در ضمن e5500 یه کیف هم توی بسته خودش داره.
در ضمن e5500 یه کیف هم توی بسته خودش داره.
سلام خسته نباشيد
من ميخوام لپ تاپ بگيرم يك و دويست پول دارم
بين اين مدل ها كدومشو بگيرم dell vostro 1510 (2.5ghz يا soni vaio ar850
لطفا راهنمايي كنيد قيمت اين دو مدل يكيه و من موندم كدومشو بگيرم مدل خوب ديگري تو همين قيمت سراغ داريد بگيد
من بيشتر براي كارهاي گرافيكي مثل ميكس - فتوشاپ و بازي ميخوام
اين soni vaio ar850 چطوره به نظرم به قيمتش مي ارزه اونم لپ تاپ سوني .... كارت گرافيكش 8600 جي فورس هست كه عاليه و تو لپ تاپ هاي ديگه اگه بخوام با چنين گرافيكي بگيرم قيمتش ميشه بالاي 2 مليون
آيا كسي از اين لپ تاپ استفاده كرده نظرشو بگه ..........
مرسي
ایول آقا دستت درد نکنه گفتی
فقط تنها مشکلی که می مونه اینه که چون سیستم عامل روش نصب نیست نمیشه سخت افزارشو همون موقع چک کرد البته فکر کنم چون می خوام از نمایندگی اصلی بخرم دیگه نباید نگران باشم![]()
سلام دوستان من نیاز به خرید یک لپتاپ دارم که کانفیگ خیلی خوبی داشته باشه. به عبارتی سرعت پردازش مهمه. برای انجام کارهای گرافیکی و تصویری. البته نمی خوام باهاش انیمیشن رندر کنم یا خروجی برنامه های تدوین بگیرم. در حد ادیت عکس و طراحی و این جور کار ها.
قیمت هم زیر 1.5 باشه . بهتره که کوچک هم باشه 15 اینچ خوبه .
میتونید کنکم کنید؟
با تشکر از پاسخ شما
سونی چی پیشنهاد می کنید؟ با cpu و ram بالا؟
سونی z 530 n/b ساخت ژاپن. بسیار سبک و با کیفیت و شیک. فقط قیمتش 1700 هست.
CPU: INTEL Core 2 Duo (P8600 ) 2.4GHz / CACHE: 3.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 2GB DDR3 / HDD: 250+ GB SATA / LCD: 13.1" XBrite WXGA / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: NVIDIA GeForce 9300M GS and Intel GMA 4500MHD / PORTS: MODEM + Gigabit LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + Fingerprint + Webcam + Bluetooth / 1.5 Kg / Windows Vista Busines SP1 / MADE IN JAPAN
سلام
من یک و دویست پول دارم میخوام یه لپ تاپبخرم ولیکن ماندم چه کار بکنم
بین dell vostro 1510 , sony vaio ar850 کدومو بگیرم برای کارهای گرافیکی و میکس و بازی میخوام کدوم بهتره ؟
من در این مورد نتونستم چیزی پیدا کنم ولی چیزی که مشخصه اینه که کارت گرافیکش onboard هستش و به صورت اختصاصی رم نداره و همش رو از سیستم می گیره در هر صورت شما اگر می تونید رم رو افرایش بدید (البته جای معتبر) به نظر می آد می تونه توی کارآیی سیستمتون تاثیر مثبت داشته باشه. در ضمن رم رو حداکثر تا 4GB می تونید افزایش بدید.
سلام من بعد از کلی تحقیق تصمیم به گرفتن hp dv5 1299ee گرفتم . قیمتش حدود 1600 . حالا می خوام نظر اساتید رو درباره این سیستم بدونم. و سئوالی ک دارم توی این رنج قیمت چیز بهتری وجود داره یا نه؟؟؟
پیشنهاد من به شما Dell Studio 1537 هست:
Dell Studio 1537
CPU: Intel Core 2 Duo 2.53 GHz 6MB Cache
Ram: 4096 GB
H.D.D: 250GB +
LCD: 15.4 WXGA TrueLife
VGA: ATI 3450 256 Dedicated
Price: 1,380,000 Tomans
که اگر بگردی احتمالاً کانفیگ های پایین ترش با قیمت پایین تر هم پبدا میشه. در مورد sony vaio ar850 هم فکر می کنم گرافیکش GForce 8600 GS باشه که نسبت به GForce 8600 GT خیلی ضعیف تره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)