تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 714 از 4428 اولاول ... 21461466470471071171271371471571671771872476481412141714 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,131 به 7,140 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه FGi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

تا هفته دیگه سرویس من وصل میشه - 512 - فقط یک سوال راجب دانلود شبانه داشتم:

چند صفحه اخیر را که خواندم کمی سردرگم شدم ، فرض کنید از 12:05 دقیقه دانلود شروع میشه ، اگر قبل از 7 دیسکانکت نکنم:
    کل دانلودی که از 12 تا 7 داشتم جزو ترافیک روزانم حساب میکنن؟
    یا مقدار دانلودی که از ساعت 7 به بعد دارم از ترافیکم کم میشه ؟

باتشکر

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

تا هفته دیگه سرویس من وصل میشه - 512 - فقط یک سوال راجب دانلود شبانه داشتم:

چند صفحه اخیر را که خواندم کمی سردرگم شدم ، فرض کنید از 12:05 دقیقه دانلود شروع میشه ، اگر قبل از 7 دیسکانکت نکنم:
    کل دانلودی که از 12 تا 7 داشتم جزو ترافیک روزانم حساب میکنن؟
    یا مقدار دانلودی که از ساعت 7 به بعد دارم از ترافیکم کم میشه ؟

باتشکر
    خوب معلومه همه چیزی که بین 6 تا 7 دانلود کردید از حسابتون کم میشه. اگه اینجوری نباشه که میشه سرویس نامحدود که

3. این کاربر از a.toraby بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

FGi

داره خودمونی میشه metalboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان این وضعیت حال حاضر اینترنت منه - شرکت پارس آنلاین 128 شیراز
    دوستان محبت کننین ببینین نرمال ؟ تا چند روز پیش ریت دانلودم 1024 و snr هم بالای 12 بود الان اینجوری شده . چه کار کنم ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این هم تست سرعت

خیلی افتضاح شده به نظر شما دلیلش چیه ؟
    الان سرعت دانلودم حدودا 50 است . (خیلی کمه)
    به پارس آنلاین که تماس گرفتم و به قول خودشون بررسی کردن احتمال وجود نویز روی خط تلفن هست و به خاطر همین SNR من الان 3 هست و بعضی وقت ها قطعی دارم و گفت که نویز فیزیکی نه به شرکت ما مربوط میشه نه به مخابرات . ( این مدلیشو دیگه ندیده بودم ) حالا سوال من اینه اگر نویز روی خط هست چرا واسه چند روز سرعت بالا و نرمال و SNR بالای 10 دارم و مثلا چند روز بعد یکدفعه سرعت کم و نویز روی خط میفته . ( مگر نویز شوخی داره ؟ : دی )
    حالا به نظر شما من چه کار کنم که از شر این مشکل ها خلاص بشم ؟ ( برم به پارس انلاین گیر بدم یا مخابرات ؟ یا هیچ ؟ )..
    پا نوشت :
    لطفا دوستان نگین که سیم کشی داخل ساختمان رو چک کن و میکروفیلتر رو عوض کن و مادم رو ریسیت کن و گوشی تلفن و قطع کن و ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

مرگ بر پارس انلاین مرگ بر اعصاب انلاین مرگ بر جیره بندی مرگ بر محدودیت مرگ بر دزدی دیگه شورشو در اوردند کمتر اعصاب خورد کن اه سرعت صفر هم شد سرعت اه اه

6. این کاربر از mokafati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ما نخوایم از ترفند استفاده کنیم چه غلطی باید بکنیم چرا در ساعات ترفند اینترنتم قطع میشه تو روز هم که سرعت دیال اپ خاک بر سرتان کنم

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان این وضعیت حال حاضر اینترنت منه - شرکت پارس آنلاین 128 شیراز
    دوستان محبت کننین ببینین نرمال ؟ تا چند روز پیش ریت دانلودم 1024 و snr هم بالای 12 بود الان اینجوری شده . چه کار کنم ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این هم تست سرعت

