تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 714 از 949 اولاول ... 214614664704710711712713714715716717718724764814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,131 به 7,140 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

من موندم شرکت درب و داغونی مثل فن آوا رو چه حسابی این کارو کرده؟! واقعا تا قبل از این کسی به غیر از سرویسهای نامحدود فن آوا دلیل دیگه ای هم داشت که بیاد فن آوا؟! من سرویس 1 مگ نامحدود دارم، دانلود شده بین 8 تا 14! تازه سرعت اسمی رو هم از 130 آوردن رو 80-90. درضمن روزی 1.4 گیگ باید با سرعت اسمی سرویس بدن که این رقم از 800 مگ تجاوز نمیکنه!آسیاتک به این بزرگی و عظمت که به شاه دزد هم معروفه هم تا به حال سرعت اسمیشو پایین نکشیده و اگه روزی 1.3 گیگ دانلود با سرعت اسمی داری واقعا همین هم هست! تازه بماند که سرویس حجمی فن آوا در برابر آسیاتک هیچی نیست!
    در هر صورت فن آوا هم افتاد تو قوطی. من که سرویسم تموم شه تخلیه میکنم و میرم آسیاتک چون اونجا حداقل وقتی محدودت میکنند سرعت دانلودت بین 40تا 55 میره نه اینکه بشه 8 کیلوبایت! فقط امیدوارم با این رویه تا چند ماه آینده فن آوا بتونه حقوق کارمنداش و پول برق و گازشو در بیاره!

داره خودمونی میشه behzadee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من موندم شرکت درب و داغونی مثل فن آوا رو چه حسابی این کارو کرده؟! واقعا تا قبل از این کسی به غیر از سرویسهای نامحدود فن آوا دلیل دیگه ای هم داشت که بیاد فن آوا؟! من سرویس 1 مگ نامحدود دارم، دانلود شده بین 8 تا 14! تازه سرعت اسمی رو هم از 130 آوردن رو 80-90. درضمن روزی 1.4 گیگ باید با سرعت اسمی سرویس بدن که این رقم از 800 مگ تجاوز نمیکنه!آسیاتک به این بزرگی و عظمت که به شاه دزد هم معروفه هم تا به حال سرعت اسمیشو پایین نکشیده و اگه روزی 1.3 گیگ دانلود با سرعت اسمی داری واقعا همین هم هست! تازه بماند که سرویس حجمی فن آوا در برابر آسیاتک هیچی نیست!
    در هر صورت فن آوا هم افتاد تو قوطی. من که سرویسم تموم شه تخلیه میکنم و میرم آسیاتک چون اونجا حداقل وقتی محدودت میکنند سرعت دانلودت بین 40تا 55 میره نه اینکه بشه 8 کیلوبایت! فقط امیدوارم با این رویه تا چند ماه آینده فن آوا بتونه حقوق کارمنداش و پول برق و گازشو در بیاره!
    صد در صد تایید میشه
    این ماه تموم بشه تخلیه میکنم
    دارم تحقیق میکنم کجا نامحدود به صرفه تری داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

صد در صد تایید میشه
    این ماه تموم بشه تخلیه میکنم
    دارم تحقیق میکنم کجا نامحدود به صرفه تری داره
    من تا قبل از این 1مگ نامحدود آسیاتک بودم. روزی 1.3 گیگ سرعت اسمی و بعدش سرعت میاد روی 40-50 یعنی میشه تقسیم بر سه. البته همین هم بستگی به مرکز مخابراتت داره تو فروم آسیاتک خیلیا شکایت داشتن چون مرکز مخابراتشون شلوغ بود. در هر صورت شرایط نامحدود اصلا خوب نیست بین شرکتا. شما هم اگه جای دیگه با شرایط خوب پیدا کردی به ما هم بگو که بریم همون جا.

اگه نباشه جاش خالی می مونه payampop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان نامحدود با قیمت و کیفیت خوب پیدا کرید به من هم اطلاع بدید.
    می خوام چند روز دیگه تخلیه کنم.
    ممنون

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان شكايت كنيد. شايد تعداد زياد بشه جواب بده.

شما كه سرويستون داره تموم ميشه. من كه تازه 3 ماهه تمديد كردم چكار كنم؟ نميشه كنسلش كرد؟ پول رو پس نميدن؟
    مشكل بعديمون هم اينه كه حتي اگه كنسل كنيم چه سرويسي بگيريم و از كجا.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان شكايت كنيد. شايد تعداد زياد بشه جواب بده.

