تو این عکسی که گذاشتید من نویزی نمی بینم. مگر اینکه دیگه قطعی داشته باشید و لینک ADSL بپره.
البته یه بار در قسمت تنظیمات ADSL ، گزینه Modulation رو روی GDMT قرار بدید و ببینید اعداد چطور میشن.
بله لینک مودم میپره. ( خیلی هم زیاد)تو این عکسی که گذاشتید من نویزی نمی بینم. مگر اینکه دیگه قطعی داشته باشید و لینک ADSL بپره.
البته یه بار در قسمت تنظیمات ADSL ، گزینه Modulation رو روی GDMT قرار بدید و ببینید اعداد چطور میشن.
سرعت هم بشدت متغیره! یعنی مثلا" صبح مودم رو روشن کردی data rate رو 8 ولی وقتی چند ساعت میگذره میره رو 5 یا 6.
به صورت defualt رو GDMT هست.
آقا سعید شما هنوز های وب نگرفتید؟ هنوز صبا نت؟
مودم رایگان های وب هم رسید!:
وضعیت اینترنتم اینجوری شد:
Upstream SNR (dB) 25 Downstream SNR (dB) 9.3 Upstream line attenuation (dB) 25 Downstream line attenuation (dB) 39 Upstream output power (dBmV) 12.2 Downstream output power (dBmV) 20.1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی tplink از یه مودم چینی ضعیف تره؟!!
من خودم از مودم های های وب داشتم !! نه اون مالیه و نه تی پی لینکهر 2 تا درپیت به تمام عیار
![]()
مودم چقدر میتونه تو سرعت تاثیر داشته باشه؟من خودم از مودم های های وب داشتم !! نه اون مالیه و نه تی پی لینکهر 2 تا درپیت به تمام عیار
مثلا" الان سرعتم رو 8 بسته شده ولی سرعت دانلود بیشتر از 6.5 نمیره به خاطر مودمه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز، مشکل شما از خط تلفن هست، 8مگ رو نمی کِشه!!!
الان خیلی ها که از پارس آنلاین سرویس گرفتن بخاطر همین مساله خطشون بجای 9مگ، 4مگ بسته شده!
وقتی که مودم هایی مثل تی پی لینک با قطعات بنجل ساخته میشن و وقتی که یکم نویز خط زیاد باشه این مودم ها نمیتونن درست عمل کنن و پرش لینک پیدا میکنن !!!
البته الان دیگه ماشالله همه تو خونشون حداقل یه تی پی لینک دارن![]()
دوستان لطفا نگا کنین بگین تو خط من نویز چقدره ؟ خوبه یا بیشتره ؟ من نمدونم از کجاش نگا کنک واس همین عکسشو گذاشتم
![]()
خطت عالیه !! نظیر نداره ولی نمیتونی بیشتر از 900 کیلو آپ داشته باشی ولی از نظر دان استریم تا 23 مگ موردی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)