تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 714 از 905 اولاول ... 214614664704710711712713714715716717718724764814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,131 به 7,140 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه سوال از کجا بدونم صفحه کلاج ماشین تموم شده ماشین من سمندef7مدل88 که تا حالا صفحه عوض نکردم ولی تازگیا وقتی می خواهم حرکت کنم ماشین می لرزه و بعد حرکت می کنه وشتابش کم شده و در ضمن کدوم صفحه مناسبه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

دوستان پراید مدل 84، چند وقتیه تو دنده ی دو و سه تو دور موتور تقریبن بالا حالت ریپ زدن داره، مثل اینکه گاز رو یه لحظه ول کنی و باز دوباره بگیری، مشکل از چی میتونه باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein pc 2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

بچه ها وقتی با ماشین حرکت میکنم یه صدایی مثه زوزه از تو موتور و احتمالا گیر بوکس میاد ، مال چیه؟؟ خیلی رو مخه! ماشینم ۲۰۶ تیپ ۵ مدل ۹۰ و ۷۰ تا کار کرده

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

بچه ها وقتی با ماشین حرکت میکنم یه صدایی مثه زوزه از تو موتور و احتمالا گیر بوکس میاد ، مال چیه؟؟ خیلی رو مخه! ماشینم ۲۰۶ تیپ ۵ مدل ۹۰ و ۷۰ تا کار کرد
    سلام
    اگه با خلاص کردن هم صدا قطع نمیشه پس ممکنه از بلبرینگ چرخها باشه که خشک شده و گیریس میخواد
    روی جک با دنده پنج میشه تستش کرد
    فرمان باید کاملاً صاف باشه وگرنه پلوسها داغون میشه
    دستی باید کشیده بشه
    جلو و عقبِ چرخهای عقب باید آجر بذارید
    سرعت نباید از 120 بیشتر بشه
    یکی باید گاز بده و شما صدای چرخ رو گوش کنین
    اگر چرخها هم بالانس نباشه به خوبی مشخص میشه چون یدنه به شدت میلرزه درحالیکه اصلا نباید بلرزه
    اگر به موقع به داد بلبرینگها برسید پس فقط گیریسکاری میخواد و پول بلبرینگها صرفه جوئی میشه که ارزان هم نیست
    روی جک با موتور خاموش و دنده خباص و سکوتِ کامل اگر چرخ رو با دست بچرخونین و صداش زبر هست پس گیریس میخواد
    اگر بالا و پائین چرخ و بگیرین و تکون بدین نباید بیش از 1mm لق باشه . اگر خیلی لق هست پس مدت زیادی بلبرینگها بدون گیذیس کار کرده و خورده شده و دیگه باید عوض بشه
    اگر چپ راست چرخ رو هم بگیرین و تکون بدین نیاید لق باشه وگرنه جلوبندی هم ایراد داره و یا فرمان خلاصی داره

اطلاعات بیشتر در مورد صرفه جوئی هزینه های ماشین و هزینه های زندگی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein pc 2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام
    اگه با خلاص کردن هم صدا قطع نمیشه پس ممکنه از بلبرینگ چرخها باشه که خشک شده و گیریس میخواد
    روی جک با دنده پنج میشه تستش کرد
    فرمان باید کاملاً صاف باشه وگرنه پلوسها داغون میشه
    دستی باید کشیده بشه
    جلو و عقبِ چرخهای عقب باید آجر بذارید
    سرعت نباید از 120 بیشتر بشه
    یکی باید گاز بده و شما صدای چرخ رو گوش کنین
    اگر چرخها هم بالانس نباشه به خوبی مشخص میشه چون یدنه به شدت میلرزه درحالیکه اصلا نباید بلرزه
    اگر به موقع به داد بلبرینگها برسید پس فقط گیریسکاری میخواد و پول بلبرینگها صرفه جوئی میشه که ارزان هم نیست
    روی جک با موتور خاموش و دنده خباص و سکوتِ کامل اگر چرخ رو با دست بچرخونین و صداش زبر هست پس گیریس میخواد
    اگر بالا و پائین چرخ و بگیرین و تکون بدین نباید بیش از 1mm لق باشه . اگر خیلی لق هست پس مدت زیادی بلبرینگها بدون گیذیس کار کرده و خورده شده و دیگه باید عوض بشه
    اگر چپ راست چرخ رو هم بگیرین و تکون بدین نیاید لق باشه وگرنه جلوبندی هم ایراد داره و یا فرمان خلاصی داره

