من یک ماه و نیمه که طرح عید تا عید بدون مودم رو گرفتم ، هر شب 18GB دانلود میکنم ، سرعت روزانه و شبانم یکسانه .
من یک ماه و نیمه که طرح عید تا عید بدون مودم رو گرفتم ، هر شب 18GB دانلود میکنم ، سرعت روزانه و شبانم یکسانه .
بستگی به این داره که پورت شما روی چه سرعتی بسته شده باشه ، البته وضعیت فیزیکی خط شما هم از نظر نویز و SNR روی سرعت اثر میگذاره .
مثلا پورت من روی 10Mbps بسته شده و هرشب از ساعت 2 تا 7 صبح 18GB دانلود میکنم . سرعت دانلودم با IDM حدودا 1100KBps میشه .
![]()
Last edited by mrkh47; 19-06-2014 at 09:54.
ببخشید دوست عزیز ، شمایی که شبی 18 گیگ دانلود می کنی ، هر شب چقدر از شارژ روزانت کم میشه ؟
دوستان چک کنید ببینید پینگتون تغییری کرده ؟(با خارج)
پینگ خارجی من افزایش داشته داخلی کاهش پیدا کرده اما نوسانات کم شده شلوغ ترین سروی که ازش پینگ میگیرم easo.ea.com جدیدا افزایش 150Ms داشته...
این مخابرات واقعا خیلی مسخره هستش
من تا چند روز پیش از طرح زرین استفاده میکردم سرعت هم روی 2 مگ تنظیم بود بعدش 2 روز پیش رفتم طرح ولادت تا ولایت یکساله با سرعت 10 مگ رو خریدم امروز که حسابم فعال شد دیدم سرعتم هیچ تغییری نکرده و پورت هنوز روی 2 مگ بسته هستش
زنگ زدم پشتیبانی میگه فعلا سرعتتون همینه و شاید در آینده کمی بیشتر بشه
خیلی مسخره هستش من بخاطر سرعت 10 مگش رفتم اینو سفارش دادم اونوقت هیچ فرقی با قبل نداره
بازم خوبه شبانه 99 درصد تخفیف داره
یه شماره تو صفحات قبل گذاشتم.زنگ بزنی سرعتتو درست میکنند
من طرح عید تا عید بدون مودم رو گرفتم که 99% تخفیف شبانه داره ، یعنی در ساعات شبانه هر چقدر که ترافیک داشه باشم ( هم دانلود و هم اپلود ) ، 1% از ترافیک رو از شارژم کم میکنه ، یعنی به ازای هر 1GB ترافیک تنها 10MB شارژ کم میشه .
این طرح عید تا عید با مودمش بهتره یا بی مودم؟
دانلود شبانه محدودیت هم داره؟
مثلا زیاد دانلود کنی سرعتو محدود کنن؟
اگه شب 18 گیگ دانلود کردید که خیلی خوبه.
من میخواستم نامحدود پارس انلاین بگیرم اما این طرح مخابرات انگار خیلی بهتره.
یعنی شبانه سرعت دانلودتون چقدره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)