شما كه سرويستون داره تموم ميشه. من كه تازه 3 ماهه تمديد كردم چكار كنم؟ نميشه كنسلش كرد؟ پول رو پس نميدن؟
    مشكل بعديمون هم اينه كه حتي اگه كنسل كنيم چه سرويسي بگيريم و از كجا.
    شما فقط تو یک مورد میتونی شکایت کنی. اگه مثل من 1 مگ نامحدود داشته باشی باید سرعت اسمی که بهت میدن 128 باشه و روزی 1.4 گیگ این سرعت رو بهت ارائه بدن. اگه از این مقدار کمتر شد که الان شده میتونی شکایت کنی. ولی اینکه انتظار داشته باشی شرکت مثل قبل باید بهت کل ماه سرعت اسمی بده در اشتباهی. اگر هم شکایت کنی دستت به جایی بند نمیشه. این درسته که همه ما بخاطر اینکه فن آوا محدودیت نداشت اومدیم اینجا ولی الان که دیگه داره محدود میکنه و بدجور هم اینکارو کرده و صد البته کارش خلاف قانون نیست. چون قانونا ضریب اشتراک یک به هشته و فن آوا هم الان دقیقا داره همین کارو میکنه! با اینکه خودش تو قسمت تعرفه ها گفته معمولا ضریب اشتراک یک و سه هست ولی همونم نمیده و داره حداکثر ضریب اشتراک رو در نظر میگیره.
    از نظر من شما نمیتونی پولتو پس بگیری مگه اینکه به همون پایین آوردن سرعت اسمی و رعایت نکردن حق تبادل گیر بدی و تقاضا بدی پولت رو برگردونن. البته باید به 195 تماس بگیری و اگه بتونی اینارو ثابت کنی شاید برات کاری کردند وگرنه خود شرکتت هیچ پولی رو برنمیگردونه.

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

شما فقط تو یک مورد میتونی شکایت کنی. اگه مثل من 1 مگ نامحدود داشته باشی باید سرعت اسمی که بهت میدن 128 باشه و روزی 1.4 گیگ این سرعت رو بهت ارائه بدن. اگه از این مقدار کمتر شد که الان شده میتونی شکایت کنی. ولی اینکه انتظار داشته باشی شرکت مثل قبل باید بهت کل ماه سرعت اسمی بده در اشتباهی. اگر هم شکایت کنی دستت به جایی بند نمیشه. این درسته که همه ما بخاطر اینکه فن آوا محدودیت نداشت اومدیم اینجا ولی الان که دیگه داره محدود میکنه و بدجور هم اینکارو کرده و صد البته کارش خلاف قانون نیست. چون قانونا ضریب اشتراک یک به هشته و فن آوا هم الان دقیقا داره همین کارو میکنه! با اینکه خودش تو قسمت تعرفه ها گفته معمولا ضریب اشتراک یک و سه هست ولی همونم نمیده و داره حداکثر ضریب اشتراک رو در نظر میگیره.
    از نظر من شما نمیتونی پولتو پس بگیری مگه اینکه به همون پایین آوردن سرعت اسمی و رعایت نکردن حق تبادل گیر بدی و تقاضا بدی پولت رو برگردونن. البته باید به 195 تماس بگیری و اگه بتونی اینارو ثابت کنی شاید برات کاری کردند وگرنه خود شرکتت هیچ پولی رو برنمیگردونه.
    بله درسته.
    منم به خاطر همين مي گم شكايت كنيد. شايد وقتي تعداد زياد بشه اونا بفهمن كه به هر حال سرويسي كه ما گرفتيم محدوديت نداشته. اما الان شده.
    واقعا موندم اگه شكايت به نتيجه نرسه كه احتمالا نميرسه چكار كنم. 3 ماه با 200 و خورده اي پول كه دادم بايد اين وضعيت رو تحمل كنم؟
    اگه كنسل نشه، نميشه نوع سرويس رو هم عوض كرد؟ مثلا سرويسي بگيريم كه محدود باشه و دانلود شبانه رايگان داشته باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه payampop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من امروز 1/5 گیگ دانلود کردم، دوباره سرغتم اومد روی 25 کیلوبایت !
    اینطوری نمی شه. من به 195 شکایت کردم. دوستان دیگه هم به اونجا شکایت کنن.
    اگر همینطور بمونه (که به احتمال زیاد هم می مونه) من یا برم حجمی با دانلود رایگان شبانه بگیرم و یا از یک شرکت دیگه بگیرم. نمی دونم چیکار کنم.

9. 2 کاربر از payampop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

بله درسته.
    منم به خاطر همين مي گم شكايت كنيد. شايد وقتي تعداد زياد بشه اونا بفهمن كه به هر حال سرويسي كه ما گرفتيم محدوديت نداشته. اما الان شده.
    واقعا موندم اگه شكايت به نتيجه نرسه كه احتمالا نميرسه چكار كنم. 3 ماه با 200 و خورده اي پول كه دادم بايد اين وضعيت رو تحمل كنم؟
    اگه كنسل نشه، نميشه نوع سرويس رو هم عوض كرد؟ مثلا سرويسي بگيريم كه محدود باشه و دانلود شبانه رايگان داشته باشه؟
    دوست عزیز شما که میگید بریم شکایت کنیم بفرمایید در چه مورد شکایت کنیم؟ این که فن آوا داره اعمال محدودیت میکنه اصلا غیر قانونی نیست. واسه من شکایت ثبت کردن تو سامانه 195 هیچ کاری نداره ولی میدونم که آخرش دستم به جایی بند نیست! این که فن آوا تا به الان سرعت اسمی رو برخلاف شرکتهای دیگه بدون محدودیت و مصرف منصفانه میداد خیلی خوب بود ولی الان که داره محدود میکنه نمیشه یقشو گرفت!
    دوست عزیز سرویسی که ما میگیریم به اسم نامحدوده ولی بنا به قانون "سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی" شرکتها قانونا اجازه دارند این پهنای باند نامحدود رو حداکثر بین 8 نفر تقسیم کنند! فن آوا هم از دیروز این کارو داره میکنه که سرعت من شده بین 8 تا 10! قانون مملکت مسخرست.
    شما هم اگه از طریق نمایندگی ثبت نامکردی برو اول از نمایندت سوال کن ببین میتونی تغییر سرویس بدی. بعدش زنگ بزن شرکت پیله شو تا ما به تفاوت پولت رو بهت سرویس حجمی بدن یادت باشه اگه قبول نکردن کوتاه نیای و پیله بشی. هر وقت هم که تموم شد تخلیه کن! چون شرکت بد تا کرد با کاربراش.

11. 2 کاربر از tourjan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوست عزیز شما که میگید بریم شکایت کنیم بفرمایید در چه مورد شکایت کنیم؟ این که فن آوا داره اعمال محدودیت میکنه اصلا غیر قانونی نیست. واسه من شکایت ثبت کردن تو سامانه 195 هیچ کاری نداره ولی میدونم که آخرش دستم به جایی بند نیست! این که فن آوا تا به الان سرعت اسمی رو برخلاف شرکتهای دیگه بدون محدودیت و مصرف منصفانه میداد خیلی خوب بود ولی الان که داره محدود میکنه نمیشه یقشو گرفت!
    دوست عزیز سرویسی که ما میگیریم به اسم نامحدوده ولی بنا به قانون "سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی" شرکتها قانونا اجازه دارند این پهنای باند نامحدود رو حداکثر بین 8 نفر تقسیم کنند! فن آوا هم از دیروز این کارو داره میکنه که سرعت من شده بین 8 تا 10! قانون مملکت مسخرست.
    شما هم اگه از طریق نمایندگی ثبت نامکردی برو اول از نمایندت سوال کن ببین میتونی تغییر سرویس بدی. بعدش زنگ بزن شرکت پیله شو تا ما به تفاوت پولت رو بهت سرویس حجمی بدن یادت باشه اگه قبول نکردن کوتاه نیای و پیله بشی. هر وقت هم که تموم شد تخلیه کن! چون شرکت بد تا کرد با کاربراش.
    دوستان به حرف بنده رسیدید گفتم که مشترکین نامحدود مخابرات بیان فن آوا داغون میشه دنبال بهانه بودن شاید از طرف شرکت های دیگه بهش فشار آوردن به هر حال اینجا ایرانه حالا بدتر از این هم میشه یک جا اینترنت 4g موبایل با سرعت ۵ مگابایت بر ثانیه نامحدود بدون محدودیت ارائه میدن یک جا هم مثل اینجا که عرضه دادن نامحدود ۱۰۰ یا ۲۰۰ کیلوبایت رو هم ندارن البته موضوع فقط در توان بودن نیست موضوع چاپیدن هست فن آوا هم بالاخره تسلیم وسوسه شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •