تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 714 از 966 اولاول ... 214614664704710711712713714715716717718724764814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,131 به 7,140 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز،

دوستان من این ترم آخر هستم و زمان انتخاب واحد دو درس و پروژه رو با یکی از اساتید که مدیر گروه رشته کامپیوتر نرم افزار هست برداشتم. برای اولین بار بعد از برداشتن واحدها یه نفس راحتی کشیدم و خدا رو شکر کردم که حداقل این دفعه بدون هیچ مشکلی و تداخل ساعتها، امتحانات و پر بودن کلاسها کارم رو انجام دادم اما این آرامش بنده طولی نکشید که تا چندروز پیش تبدیل به جهنم شد.

همونطور که میدونید این هفته هم کلاسهای دانشگاهها اکثرا تعطیل هست و برای یه کار اداری رفتم پیش کارشناس گروه هرچند اصلا دوست نداشتم برم پیشش، حالا غیبتش نباشه ولی اصلا آدم خوبی نیست اصلا کار دانشجوها رو انجام نمیده همیشه هم بی جهت عصبانی هست و حتی جواب سلام رو هم بزور میده امیدوارم هیچ وقت با چنین افرادی برخورد نکنید. اما در عوض مدیر گروه خوبی داریم. البته ببخشید این الان مشکلی نیست که میخوام در موردش صحبت کنم. ما با این مشکلات ما چهار سال هست که مواجه هستیم و دیگه کاملا برامون عادی شده.

همونطور که گفتم من پروژه و کارورزی رو با مدیر گروه رشتمون برداشتم چون نسبت به بقیه اساتید فرد صمیمی و خیلی خوبی هستند, زیاد سخت گیری نمی کنند و یه سری ویژگی های دیگه. الان نزدیک دوماه هست که انتخاب واحد تموم شده. داشتم میگفتم.... رفتم پیش کارشناس گروه به سوال کوچیک در مورد کارت دانشجویی بپرسم که چشمتون روز بد نبینه گفت پروژه و کارورزی این استاد (مدیر گروه) کلا حذف شده و دیگه این درسها رو ارائه نمیدند و واگذارش کردن به بقیه اساتید. یکی از دوستان هم که با من هماهنگ همین درس رو گرفته بود اونجا بود. ما رو بعد از دوماه که درس ورداشتیم و من فرم کارآموزی رو گرفتیم برداشته طبق میل خودش با یکی دیگه انداخته اون هم با یه استادی که همه از درس گرفتن باهاش فرار میکنند پروژه بی نهایت ازیتشون میکنه. خلاصه اون لحظه بدجور اعصاب ما به هم ریخت و ما فقط یک ربع داشتیم یهش التماس میکردیم حالا که انتخاب واحد ما رو از بین بردی بیا یه لطفی کن مشخصه ما رو عوض کن ما ترم آخریم نزدیک عید هم هست که یه دفعه اینقدر عصبانی شد گفت ثبت کردم رفته پیکارش !!! همه اساتید خوب هستند و اصلا جای تغییر وجود نداره. در حقیقت با این کارش نشون داد ما هیچ حقی در انتخاب استاد ورد نظرمون نداریم. اینا که میخواستن این دو درس استاد رو واگذار کنند به یکی دیگه حداقل موقع انتخاب واحد اینکار رو میکردن که مشکل برای ما پیش نیاد و حالا هم که دو ماه گذشته گند زدن به برنامه ما و این ترم بدبختمون کردن. خلاصه سرتون رو درد نیارم هرچی بحث کردیم هیچ نتیجه ای نداشت و آخرش گفت برید سه روز دیگه بیاید با مدیر گروه صحبت کنید. دانشگاه ما هم 5 کیلومتر با شهر فاصله داره و با اتوبوس نیم ساعت طول میکشه !!!

