اره...
به غیر از coach mode جور دیگه ای نمیشه قرار داد
اره...
به غیر از coach mode جور دیگه ای نمیشه قرار داد
نه عزيز من چي كاره باشم ببخشم يا نبخشم فقط جهت راهنمايي اون دوستمون كه تراسفر زمستاني رو خواسته بود گفتم ايشون هم متوجه بشن كه اين پچ 1.30 رو دانلود نكنن ببينن اونچه كه خواسته بودن عملي نشده . اون پچ كه شما معرفي كردي پچ 1.30 كونامي هست فقط چون بعد انتشار اين پچ دو روز بعدش ميشد فايل 180 مگي cv0f رو دانلود كرد اين شبهه و شايعه پيچيده شد كه اين پچ 1.30 كار آپديت ترانسفر زمستاني رو انجام ميده جالبه كه اين شايعه با انتشار در سايت وينسار هم شدت گرفت و من خيلي تعجب كردم سايتي كه اين همه مدعي توش فعاليت ميكنن يه همچين خبري رو منتشر كنه به هر حال ... بفرماييد بفرماييد بفرماييد خييييييلي ممنونم. به به
سلام آرمین جان . من pes2009 با گزارش عادل فردوسی پور رو گرفتم ، بعد یه سری تغییرات تو فایل هاش هست که وقتی پچ رو میریزم ، دیگه بازی اجرا نمیشه . شما راه حلی برای این قضیه نداری ؟ یا احیانا این بازی رو نداری که روش کار کنی یه دونه هم مخصوص این درست کنی ؟
هیچ چیزش از جمله لباس ها و لوگو های لایسنس نشده ، تو این نسخه درست نشده و kitserver هم روش کار نمیکنه . فقط لیگ برترش آدمیزادیه !
سلام چه طوری میشه یه تیم جدید با بازیکنان دلخواه ساخت؟ داخل خود بازی
اره منم همین سوال رو دارم چه طور میشه تیم جدید ساخت
به قسمت edit بازی میرین و edit team .....
بعدش از اون لیست لیگها مقابل شما قرار میگیره که شما باید اون تیمهایی که برای ادیت اماده شده رو انتخاب کنین و هر بلایی خواستید سرش بیارید....
همه بازیکنان این تیمها بنام player هستن که هر کدوم یک کد مخصوص به خود دارن
مثل player 1 - player 13 و.............
سلام.
پچ یا آپشن فایل جیدید که اصلاح تیم ها و لوگو ها و بازیکن ها + نقل و انتقالات اخر باشه موجوده ؟
سلام.
گزارش گر فارسی رو می تونید لینکش رو قرار بدین ما فیض ببریم.
هر چی باشه...
با تشکر![]()
اقا من پچ 1.30 گرفتم اين پيغام رو ميده
پچ مربوط ميشه به ترانسفر![]()
اینو مشکل رو قبلا یکی از دوستان داشت
که کراسر خان راهنمایی کردن
شما وقتی بازی رو نصب می کنی از شما سریال خواست یا نه؟
اگه نخواسته باید بازی رو به همراه شماره سریال نصب کنین و گرنه نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)