نه به دلیل پربودن درایو نبوده یا این مشکل به دلیل ویروس است یا خرابی فایل سیستم پارتیشن یا کار هایی که توسط هارد انجام میشه مثل کپی و پیست و .... ناتمام بمونه این نوع مشکلات پیش میاد
نه به دلیل پربودن درایو نبوده یا این مشکل به دلیل ویروس است یا خرابی فایل سیستم پارتیشن یا کار هایی که توسط هارد انجام میشه مثل کپی و پیست و .... ناتمام بمونه این نوع مشکلات پیش میاد
لپ تا اچ پی دارم که 2 تا هارد توشیبا روشه . موقع روشن شدن یه ارور میده تحت عنوان Hard disk errror (3F1) run diagnostic tes وقتی میرم برا تستی که خودش گفته کلا کامپیوتر گیر میکنه. البته یکی از هاردا این مشکلو داره (پیداش کردم کدومه) فرمتش هم کردم ولی هیچی تغییری ایجاد نشد. در ضمن ویندوز رو هارد دیگه نصبه که سالمه. البته باز دن دکمه exit میشه از ارور گذشت و رفت دنبال لود شدن ویندوز ولی هر دفعه که دستگاه خاموش کنید این ارور میاد!
سلام دوستان
لطفا راهنمایی کنید :(
هاردم حدودا 1 ماهه هنگ میکنه و از هر 10 بار روشن کردن 1 بار ویندوز رو میشناسه
با برنامه اچ دی دی جتریت بد سکتور گیری کردم 7 تا هم ارور پیدا کرد و برطرفش کرد اما بازم مشکل داره
چیکار کنم ! ؟ آیا قابل تعمیر هست ؟
عکس :
![]()
Last edited by imanparsa; 19-08-2013 at 01:26.
راستی دوستان یه سوال
این بد سکتور ها اول هاردم هستن جز 30 گیگ اول هستن بقیش سبزه و هیچ اروری نداره
حالا میشه این 30 گیگ رو یا کلا درایو 30 که 50 گیگ هستش از دسترس خارج کرد که اونجا اصلا خونده نشه ؟
![]()
Last edited by imanparsa; 19-08-2013 at 02:55.
وارد ویندوز شدین از اون هاردی که مشکل دار است از تب health نرم افزار hd tune عکس بدین
هاردتون fail شده از اطلاعات مهم بکاپ بگیرید و هارد رو بفرستین برای تعمیر کاری که خودتون میتونید بکنید اینه که با hdd regeenrator در مود scan and repair اسکن کنید فرمت سطح پایین بکنید و فریم ویر هارد رو آپدیت کنید درست نشد باید بره برای تعمیر برای مشکل آخری اتصالات هارد و پاور سیستم رو هم بررسی کنید
هارد لپ تاپ سونی هستش
الان اروراش بیشتر شده
زنگ زدم به تعمیر کار گفت ما احتمال 80 درصد درستش میکنیم و 20 تومان هم میگیریم
اطلاعات واسم مهم نیستن
اینم وضعیت الانش :
![]()
بله همینطوری داره ارور ها زیاد میشه تا وقتی که هارد fail بشه و دیگه دیتکت نشه سریعتر ببرید برای تعمیر شاید تونستن کاری بکنن
من دوتا هارد همزمان کنار هم استفاده میکنم.
متاسفانه این هاردم که هارد دوم هست حین کار کردن متوقف میشه برای چندثانیه و صدای تیک میده
مشکلش چیه؟
![]()
دوستان من یک هارد 2.5 اینچی سامسونگ مدل HM641JI دارم که Firmwar خراب شده.
کسی میدونه چطور مشکلش حل میشه؟
firmwar این مدل رو کسی داره؟
یا جایی هست تعمیرش کنن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)