عجیبه
چه اروری میده مگه؟
من نصب کردم البته با حالته --
مشکلی هم نداشت کار میکنه
عجیبه
چه اروری میده مگه؟
من نصب کردم البته با حالته --
مشکلی هم نداشت کار میکنه
دادش من coreplayer دارم ولی روی 5800 خوب اجرا نمیشه
بهتره گوشی را اصلا دانگرید نکنید چون با کوچکترین اشتباهی گوشیتون راهی سطل اشغال میشه در مورد 5800 ای سی فلشش یک کم بد قلقه بهتره خیلی احتیاط کنید
سلام دوستان ...
با اینکه من خودم یه دو سه ماهی است که آک این محصول رو استفاده میکنم ... به خیلی از قلق های این دستگاه واقفم ! ...
یعنی بیشتر اشکالاتش مشخص میشه ! ...
مثلا :
اگه توی منوی Application خیلی آیکون برنامه باشه (برنامه خیلی نصب کنید) ... خیلی خیلی کند بالا میاره ! سرعت میاد پایین ...
هنگام پخش آهنگ اگه خیلی خیلی به اون Volume اش دست بزنید ... اون کرکره از حداکثرش هم میزنه بالا ! ...
وقتی Effect های Theme ها رو روشن میکنید دو سه تا قاط اساسی دیگه هم مشخص میشن ، مثلا مشخص میشه که اون منویی که با جلوهی ویژه میاد بالا اول عکس هست بعد میشه منو ! ... یعنی نرم افزار اول یه عکسی رو از منویی که قراره بیاد بالا میگره بعد جلوهی ویژه (Effect) رو روی اون عکس اعمال میکنه !!!!! و صد البته فقط زمانی که صفحه LandScape (عریض) نباشه !!!!
توی بسیاری از موارد دیگه هم مثل : اعمال SlideShow تصاویر به عنوان تصاویر Wallpaper وقتی که زمان تغییر عکسها رو یک دقیقه یک دقیقه ای میکنید بعد از دو سه بار آهنگ گوش دادن در Desktop گند گوشی درمیاد ... باید باتری رو دربیارید تا خاموش شه ....
وقتی که باتری گوشی تموم میشه ... و گوشی خاموش شده ! در هنگام شارژش کمی دقت کنید !!!! ...
اگه به خاطر تموم شدن باتری گوشی خاموش شده باشه بهتره که بزارید توی شارژ بعد از 5 الی 7 دقیقه بمونه ! ... چون اگه سریع شارژر رو دربیارید و بعد دوباره بزارید صفحه میپره و خط های سیاه و قرمز و و خط خطی ظاهر میشن که اگه شانس بیارید و زود گوشی رو خاموش کنید اتفاق خاصی نمیوفته ولی اگه این کار رو ادامه بدید منجر به سوختن فلش گوشیتون میشه !!!! ...
البته اینا تجربهی من نسبت به استفاده از این دستگاه در طی این دو سه ماه هست !!!!
اگه خدا بخواد این اشکالاتی که براتون لیست کردم رو همراه عکسهایی که من زمانی که با اینا مواجه شدم براتون در این تاپیک قرار خواهم داد.
والا من 18ماه ابن گوشی رو داشتم 1دونه ازین مشکلاتی که میگید رو ندیدم!!!
Last edited by magi1991; 20-11-2010 at 10:24.
نه داداش گوشی هیچ تغییری نکرده نسبت ب قبل از اون موقع ک از برنامه استفاده میکردم![]()
برادر پیشه خودمون باشه ولی گمونم پدره گوشی رو در اوردی
1. خوب برادر گوشیه! سی پی یوش که quad نیست! فولدر بندی کنید برنامه هایی که زیاد استفاده نمیشه هم پاک کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد
2. اون پلیر خودش سره کاریه! پلیر های دیگه مثله پاور ام پی تری و ttpod بریزید
3. تم هاش شاید سازگار نبوده! افکت هاش رو خوب غیر فعال کنید اگه اذیت میکنه
4. خوب اسلاید شو نصفه رمه گوشی رو پر میکنه! چه کاریه خوبمعلومه گوشی قاط میزنه سکته میکنه
5. اصلا نفهمیدم چی شد ولی برای من که مشکلی نداره
منم 2ساله اين گوشيو داشتم مورد خط خط شدن صفه تو ورژناي قبلي اتفاق ميفتاد اما از4 به بعد كمتر شد و ب صفر رسيد
مورد آخريه هم تاحالااتفاق نيفتاده
خب واسه اين كار و استفاده از وايرلس گوشي و شبكه كردن راهي نميدوني؟
يابشه باكامپيوتر شبكه كرد و انتقال اطلاعات داد؟
سلام بچه ها
من يه مشكلي دارم اميدوارم بتونيد كمكم كنيد
گوشي من 5800 xm هستش
message centres گوشي روي شماره 9891100500+ تنظيم شده و مشكلي براي ارسال sms ندارم
اما گاهي اوقات بصورت اتوماتيك روي شماره 9891100504+ ميره و sms ارسال نميشه و بايد مجددا شماره روي 500 تنظيم كنم
حالا چيكار كنم گوشي هميشه روي شماره 500 بمونه و خودش بصورت اتوماتيك 504 نسازه و روي اون تنظيم نشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)