سلام
منظور از آیتم orb effect چیست-- آیتم mask of date لایف میکنه منظور که هیرو با هر اتک که میده هلش پر میشه یا نه اینجور نیست
سلام
منظور از آیتم orb effect چیست-- آیتم mask of date لایف میکنه منظور که هیرو با هر اتک که میده هلش پر میشه یا نه اینجور نیست
اینا در صورتیه که ریکی 1 نکرده باشهما بهش riki میگیم. من مخالفم! اگه یه وارد یا جم بگیره، کار ریکی تمومه! یه 6، یه سیخ، یه مانا تمومه! فوقش یه اتک دیگه هم میده. تازه فکر کنین طرف بعدش dagon هم بره!!!
راستی یه سوال دارم من
توی مپ جدید آیتم arcane ring کجا رفته؟
فک کنم بجاش Arcane boots رو گذاشتن....درسته؟![]()
Last edited by !@#$%^&*(); 22-08-2010 at 11:56.
بله و يه ايتم هم از ارب افكت ها رو هم بيشتر نميتوني بگيري .
اره واقعا تغيير خيلي خوبي بود ديگه هيرويي كه بخواد Arcane بگيره پول اضافي نميده و همون بوتشو ميكنه Arcane
چند وقت یبار میام جیجی ! آی دیم -- رینیم شده ! del!king شده! عجب اسمه گندیم شده
نه عزیز وقت نمیکنم زیاد بیام.اینجارو که اصلا نمیرسم,دوتا هم هفته ای 2-3 دست میزنم, ولی هنوزم حریف میطلبم
باید بازیتو جوری قوی کنی که کلنا بیفتن دنبالت, خودت اگه بخوای عضو شی جای خوب گیرت نمیاد
![]()
راست میگه الان همش داریم ریفیوز میکنیم خسته شدیم انقدر تو بازی پی ام میاد
اراز جان یحتمل بگو کیا میای حال بازی اگه داری بزنیم شبی یه دست البته اگه به ما نوبا افتخار میدی
شما خودتم کم پیدا هستیا! البته من که آخر هفته 2 تا امتحان ترم تابستونی دارم، نمیتونم بیام. اما آیدیت جزء اد لیستم هست.
اوایل که مدام بازی میکردم خیلی pm میومد، ولی الان دوباره بعد عمری اومدم کسی مارو یادش نیست
وقتی بیاد وارد بزاره، ریکی نمیتونه اصلا نزدیک بشه که یک کنه! تازه چقدر میخواد زیره smoke بمونه؟ میاد بیرون 6 میکنه invis میشه! حالا خر بیار باقالی بار کن! مگه اینکه شما هم بخوای مثل اون ward بگیری که دیگه در این حالت لول هیروها ملاک نمیشه، بازی شما ملاک میشه. برای همین میگم سوسک راحت riki رو میزنه.
والا این بحث جالبیه که cl میزنه یا ریکی ولی خوب اگه ریکی ریکی باز باشه من میگم ریکی میزنه بر خلاف نظر دوستان
البته باید تو سطح مساوی بازی تست بشه ولی در کل دوتا بازی تیمیه
آخ که حرف دل من رو زدی! یه پسر خاله دارم، استاد تک به تک! یعنی هر کاری میکنم نمیشه تو 1v1 ببرمش. ولی حالا بگو تو بازی تیمی!!! 10 تا بازی کن، تو هر 10 بازی آخرش اینو Ban میکنن! چون مخ تیمی بازی کردن نداره.
البته همیشه آدم باید ضد هیرو بشناسه تا تو تیمی برداره. و من فکر میکنم سوسک ( neurbian assassian ) تو این مورد برنده هست...
بعضیا ریکی رو فقط به 6ش نگاه می کنن
در ضورتی که اگه دقت کنید:
ریکی از دور می تونه 2 کنه رو طرف حالا دود + Purge + اتک
هدف هم 99.9% سکته ناقص می زنه سعی می کنه که از دود بیاد بیرون
که اینجاست که 3 ریکی وارد عمل می شه چون ریکی از پشت اتک خواهد داد
با وجود Purge حداقل 5 ثانیه طول می کشه تا طرف از دود بیاد بیرون
با فرض این که هدف وارشیف با 6 Heart باشه بحثو ادامه میدیم!!
حالا که هدف از دود اومد بیرون عملا نمیتونه ریکی رو بکشه پس راهی نداره جز فرار
که ریکی تا اونموقع 2ش دوباره Ready میشه می پره رو طرف
حالا مثلا هدف وارچیفه پس یه می کوبه تا ریکی bash بشه
2 ثانیههههههههههههههههه مثل 2 سال میگزره
حالا ریکی از Bash درمیاد
یه تعقیب و گریز جانانه می کنه تا دوباره با 2 خودشو برسونه
حالا 2 + دود + Purge + اتک
بابا به خدا طرف میمیره اصلا اگه یه Bloodstone x999999 هم داشته باشه بازم میمیره
می گی نه؟ امتحان کن!!
اینایی که خوندید طنزی بیش نبود![]()
ببین همه اینایی که گفتی بذار کنار یه ایتم هست به اسم dust میخری از اسموک که اومدی بیرون یوز میکنی پوست ریکی رو میکنی من خودم اگه وارچیف باشم جلوم ریکی باشه تا ریکی پورج ببنده من دگون ساختم f+d dagon اینا همش داستان سراییه با وارچیف بلینک اف دی دگون ریکی که هیچی خیلی از هروها میتر کن
دمیج ریتورن میسازی خود ریکی وارچیف رو بزنه میمیره تو فقط موو بده
گفتم فقط بازی 5به 5 یا 4به 4 میشه فهمید تک به تک نمیشه نظر داد همش به بازی رفلکس و.....بستگی داره همین اراز هودمون هرو ور میداره شما ضدشو بردار میبرتت
اراز یه نظری بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)