اطلاعات بیشتر در مورد صرفه جوئی هزینه های ماشین و هزینه های زندگی

دقیقا وقتی خلاص میکنم صدا قطع میشه ، فک میکنم از گیربکسه ، باید چیکار‌کنم که درست بشه؟؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دقیقا وقتی خلاص میکنم صدا قطع میشه .
    فک میکنم از گیربکسه ، باید چیکار‌کنم که درست بشه؟؟
    اگر در تمام دنده ها صدا میده پس به احتمال زیاد از کمبود واسکازین یا بیش از حد کهنه بودنش هست
    بهتره مقدار روغن و وضعیتش رو چک کنین
    اگر هم بعد از تعویض واسکازین اینجوری شده پس علتس تعویض روغن هست
    اگر فقط در یک دنده اینجوری میشه پس چرخدنده ی همون دنده مشکل داره

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

درودپژو 405 slx دارمروغن ریزی داشت از بالا ... بردم نمایندگی گفت که باید درب سوپاپ و واشرش تعویض بشه....این قطعات شامل گارانتی میشه؟تعویضش زیاد زمان میبره؟باید نگران باشم یا چیز مهمی نیست؟
    سلام
    ماشین هنوز توی مدتِ گارانتی هست ؟
    اگر بله , پس هر چیزی که خراب بشه و علتش خطای شما نباشه و استهلاکی هم نباشه باید مجانی تعمیر یا تعویض بشه
    مثال:
    تایر , لنت ترمز و لامپها جزء گارانتی نیست
    اما درپوش سوپاپ و لاستیکش جزء گارانتی هست چون باید تا پایان مدت گارانتی سالم بمونه
    چیز مهمی نیست و احتمالاً نیاز به تعویض درپوش هم نیست و فقط واشرش خرابه
    درپوش فقط 3 عیب پیدا میکنه:
    تاب برداشتن بر اثر حرارت و سرد شدن سریع مثل آب ریختن روی موتور خصوصاً ماشین وطنی که آلیاژهاش افتضاحه
    ترک خوردن بر اثر ضربه یا بنجل بودن آلیاژش
    شکستن

تعویضشون حدود 10 دقیقه یا کمتر طول میکشه برای کسی که آچارهاش رو داشته باشه

8. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

سلام
    ماشین هنوز توی مدتِ گارانتی هست ؟
    اگر بله , پس هر چیزی که خراب بشه و علتش خطای شما نباشه و استهلاکی هم نباشه باید مجانی تعمیر یا تعویض بشه
    مثال:
    تایر , لنت ترمز و لامپها جزء گارانتی نیست
    اما درپوش سوپاپ و لاستیکش جزء گارانتی هست چون باید تا پایان مدت گارانتی سالم بمونه
    چیز مهمی نیست و احتمالاً نیاز به تعویض درپوش هم نیست و فقط واشرش خرابه
    درپوش فقط 3 عیب پیدا میکنه:
    تاب برداشتن بر اثر حرارت و سرد شدن سریع مثل آب ریختن روی موتور خصوصاً ماشین وطنی که آلیاژهاش افتضاحه
    ترک خوردن بر اثر ضربه یا بنجل بودن آلیاژش
    شکستن

تعویضشون حدود 10 دقیقه یا کمتر طول میکشه برای کسی که آچارهاش رو داشته باشه
    درود
    ممنون از پاسخ
    بله هنوز گارانتی داره.
    تماس گرفتم امداد خودرود و نوبت گرفتم.دو روز بعد به نمایندگی مراجعه کردم جهت تعویض.همانطور که حدس میزدم قبول نمیکردن که با گارنتی کارم رو انجام بدن و مدام در حال سنگ اندازی جلو پای من بودن و نهایتن گفتن واشر ندارن.منم تماس گرفتم دوباره امدادخودرو و گفتم که داستان اینجوریه و این قطعه که مصرفی نیست ولی چرا بهم میگن شامل گارانتی نمیشه؟ و گفتن که موظفن سفارش بدن برات منم همینو بهشون منتقل کردم اما بازم طفره رفتن و نهایتن دوباره تماس گرفتم امداد خودرو و این بار شکایتم رو ثبت کردم و البته خیلی هم گلایه کردم که دلیل اینکه مردم از شرکت بزرگ ایرانخودرو خرید نمیکنن دلیلش همین چیزاس دیگه.... کیفیت خودروهاتون که اینه و خدمات پس از فروشتون هم که اینجوریه...... منتظرم ببینم مشکلم رو حل میکنن یا نه؟
    میخوام حالشون رو بگیرم..... اگه پیشنهادی دارید استقبال میکنم.....

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

درودممنون از پاسخ
    بله هنوز گارانتی داره.تماس گرفتم امداد خودرود و نوبت گرفتم.دو روز بعد به نمایندگی مراجعه کردم جهت تعویض.همانطور که حدس میزدم قبول نمیکردن که با گارنتی کارم رو انجام بدن و مدام در حال سنگ اندازی جلو پای من بودن و نهایتن گفتن واشر ندارن.منم تماس گرفتم دوباره امدادخودرو و گفتم که داستان اینجوریه و این قطعه که مصرفی نیست ولی چرا بهم میگن شامل گارانتی نمیشه؟ و گفتن که موظفن سفارش بدن برات منم همینو بهشون منتقل کردم اما بازم طفره رفتن و نهایتن دوباره تماس گرفتم امداد خودرو و این بار شکایتم رو ثبت کردم و البته خیلی هم گلایه کردم که دلیل اینکه مردم از شرکت بزرگ ایرانخودرو خرید نمیکنن دلیلش همین چیزاس دیگه.... کیفیت خودروهاتون که اینه و خدمات پس از فروشتون هم که اینجوریه...... منتظرم ببینم مشکلم رو حل میکنن یا نه؟میخوام حالشون رو بگیرم..... اگه پیشنهادی دارید استقبال میکنم.....
    دوست عزیز شما از یکی از دزدترین و مال مردم خورترین شرکتهای دنیا ماشین خریدین
    کسانی که هزار هزار ملیاردی دزدی میکنند توی روز روشن و علنی و با پشتیبانی حامیانِ بالا بالائیشون
    دیدین چطوری با بسیج کردنِ بانکها 110 هزار لگن باد کرده رو ظرفِ 7 روز قالب کردند به مردم چون منافع خودشون و حامیانشون در خطر بود اما هزاران زوج جوان رو برای 4 ملیون وام ازدواج سالها میدوونند
    مهمترین قسمتِ دزدی از مردم در لگن , فروش قطعاتِ یدکی بنجل و بسیار گران و پول چاپیدن بابت تعمیر و سرویس هست , فروش لگن فقط مرحله ی اولِ این مالِ مردم خوریها هست
    شما فقط 3 راه دارین تا حریفشون بشین
    1- اصلاً ماشین نخرین ازشون
    2- تا میتونین خودتون تعمیر کنین و بیشتر از قطعاتِ جایگزین استفاده کنین که قبلاً در تاپیک صرفه جوئی خودرو توضیحش دادم
    3- شکایت و شکایت و شکایت و تسلیم نشدن . چون اونها میدونند 99% از مردم فقط یک بار اعتراض میکنند و غُر میزنند اما بعدش تسلیم میشند و پول میدند
    =======================================
    تعویض واشر درپوش سوپاپها از ساده ترین کارهاست
    کافیه با موتور سرد پیچهای درپوش رو باز کنین و با نیم استکان بنزین جای واشر رو روی درپوش و سرسیلندر تمیز کنین و واشر نو رو نصب کنین و بنندینش
    پیچها باید همراه با هم و به یک اندازه محکم بشه تا درپوش کج نصب نشه وگرنه واشر نشتی پیدا میکنه
    اگر هم واشر نیست توی بازار میتونین از اونهائی که ورقش رو میفروشند بخرید و با تیغ ببُرید و نصب کنین
    از سیلیکون خارجی آب بندی درپوش هم میتونین استفاده کنین . در یوتیوب کلیپهاش هست . بنویسید how to use silicon cylinder head cover
    برای دیدن کلیپهاش هم در یوتیوب بنویسید
    how change cylinder head cover gascket
    دهها کلیپ آموزشی پیدا میکنین که با دیدنش استاد میشین

11. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه spartaqus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام

آب ماشین کم میشه ولی ماشین جوش نمیاره و دما بالای 90 نمیره مشکلش چی هست ؟؟
    در ضمن حین حرکت صدای آب هم مثل فواره میاد
    ماشین 206 هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •