شبا چطوریاست داداش؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شبا چطوریاست داداش؟
دیشب با مدیافایر تا ساعت 3 حدود 60 بود
تورنت 40
البته جدا از هم
از 3 تا 4 حدود 70
از 4.5 تا 6 سرعت دانلود با مدیافایر حدود 100 تا 120 (البته 20.30 دقیقه پایانی تا 150 هم میرسید)
با تورنت حدود 60
کلا دیشب چون سریال دانلود میکردم در کل حدود 900 مگ دانلود داشتم.البته وسطش پِرتی زیاد بود چون باید دنبال لینک هم میگشتم و این وسط یه نیم ساعتی از بین رفت.یه دیی سی هم ساعت 3 داشتم !
کلا یک پارچه نبود
امشب که حالا هیچی
شنبه شب یه تست میزارم
ساعت 8 و 20 دقیقه
256 خط 8
![]()
با سلام
رکور پینگم در این لحظه شکسته شد
256 _2گیگ--لنگرود
البته سرعت دانلود روی 33 هستش که این اشتباه نشون میده
با سلام
شاتل سرویس 128 گلسار
![]()
خدمت دوستان عزیز عرض کنم که سقف سرعت برای اشتراک 128 محدود اندیشه - خط 3 الان چند شبه که به این صورت هست :
از ساعت 1 شب الی 3 و 15 دقیقه سقف سرعت دقیق روی 60 کیلوبایته و از ساعت 3 و 15 دقیقه سقف سرعت به 100 الی 110 کیلو بایت افزایش پیدا میکنه .
فکر میکنم برای دوستان دیگه هم که اشتراک حجمی دارند همینطور باشه یعنی سقف سرعت رو به مدت 2 ساعت و 15 دقیقه هر شب پایین میارن و دقیقا از ساعت 3:15 بامداد سقف سرعت بالا میره و عین روز میشه .
البته تو این چند شب نوسان هم کم نبوده ! ولی این تغییر سقف سرعت کاملا مشخصه که برای اون ساعت خاص تنظیم شده .
عزیزانی که به دانلود شبانه اعتیاد دارند و سحر خیز هم هستند میتونند زنگ ساعت رو دقیق رو 3:15 بامداد تنظیم کنن و تا 6 صبح از سرعت بالای دانلود ( مثل روز ) لذت ببرند .![]()
میدونم شما بیشتر تورن دانلود میکنی هر شب چقدر دانلود میشه
و یک مطلب دیگه
دوستانdownstream شما هم زیاد شده ماله من روی 1319 رفته البته من نا محدود دارم فرقی نمیکنه
دوستان این شایعه بود که اندیشه میخواد دوباره قیمتاشو کاهش بده؟
به نظرم شایعه بوده چون نمی شه که دو بار تو 1 ماه قیمت بیارن پایین تازه تبلیغاشون رو دارن می کنن باید ببینیم کی این شایعه رو درست کرده و از کجا اطلاعات بدست اورده![]()
نه، شما سرویستون چیه ؟ اشتراک چطور؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)