تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 714 از 1049 اولاول ... 214614664704710711712713714715716717718724764814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,131 به 7,140 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

درود پزمان
    606 با خودش ساب هم داره توسایتش که داره ؟ ضمنا من منتظر پاسخ سوال قبلی هستم تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

ببخشید دخالت میکنم یه سر پاساز شرکا اقای دریایی بزنید

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

خیلی از راهنمایی شما ممنون
    کمک بزرگی کردین
    حقیتاش واقعا با دالار 3000 تومن نمی دونم بازار الان چند شده
    من تصمیم رو برای پلیر 440 گرفتم
    در مورد 1912 و یا 1021 یکی از اینها رو بر می دارم و نظرات شما رو مد نظر خواهم داشت خودم هم تمایل به 1912 دارم
    در مورد بلند گو ها واقعا قیافه 606 من تو تحت تاثیر قرار داده مخصوصا رنگ نک مدادیش و تصمیمم به خریدش بیشتر شده مورد دیگر فوکال سیب می باشد.

لطفا شما و آقای رایان
    راهنمایی بفرمایید
    1- خرید هر یک از آمپ های فوق1912 یا 1021 با هر کدام از اسپیکر های یاد شده 606 و یا sib امکان پذیر می باشد؟؟ و مشکلی در کانفیک نخواهند داشت؟؟
    2- هر کدام از آمپ ها هر دو اسپیکر را جواب خواهند داد ؟؟؟و می توانند صدای واقعی اسپیکر ها رو تغذیه کنند.؟
    3- چطوری امکان شنیدن صدای آمپ و اسپیکر ها رو با هم داشته باشم و بتونم با هم مقایسه کنم. تقریبا غیر ممکن شده( در این زمینه راهنمایی بفرمایید.
    4- در فروشگاه آکوستیک صدای sib رو میشه شنید اما آمپش رو نمی دونم
    5- در فروشگاه ارمغان 606 شاید باشه اما نمی دونم تست بکنه یا نه (در کل کجا 606 هست و امکان تست هست؟؟) با کدام آمپ؟؟
    6- انشال... دلار بیاد پایین بشه این سیستم رو بخرم مدتها در مورد تحقیق کردم و مطلب خوندم اما با این دلار 3000 تومنی تقریبا خریدش محال شده. این سیستم تقریبا 6 ماه پیش 2300 تا 2500 بود امروز فکر کنم 5.5 به بالا باشه.

با تشکر از شما عزیزان مخصوصا آقای رایان که با حوصله سوالات من (گاهی تکراری ) رو جواب دادند.
    سلام
    1-نه مشکلی نداره.
    2-بله می تونه.
    3-باید بگردید و فروشگاهی که داره ازش بخواید تا براتون تست بگیره.
    4-درخواست کنید با آمپ مورد نظرتون واستون تست کنه.
    5-دقیق نمی دونم.
    6-انشالله که دلار میاد پایین.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

.خوب منم اشاره کردم که آخرین مدل دالبی dolby true HD هست.اصلا تو بازار همچین اسپیکری که این ویژگی داشته باشه هست که بتونن بیت ریت های خیلی بالا جواب بدن البته منظورم برای کامپیوتر هست.یعنی اگه یه فیلم بلوری که فرمت صداش دالبی یا دی تی اس باشه با این اسپیکر ها کیفیت صدا کیفیت بهتری داره.تو بیشتر فیلم ها هم وقتی جزئیات فیلم نگاه میکنی نوشته فرمت صدا دی تی اس دیگه اشاره نکرده که چه مدلی از دی تی اس هست برای دالبی هم همینطور.این تاثری تو کیفیت صدا نداره
    کلا اسپیکرهای کامپیوتر اونچنان راضی کننده نیست.می تونید تو مدل های شرکت لاجیتک و ادیفابر جستجو کنید.

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود پزمان
    606 با خودش ساب هم داره توسایتش که داره ؟ ضمنا من منتظر پاسخ سوال قبلی هستم تشکر
    برای سوال قبلی امشب نگاه می کنم جواب می دم
    606 خودش ساب نداره ولی یه سوپر ووفر 8 اینچی کنارش هست که بیس قوی ای داره و توی موزیک نیازتون به ساب رو تا حدودی برطرف می کنه ولی توی فیلم به علت اینکه اسپیکرهای Rear رو ساپورت نمی کنه به مشکل بر می خورید.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

.خوب منم اشاره کردم که آخرین مدل دالبی dolby true HD هست.اصلا تو بازار همچین اسپیکری که این ویژگی داشته باشه هست که بتونن بیت ریت های خیلی بالا جواب بدن البته منظورم برای کامپیوتر هست.یعنی اگه یه فیلم بلوری که فرمت صداش دالبی یا دی تی اس باشه با این اسپیکر ها کیفیت صدا کیفیت بهتری داره.تو بیشتر فیلم ها هم وقتی جزئیات فیلم نگاه میکنی نوشته فرمت صدا دی تی اس دیگه اشاره نکرده که چه مدلی از دی تی اس هست برای دالبی هم همینطور.این تاثری تو کیفیت صدا نداره
    اسپیکرهایی که توشون دیکودر دیجیتال دارند دیکودرشون خیلی قوی نیست من توصیه می کنم عوض اینکه پول بیشتری بابت این اسپیکرها بدین اضافه هزینتون رو برای خرید کارت صدا صرف کنید.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    1-نه مشکلی نداره.
    2-بله می تونه.
    3-باید بگردید و فروشگاهی که داره ازش بخواید تا براتون تست بگیره.
    4-درخواست کنید با آمپ مورد نظرتون واستون تست کنه.
    5-دقیق نمی دونم.
    6-انشالله که دلار میاد پایین.
    5-من با ارمغان تماس گرفتم مثل اینکه 606 تموم کرده
    6- رایان جان دیگه فکر نکنم با این شا اله - ما شا اله کار درست بشه متأسفانه باید منتظر یه فاجعه باشیم دلار امروز به 3000 تومن رسید و هیچ دور نمای روشنی هم ازش نیست و به نظر بدتر از این خواهد شد. به هر حال این داستان چند ماه دیگه تأثیر واقعی خودش رو نشون می ده.

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

چرا تو soundbar
    ها ديكدر صداي اچ دي هست. الانم اكثر براندهاي معروف توليد مي كنند اما تو كارك هاي چيني نيست
    Last edited by davood-d; 30-09-2012 at 20:33.

9. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود پزمان
    نگاه کردم تنظیمی نداره البته اگه تنظیمی هم داشت باید منو برات باز می شد که بتونی تنظیم کنی
    به هر صورت با زدن دکمه منو یا enter باید یه منویی برات باز بشه.
    من همچنان فکر میکنم مشکل از کابلتونه

11. این کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

درود پزمان
    اون ساب نيست
    سوپر ووفر و صداش با ساب خيلي فرق داره

13. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •