مورد شناسایی نکرد !
Last edited by Hidden-Hunter; 05-10-2012 at 15:21.
Bitdefender Total Security 2013
1 - سایت باز شد
2 - سایت باز شد
3 - بلاک شد
4 - بلاک شد
5 - بلاک شد
6 - بلاک شد
7 - بلاک شد
8 - صفحه سفید
9 - سایت باز شد
10 - بلاک شد
11 - صفحه سفید
12 - صفحه سفید
--------------------------------------------------------
Bitdefender Total Security 2013
213 عدد شناسایی شد![]()
Last edited by Serenity; 05-10-2012 at 16:45.
تورو خدا تو پیکوفایل آپلود نکنین!
میشه جای دیگه آپ کنین؟؟
درود..
خوبید دوستان عزیز؟ خب خداروشکر.. غرض از مزاحمت یه سری پیشنهادات داشتم. ازونجایی که میبینم این تاپیک فعالتر از همیشه هستش و فعالیتهای دوستان بسیار زیادتر از گذشته شده..
و از طرفی درحال حاضر تستهایی که انجام میشه دقیقا ثــبت نمیشه ، پیشنهادم این بود که افرادی که اینجا فعالیت دارن یک تیم تشکیل بدن و تستها رو به روش شرکتهای بزرگ تست محصولات
آنتی ویروس انجام بدن.
شرحش هم ازین قراره که در وهله ی اول یک داور تایین بشه که کاملا اهل هیچ حزب امنیتی () نباشه. تعداد افرادی که اینجا هستند حالا هرچند نفر در طول یک دوره ی زمانی یک محصول
خاص رو طبق Sample هایی که بهشون تحویل داده میشه و طبق تنظیمات و شرایط سیستم عاملی که براشون مفروض میشه ، روش تست انجام بدن.
- معیار تست ها رو میتونید بر وزن MRG flash test یا بر وزن AV-C یا حتی یک طرح جدیدتر و بهتر قرار بدین. تست میتونه بر حسب شناسایی باشه ، میتونه رفتار شناسی باشه و مع الغیر..
- هر تستر در مدت تایین شده می بایست تمام سندیات مربوط به نتیجه و چندوچون تست یک محصول رو برای داور ارسال کنه.
- پس از پایان هردوره ی تست ، تیم داور و کمک داورین موظف هستند که نتیجه ها رو جمع بندی کنن و اونها رو در قالب نمودار و جدول بندی مرتب شده اینجا قرار بدن.
- نتیجه هارو در تاپیک نتیجه ی تستهای معتبر قرار میدیم.
به جهت نظم و انسجام بیشتر تستها، کاریست بسیار خوب که کاملا نتیجه ی تستهای انجام شده رو ببینیم. از طرفی اگه تیم به مرور زمان قوی و حرفه ای تر بشه میشه ازین تیم به عنوان یکی از
اولـــین تیــــم های تستـر ایرانی صحبت به عمل آورد.. از طرف دیگه میتونیم نتیجه های تخصصی تیم پی سی ورد رو با نتیجه های شرکتهای بزرگ مثل AV-C یا MRG Effitas مورد قیاس قرار داد تا
خودمون مستقیما ببینیم چقدر نتیجه های این شرکتها میتونه مورد اطمینان و به حقیقت نزدیک باشه.
درجا زدن در امری چیز جالبی نیست.. بهتره از همین الان به فکر این پیشرفت بزرگ باشیم. البته جزئیات این پروژه خیلی ریزتر هستش که اگه علاقه مند بودین در موردش بیشتر میگم.
امیدوارم اینبار ، فقط در حد یک حرف نباشه و واقعا عملی باشه.. چون ما هم میتونیم...
قربان شما...
علی امین.