حالا اتفاقی وقتی داشتیم برمیگشتیم یه دفعه مدیر گروه اومد و ما هم همش داشتیم ازش راجع به این موضوع سوال میکردیم. بعد گفت یه پنج دقیقه دیگه بیاید داخل گروه براتون توضیح میدم. گفت من این دو درس (پروژه و کارآموزی) رو دادم به اساتید دیگه و حالا اگه شما میخواید میتونید با من کار کنید و در نهایت من نمرتون رو میدم به استادی که الان این درس بهش واگذار شده تا براتون ثبتش کنه و حتی موضوع پروژه رو هم بعدش تعین کرد و یه ده دقیقه هم در موردش توضیح داد. ما هم یه لحظه انگاری یه آب سردی ریختن رو سرمون یه ذره خوشحال شدیم ولی بعد که خداحافظی کردیم رفتیم بیرون این سوال برامون پیش اومد چطور ممکنه درس ما بطور رسمی تو سایت دانشگاه با یکی دیگه باشه و شهریه اون درس رو هم خودش ببره اون وقت ما با یکی دیگه پروژه کار کنیم!!! حتی این دوستمون هم رفت از آموزش این مسئله رو پرسید البته اسم خودش و استاد و هیچ چیزی رو نگفت اون هم بهش گفته بود این مسئله امکان نداره و بعدا مشکل پیش میاد!!! خلاصه دوباره ما اعصابمون خورد شد و دیگه کاری از دستمون ساخته نبود. بعد دوباره رفتیم پیش مدیر گروه گفت بهتره با اساتیدی که الان این درس رو باهاش دارید هماهنگ کنید که میخواید برای من کار کنید. رفتیم و اون استاد هم متاسفانه دیگه تا بعد از عید نیستش. در ضمن این مسئله که مدیر گروهمون عنوان کرده اصلا منطقی نیست !! و خودش یه نوع بی احترامی میشه به اون استادی که درس در حال حاظر ثبت شده.

حالا سوال من از شما دوستان عزیز این هست که من در این شرایطی که کارم به شدت گره خورده چکار کنم؟؟ میترسم مدیر گروه بعدا پشت ما رو خالی کنه و بعدا منکر بشه که ما باهاش پروژه داریم و قرار بوده پایان ترم نمره رو بده دست استاد فعلی که برامون وارد کنه. حسابی سردرگم شدم این آخر سال و نمیدونم چکار کنم. قرار شده تو این عید روی موضوعی که تعیین کرده کار کنم و میگم نریم این همه کار کنیم و در نهایت پروژه رو ازمون قبول نکنه بگه با یکی دیگه داشتید !!! اون وقت ترم آخری بدبخت میشیم. بحث تعویض استاد فعلی هم دیگه فکر نمیکنم جواب بده... باور کنید هیچ راهکاری دیگه به ذهنم نمیرسه اما ترجیح میدم با همین مدیر گروهمون کار کنم و بهش اطمینان کنم و میگم شاید حرفش برای ما سند باشه اما ترس ازاینکه بزنه زیرش هم همیشه تهدید میکنه.

واقعا ببخشید توضیحات دیگه خیلی زیاد شد. در واقع درد دلی هم ضمش کردم. خیلی اعصابم خورد هست.

منتظر راهنمایی شما دوستان عزیز هستم.
    Last edited by Memonex; 12-03-2012 at 10:52.

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

جای تعجبه تاپیک با روزی سه چهارتا پست رسید به 700 و خورده ای صفحه از اون وقتی که شانس بنده یه سوالی پرسیدم همه بلا استثنا درمانده شدند. یعنی واقعا کسی نمیتونه راهنمایی کنه اینجا؟! خوبه همه توضیحات رو هم شرح دادم اگه میومدم از این همه اطلاعات فقط به دو سه خط بسنده میکردم شاید زودتر به جواب میرسیدم.

دوستان من خالصانه و با گفتن همه جزییات ازتون درخواست کمک کردم چیز خاصی قرار نیست انجام بدید یه نظری بدید درست یا غلط هم باشه من خوشحال میشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    دفترچه انتخاب رشته دانشگاه آزاد برای مقطع کارشناسی (ریاضی فیزیک) سال 91 اومده؟
    من زیاد تو جریان نیستم کی بوده چون خودم دانشجوم فقط
    شنیدم یه سری رشته جدید به دانشگاهمون اضافه شده میخوام چک کنم
    اگه لینک دانلودش رو بزارید ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad-ht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جای تعجبه تاپیک با روزی سه چهارتا پست رسید به 700 و خورده ای صفحه از اون وقتی که شانس بنده یه سوالی پرسیدم همه بلا استثنا درمانده شدند. یعنی واقعا کسی نمیتونه راهنمایی کنه اینجا؟! خوبه همه توضیحات رو هم شرح دادم اگه میومدم از این همه اطلاعات فقط به دو سه خط بسنده میکردم شاید زودتر به جواب میرسیدم.

دوستان من خالصانه و با گفتن همه جزییات ازتون درخواست کمک کردم چیز خاصی قرار نیست انجام بدید یه نظری بدید درست یا غلط هم باشه من خوشحال میشم.
    سلام
    دوست عزیز من خیلی تجربه ندارم.ولی به نظرم شما تا بعد عید که به اون استاد دسترسی ندارید رو پروژه ای که مدیر گروه داده کار کنید بعد عید برید با استادی که درسو باهاش دارین صحبت کنید.یا قبول میکنه و پروژه رو با مدیر گروه ادامه میدین یا قبول نمیکنه که باز چیز زیادی از دست ندادین و با استاد گرام پروژه برمیدارین و از اول شروع میکنید!
    در هر صورت به نظر من به ریسکش میارزه که 2-3 هفته تو عید رو پروژه کار کنید.چون چیزی رو از دست نمیدین و بهتر از بیکاریه!
    بعدم مدیر گروه خودش کم کسی نیست که،مطمئن باش رو هوا حرف نمیزنه.
    موفق باشید

5. این کاربر از Javad-ht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوستان
    دفترچه انتخاب رشته دانشگاه آزاد برای مقطع کارشناسی (ریاضی فیزیک) سال 91 اومده؟
    من زیاد تو جریان نیستم کی بوده چون خودم دانشجوم فقط
    شنیدم یه سری رشته جدید به دانشگاهمون اضافه شده میخوام چک کنم
    اگه لینک دانلودش رو بزارید ممنون میشم

ثبتنام ازاد که چند وقت پیش بود-دفترچه هم توی سایت ازمون بود
    اگر پیدا نکردید توی سایت ها شاید لینک گزاشته باشند
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

ثبتنام ازاد که چند وقت پیش بود-دفترچه هم توی سایت ازمون بود
    اگر پیدا نکردید توی سایت ها شاید لینک گزاشته باشند
    موفق باشید
    آره فهمیدم
    فقط من کلی گشتم پیدا نکردم کسی نداره بزاره بی زحمت؟
    یا شاید من درست نگشتم

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

رشته ارشد مدیریت بازرگانی - بازرگانی بین الملل دانشگاه ازاد چطور رشته ای است و فرصت شغلی اش چطوریه
    . باداشتن لیسانس مدیریت ارشد کدام رشته علوم انسانی فرصت شغلی بیشتر و امنیت شغلی بیشتری داره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کسی خبر داره که اگر دانشگاه ترم تابستان برگزار نکنه
    به دانشگاهی که در جدول همطرازی بالا تر قرار داده مهمانی میدن؟
    یا باید همطراز باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوستان یه مدت تو فایلم زده برای تایدیه ارزش تحصیلی اقدام کنید وگرنه از امتحان دادن شما جلوگیری میشود!!!
    الان این چی هست؟چجوری باید بگیرمش؟
    مرسی

11. این کاربر از ExoMars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

قبل از عید کلاسا تا چندم برگزار می شدن؟
    ترم دوم تا چند جلسه غیبت مجازه؟
    Last edited by *Necromancer; 09-04-2012 at 00:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •