دوستان یه سوال دیگه نمایندگی می گفت که 206 دیگه به صورت قسطی نمیدن!! و شرایط 206 فقط نقدی شده !! ولی ازلان از سایت خرید اینترنتی چک کردم وجود داشت هنوز طرح رنگین کمان برای 206 !! سایت اشتباه می کنه یا نمایندگی؟؟!!
دوستان یه سوال دیگه نمایندگی می گفت که 206 دیگه به صورت قسطی نمیدن!! و شرایط 206 فقط نقدی شده !! ولی ازلان از سایت خرید اینترنتی چک کردم وجود داشت هنوز طرح رنگین کمان برای 206 !! سایت اشتباه می کنه یا نمایندگی؟؟!!
حرف نمایندگی درسته و 206 در حال قسطی نداره و تا چند ماه دیگر هم تولیدش متوقف خواهد شد و جایش را به رانا میدهد (تقریبا تا پایان نیمه اول سال 91)
V8 در موارد زیر متفاوت هست:
موتور TU5
سیستم تهویه دیجیتال
سیستم ترمز EBD و EBA
شیشه های عقب برقی
آینه های برقی
بالشتک صندلی عقب
بلندگو برای درب های عقب
V8 رو در انواع سفارشی و لیمیتد میتونید انتخاب کنید
این موارد رو V8 داره اما V20 نداره.
دوست عزیز 206 ماشین شهر هست و بدرد سفر های جاده ای مخصوصا طولانی نمیخوره.
مخصوصا V20 که با موتور TU3 با حجم 1400 هست. این حرف رو هر کسی که 206 داره می تونه تایید کنه
206 صندوقدار حجم صندوق عقبش 400 لیتر هست که نسبت به سمند 100 و ال 90 110 لیتر کوچک تره اما برای یک مسافرت نهایتا 2 نفره کافیه اما برای یک خانواده ی 4 نفره مشکل ایجاد میکنه.
206 قطعا با کیفیت ترین خودروی ساخت داخل است و برای یک خانواده ی جوان 2 نفره بهترین گزینه هست اما برای بیش از 3 نفر نه.
فضای پای 206 عینا از پراید هم کمتره و اینو می تونید همین امروز هم امتحان بکنید.
سرنشینانی که در ردیف عقب می شینند قطعا در مسافت بیش از 50 کیلومتر دچار زانو درد خواهند شد و همین طور در 206 با کمبود عرض هم برای جا دادن 3 نفر در عقب دچار مشکل خواهید شد.
با توجه به بودجه ی شما من
تندر 90 فول
سورن ای ال ایکس
رو پیشنهاد می کنم که از لحاظ موتوری و قطعات من تندر 90 فول رو پیشنهاد میکنم و از لحاظ رفاهی و راحتی در رانندگی سورن ای ال ایکس.
Last edited by dash_mehdi; 01-02-2012 at 22:28.
ببخشید من زیاد سوال می کنم
تندر 90 تنها مشکلی که همه رای خرید رو میزنن میگن خوب نیست میگن دید عقبش داغونه و خیلی بده !! از نظر ظاهری که درست میاد !! حالا خواستم ببینم ایا واقعا دید عقبش اینقدر مشکل داره؟؟
اره دید عقب ال90 واقعا خیلی بده در هنگام پیچیدن هم ستون سقف بزرگ جلو دید جلو رو هم کم کرده.
اما با حداکثر 50 هزار تومن هزینه می تونید سنسور پارک عقب رو رو ماشین بزارین که مشکل رو تا حد زیادی بهبود میبخشه.
چرا ایران خودرو فروش دهه فجر رو راه نمی ندازه؟
آخرین خبر از نمایندگی داشتم گفتن از 20 بهمن شروع میشه.
میگن میخواد ایران خودرو قیمت ماشین ها رو افزایش بده راسته؟؟
بله با این وضع بازار وبالا پایین شدن دلار+تحریم=بالا رفتن یک سری از محصولات
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)