آه خیلی جالبه یعنی شما از اپراتور ایرانسل بیشتر میدونید؟
خوب شد فهمیدم دفعه دیگه به جای این که به ایرانسل زنگ بزنم میام از شما میپرسم چون ماشالله این جا کارشناس و عقل کل زیاد داره
آه خیلی جالبه یعنی شما از اپراتور ایرانسل بیشتر میدونید؟
خوب شد فهمیدم دفعه دیگه به جای این که به ایرانسل زنگ بزنم میام از شما میپرسم چون ماشالله این جا کارشناس و عقل کل زیاد داره
قطعا کار درستی میکنید
البته شما که راست میگی زنگ زدی ایرانسل گفته بعد از تعلیق حساب و مودمت از سیستم پاک میشه.
جالب ترم میشه اگه بدونی من 6 ماه طرح پایه مو شارز نکردم و هیچ اتفاقی نیفتاده تا الانقضیه چیزی که اپراتور ایرانسل گفته مثل این که به یه بچه میگن فلان کارو بکنی جیزت میکنن تا بترسه اون کارو انجام نده
![]()
یه تست دیگه !!!
دوستان یه سوالی داشتم . اینترنت من نا محدود دائمی و 512 کیلوبیت هست . میخواستم بدونم حداکثر ترافیک مصرفی در ماه چند گیگه ؟؟
یادم میاد تو همین تاپیک مقدارشو گفته بودند که پیداش نمیکنم اگر میدونید لطف کنید بگید تا محدود نشدیم !!!![]()
برادران عزیز این طرح های نامحدود ایرانسل واقعا نامحدوده ؟
سرعت تو ساعات رایگان کم نمیشه ؟
با 512 در ماه حداکثر میتونی 150 گیگ دانلود کنی ولی نباید 150 گیگ بشه یعنی 149.99 اشکال نداره ولی 150 اشکال داره
---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
ایرانسل ساعات رایگان نداره و سرعت در 24 ساعت یکی هست
ایرانسل حال داده هزار تومان از تعرفه ها کم کرده)
راستی این مودم جیبی ایرانسل خیلی گرونه. چه وقعی بخریم به صرفه هست؟؟
کسی گرفته تست کنه ببینه واقعا خوبه؟؟ سرعتش خوبه؟؟؟
کلا مودم های ایرانسل هم قربانی تحریم و گروونی شدن. مودم وای فای که من با تخفیف 44 تومن گرفتم شده 100 تومن. در کل قیمت مودم جیبی حدودا 10 تومن هست که الان حدودا دو برابر شده ولی من امتحان کردم بسیار مودم بدرد بخوری هست فقط تنها نکته بدی که داره همه جا و در حین راه رفتن نمیشه به راحتی ازش استفاده کرد فقط بدرد جاهای میخوره که طرف با گوشیش میره نت یا لپ تاپش و میشه گفت ارتفاع یافته مودم یو اس بی هست.که فقط یه سیستم میتونست ازش استفاده کنه!!!
مودم وای فای رو میگیرن جاش جیبی بدن تفاوتش هم حساب کنن؟؟؟ من بیشتر استفاده ام الان از تبلت هست و با پی سی زیاد کار نمیکنم برای همین هر جا میرم نیاز به مودم همراه دارم. جی پی آر اس ایرانسل هم خیلی جاها سرعتش عالیه ولی همه جا نه بیشتر در غرب تهران سرعتش خوبه. ضمن اینکه دیگه نیازی به برق نداره برق هم بره به راحتی میشه استفاده کرد با تبلت.
ایرانسل حال نداده 1000 تومن کم کنه قیمت هایی که جدیدا تو سایت زده بدون مالیات هست و باید 5% بهش اضافه کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)