امین جان پیشنهاد بسیار خوبی بود ولی امیدوارم این بار به سرانجامی برسه و مثل دفعات قبل نیمه کاره نمونه
البته باید کاربران بیشتری در این تست ها ما رو کمک کنند تا تعداد بیشتری از آنتی ویروس های معروف مورد تست قرار واقع بشه دوستان به راحتی میتونند با نصب یک سیستم مجازی مثل virtualBox که نرم افزار سبک و بسیار کارآمدی هست ما رو در این تست های جذاب کمک کنند
و اما:
من تستی رو با بیت دیفندر توتال سکوریتی در مقابل مخرب های ناشناخته انجام دادم و فیلم گرفتم ولی متاسفانه پیغام های بیت دیفندر ضبط نشده
البته هر وقت در تسک بار ایکون بیت دیفندر رو در تسک بار دیدن بدونید که پیغام داده و این نرم افزار رو بلاک کرده همچنین میتونید بسته شدنش از پروسس ها رو ببینید در این تست فقط بیت دیفندر در یک مورد موفق نبود که خودم پروسس رو End کردم
پیغام ها شبیه پیغام زیر بود که من بلاک میزدم
ببینید که بیخود نیست بیت دیفندر در اکثر تست ها بهترین نتایج رو بدست میاره
سلام
طرح خوبی هست ولی یه مقدار همسان سازی ها سخت هست
مثلا روی سیستم من 7 نصب نمیشه بخاطر مشکل درایور ها
ولی اگر هر چه زودتر استارت بزنیم عالی میشه
به نظر من هر کسی که خواست شرکت کنه همین جا اعلام کنه و البته سوییت مورد نظر خودش را هم اعلام کنه
در کل خیلی عالی میشه اگر بشه و فکر کنم خیلی حرف برای گفتن و مطلب برای یاد گرفتن داشته باشه
موفق باشید
Last edited by xman681; 05-10-2012 at 18:36.
با سلام.
از امین عزیز ممنونم بابت پیشنهاد سازنده ای که داد.
خوب درستش هم همینه.یعنی باید کاری کنیم که نتایج بدست اومده به فراموشی سپرده نشه و بشه از اونا یه خروجی مفید و مستند تهیه کرد.
من توجه شما رو جلب میکنم به تاپیکی که سال گذشته برای جمع آوری و امتیاز دهی به تستها ایجاد شد.
محتوای مخفی: تصویر گذشته
اون موقع من با دوست عزیزم محمدرضا(ناظر قبلی) و بقیه دوستان مشورت کردم و تصمیم گرفتیم برای این تاپیک و تستهایی که انجام میشه قوانینی رو در نظر بگیریم تا تستها هدفمند باشن.
متاسفانه ظرف مدت کوتاهی پروژه شکست خورد که اون هم عوامل متعددی داشت.مثل تعداد پایین شرکت کننده و آنتی ویروسها،بازنشسته شدن ناظر قبلی و Trash شدن ناگهانیِ اون تاپیک !
اما هدف من از بازگو کردن این مسائل اینه که ما از تجربه سال قبل استفاده کنیم تا اگر قرار شد شرایط جدیدی بوجود بیاد، مثل قبل با شکست مواجه نشه.
Trojan.Heur.hu9@X2ifIMk ..اگه میشه یکی به من لطف کنه و بگه این فایل رو که بیت دیفندر کوییک اسکن برام پیداش کرده چیه و کجا قرار داره و با چی میتونم حذفش کنم.اصلا ویروس هست یا نه؟؟ممنون.با افزونه bitdefender quick scan که تست میکنم این پیغامو میده.اویرا چیزی پیدا نکرده.
خب فکر کنم بشه 5 6 نفری را اوکی کرد که همیشه هستند
و شرایط تاپیک و بقیش هم بر عهده ناظم و مدیر بخش هست
بیت دینفدر را نصب کنید و سیستم خود را پاکسازی کنید
توی این اسکن فقط به شما میگیه که سیستم شما با این مخرب آلوده هست برای اطلاعات دقیق تر باید خود آنتی ویروس را نصب کنید
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)