خیلی افتضاح شده به نظر شما دلیلش چیه ؟
    الان سرعت دانلودم حدودا 50 است . (خیلی کمه)
    به پارس آنلاین که تماس گرفتم و به قول خودشون بررسی کردن احتمال وجود نویز روی خط تلفن هست و به خاطر همین SNR من الان 3 هست و بعضی وقت ها قطعی دارم و گفت که نویز فیزیکی نه به شرکت ما مربوط میشه نه به مخابرات . ( این مدلیشو دیگه ندیده بودم ) حالا سوال من اینه اگر نویز روی خط هست چرا واسه چند روز سرعت بالا و نرمال و SNR بالای 10 دارم و مثلا چند روز بعد یکدفعه سرعت کم و نویز روی خط میفته . ( مگر نویز شوخی داره ؟ : دی )
    حالا به نظر شما من چه کار کنم که از شر این مشکل ها خلاص بشم ؟ ( برم به پارس انلاین گیر بدم یا مخابرات ؟ یا هیچ ؟ )..
    پا نوشت :
    لطفا دوستان نگین که سیم کشی داخل ساختمان رو چک کن و میکروفیلتر رو عوض کن و مادم رو ریسیت کن و گوشی تلفن و قطع کن و ....
    من هم دقیقاً همین مشکل شما رو داشتم. هر دفعه که سرعت خراب میشد و snr میومد پایین و قطعی های پی در پی داشتم زنگ میزدم پارس آنلاین. تنها کاری که می کردن این بود که down stream رو میاوردن پایین. به قول خودشون میگفتن خط شما روی دو مگ جواب نمیده. منم میگفتم بی خیال میخوام جواب نده اصلا بزارش رو همون دو مگ
    تا اینکه از یه روزی (تقریباً دو هفته پیش) دیگه مشکل ندارم. خودش خود به خود درست شد!
    به شما هم توصیه می کنم زنگ بزنی بگی down stream رو دوباره ببرن بالا چون هیچ بهبودی در خطت حاصل نشده. بعدش هم دعا کنی اون عامل نویزی که نه به پارس ربط داره نه به مخابرات لشگر اجنه بیان از بین ببرنش!!!

9. 3 کاربر از a.toraby بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه FGi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب معلومه همه چیزی که بین 6 تا 7 دانلود کردید از حسابتون کم میشه. اگه اینجوری نباشه که میشه سرویس نامحدود که
    منظورم همان 6 بود ، (اتمام ساعت شبانه )

به هرحال جوابم را گرفتم ، تشکر

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

چرا دانلود شبانه اینجوری شده؟
    یه شب رو 100 110 هست
    فردا شبش میاد رو 70 80
    شب بعدش 40 50
    شب بعد میرسه به 20 که دیگه من خاموش میکنم کامپیوتر رو.برای شما هم انقد نوسان داره؟
    قبلا اصلا اینجوری نبود

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چرا دانلود شبانه اینجوری شده؟
    یه شب رو 100 110 هست
    فردا شبش میاد رو 70 80
    شب بعدش 40 50
    شب بعد میرسه به 20 که دیگه من خاموش میکنم کامپیوتر رو.برای شما هم انقد نوسان داره؟
    قبلا اصلا اینجوری نبود
    تو همین تاپیک خودمون روزی چند نفر میان میپرسن کدوم سرویس خوبه ما میخوایم بیایم پارس آنلاین.
    معلومه دیگه کاربر زیاد شده اما پهنای باند تغییری نکرده. نگران نباش همینجوری پیش بره بدتر از این هم خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان عزیز
    مثل اینکه همه با سرعت پارس آنلاین مشکل دارن . اگر دوست دارید دانلود شبانه بدون مشکلی داشته باشین ( فقط دانلود شبانه بدون مشکل ) کافیه برید شاتل فرم پر کنید و از اونجا سرویس بگیرید . تمامیه سرویس هاش به صورت ماهیانه ارائه داده میشه + چند ماهه . هر جوری که بخواین باهاتون راه میان . پشتیبانی آلاین و تلفنی 24 ساعته هم داره .
    ولی نباید دنبال پینگ خیلی عالی باشید . شرکت شاتل دزدی های خودش رو داره ولی دانلود شبانه بدون دردسری داره . جدیدا هم 2 مگ به صورت ماهیانه به قیمت 20 تومن ارائه میکنه که خدا شاهده خیلی عالیه . من 3 ماه پشت سر هم گرفتم با تورنت نزدیک به 120 گیگ دانلود داشتم ( البته من زیاد استفاده نکردم وگرنه بیشتر هم میشد . )
    ساعات رایگان شرکت شاتل هم 1 تا 8 صبح هست . سرعت اینترنت 128 تا 512 هیچ تفاوتی اونجا نداره . همشون روی 540 بسته شدن و معمولا سرعت دانلودش روی 60 ـه . ولی سرعت های 1 مگ و 2 مگش واقعی هستن و شبانه افت نداره . دارم میگن شاتل هم دزدی های خودش رو داره و پینگ زیاد پایینی نداره ولی بخدا دانلود شبانه عالیه ای داشت .
    لعنت به این پارس آنلاین دزد . خیلی شرکت آشغالیه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •