نه حسین جان اینطوری نیس شما دقت کنی نسخه دمو هم همین مشکلات گرافیکی و گیم پلی رو داشت پس این سیاست کنامی نیس بلکه گنده کنامیه
نه حسین جان اینطوری نیس شما دقت کنی نسخه دمو هم همین مشکلات گرافیکی و گیم پلی رو داشت پس این سیاست کنامی نیس بلکه گنده کنامیه
به پستی که ادرش رو در زیر گذاشتم برید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته من یه نظر دیگه هم دارم، اگه بشه سرعت پاسها رو کم و مثل نسخه pes09 کرد،علاوه بر روان تر شدن بازی، میزان سختیه بازی هم به طرز قابل توجهی افزایش پیدا میکنه ، و نیازی به پائین آوردن زمان پاسخ دهی نیست ، اونم بدین ترتیبه که وقتی سرعت پاسها کم و روانتر بشه در نتیجه مدافعین و هافبکهای تیم حریف، فرصت بیشتری رو برای سازماندهی پیدا میکنند ،وخصوط دفاعی و همینطور هافبکها بعد از این سازماندهی از نظم به مراتب بهتری برخوردار میشن و درنتیجه فضاها و شکافهای موجود به طرز محسوسی پوشش داده میشه ،و یه بازیه درگیرانه و تاکتیکی تری رو شاهد خواهیم بود. ضمن اینکه شما هم درست فرمودید و دروازبانها هم بالطبع عملکرد بهتری خواهند داشت.به هر ترتیب من اعتقاد دارم بیش از 80 درصد مشکلات موجود مرتبط به سرعت بسیار زیاد پاسهای رد و بدل شده میان بازیکناست ،که اگه حل بشه احساس گیمرها نسبت به این نسخه قطعا" متفاوت خواهد بود.
بعد از انتخاب تیم، قبل از این که وارد مسترلیگ بشین؛ در قسمت General settings بخش Negotiations دو حالت وجود داره:
1- Negotiate directly: با انتخاب این قسمت خرید و فروش بازیکن به عهده ی خودتونه. وقتی وارد مسترلیگ شدید، به قسمت Team Office برید و بعد از اون گزینه ی Nagotiations را انتخاب کنید که در اونجا چند گزینه وجود داره:
1- Player Search: در این قسمت شما میتونید بازیکنایی را که میخواهید، بر اساس یکی از موارد زیر پیدا کنید:
الف) Scout Recommendations: در این قسمت Scout شما بر اساس پست و یک یا چند تا از ویژگی هایی که شما براش معین میکنید یه سری بازیکن به شما پیشنهاد میده:
Tactical Fit: بازیکنایی را که برای تاکتیک تیمی شما مناسب ترند پیشنهاد میده.
Select by Future Potential: بازیکنای آینده دار را انتخاب میکنه.
Select by Openness to Negotation: بازیکنای آزاد برای فروش را نشون میده.(البته این قسمت را زیاد مطمئن نیستم)
Trait: در این قسمت هم بر اساس ویژگی که شما انتخاب میکنید، بازیکنایی را پیشنهاد میکنه.
ب) Advanced Search: از این قسمت شما میتونید بر اساس اسم، پست، قد، سن، پای تخصصی، امتیاز بازیکن، ارزش مالی، تعداد سال باقیمانده تا پایان قرارداد و یا لیست بازیکنانی که برای فروش قرار داده شدند، بازیکن خودتون را پیدا کنید.
ج) Search by Group: پیدا کردن بازیکن بر اساس تیم باشگاهی
د) Search by Nationality: پیدا کردن بازیکن بر اساس ملیت
ه) Show All Players: لیست همه ی بازیکنان
2- Scout list: بازیکنایی را که شما به این لیست اضافه کنید، توسط Scout زیر نظر گرفته میشند و شما هر دفعه میتونید اطلاعات جدیدی را که از اون ها پیدا میکنه مشاهده کنید و بعد اگه خواستید با اون بازیکن ها قرارداد ببندید.
3- Ongoing Negotiations: لیست بازیکنایی که شما برای خرید انتخاب کردید نشون میده و خرید نهایی بازیکن در اینجا انجام میشه.
4- Transfer Market News: اخبار نقل و انتقالات تمامی تیم ها را نشون میده.
2- Leave to the Scout: با انتخاب این قسمت وظیفه ی پیداکردن و خرید بازیکن به عهده ی Scout شما هست (ولی فروش بازیکن با خودتونه) و خودش بر اساس نیازهای تیم بازیکنی را شناسایی میکنه و بعد از بستن قرارداد اون بازیکن را به تیم اضافه میکنه.
برای فروش بازیکن به قسمت My Team رفته و بازیکن مورد نظر را انتخاب کنید و یکی از سه گزینه ی Release (فروش) ، Place on Loan List (قرار دادن در لیست بازیکنان قرضی باشگاه) و یا Place on Transfer List (قرار دادن در لیست فروش باشگاه) را انتخاب کنید.
در مورد خرید بازیکن هم که بهادر جان به طور کامل توضیح دادند.
راستی یه نکته ی جالب:
وقتی بازیکن محبوب یه باشگاه را بفروشی، تمام بازیکنای تیم از دستت عصبانی میشن؛ مثلاً من جان تری را که از چلسی فروختم یا فابرگاس را از آرسنال، همه ی بازیکنای تیم از دستم عصبانی شدند!!!!!
در آخر هم از کسانی که وقت گذاشتن و این مطلب را خوندند تشکر میکنم.
و یه عذر خواهی هم از تمام کسانی که این مطالب را حتی بهتر و کامل تر از من بلد بودند انجام میدم.
سرعت پاسها که پایینه شما چطوری میگید سرعت پاسها بالاست !!!
یا اینکه فقط برای کم اینجوریه ؟؟
به نظر شما نسخه فیفا به جز اینکه توپ گنده پارسالش رو کوچیک تر کرده و هنوزم که هنوزه آداماش مثله آدم آهنی راه میرن![]()
نه دوست عزیز زمانی که شما یه پاس زمینی با بازیکنت صادر میکنی ،سرعت توپ به طرزقابل ملاحضه ای نسبت به نسخه pes09 وpes06 افزایش پیدا کرده و این مورد کاملا" ملموسه، در بعضی مواقع وقتی پاس زمینی و رو به جلو می دی این سرعت اینقدر زیاده که به قول یکی از دوستانم ،آدم رو یاد فوتبال 98 سونی میاندازه ، حقیقت امر اینه که این نسخه خیلی بچه ها رو اذیت کرده،از باگهایی که تو این نسخه هست تا گیم پلی بازی ، البته نکات مثبتی هم داره ،ولی در مجموع نکات منفی و مثبت این بازی نمیتونیم به یه برآیند خیلی خوبی برسیم ، من یه آماری از چند تا pes باز گرفتم و نظرشون رو خواستم در مورد این بازی ، جالبه بدونید اکثزیت قریب به اتفاقشون میگن ما خیلی سعی میکنیم بتونیم با pes10 ارتباط برقرار کنیم ولی نمیشه ،البته من یه پیشنهاد دارم که نمی دونم با استقبال سایرین مواجه میشه یا نه ، واون هم برگشت به نسخه قبلی(pes09) همراه با اعمال یه سری تغییرات هست .که نمی دونم دوستان موافقت بکنند یا نه
من قبلاً هم گفته بودم که تعداد باگ ها و مشکلات این نسخه از نسخه 2009 خیلی بیشتره. حقیقتاً من هم هنوز به شکل خوبی نتوستم با این نسخه ارتباط برقرار کنم. شاید بشه گفت بزرگترین پیشرفت توی گرافیک بازی بوده که شاید به اضافه شدن این همه مشکل جدید به بازی نیارزه.
اما تو بازی وقتی من در حمله پاس کاری میکنم سرعت توپ خیلی کمه ! وقتی بازیکن های به هم نزدیک باشن سرعت خوبه
اما وقتی بخوای پاس تو حرکت یا سرعت به جلو بدی سرعت خیلی کمه مخصوصا که بخوای پاس به عقب بدی توپ به زور
به یار خودی میرسه! نمی دونم مشکل منه یا ؟؟
دوستان بلاخره بنده هم نصب کردم و تقریبا به تمامی نکاتی که دوستان اشاره کرده بودند پی بردم و حالا در حال بر قرار کردن ارتباط هستم
ولی یک مشکلی دارم در بخش صدای بازی که البته در ورژن 2009 هم برام پیش امده بود ، البته در ویندوز 7 نسخه 7600 که در هنگام بازی صدای گزارشگر و تماشاچی هایی که همیشه در وسط زمین هم سر و صدا دارند بلنده و به گوشی می رسه ولی هنگام حمله در محوطه جریمه به هیچ وجه نمیشه کم و زیاد شدن صدای تماشاگران رو گوشی کرد اصلا صدایی عوض نمیشه و عادی هست و خیلی ضعیفه ، در صورتی که باید صداشون بلند تر بشه..
کسی از دوستان با چنین مشکلی در ویندوز 7 برخورد نکرده؟یا راه حلی براش دارید؟
ممنون میشم جواب بدید چون واقعا بازی بی روح و خشک میشه..
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)