تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 713 از 752 اولاول ... 213613663703709710711712713714715716717723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,121 به 7,130 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام مهدي جان.خوبي اقا؟
    معمولا اين صدا به چند دليل ممكنه بوجود بياد.١- اينكه با ايجاد ضربه به هدفون كه باعث جابجايي درايو بشه يا به ديافراگم و سيم پيچ اون اسيب برسه كه ممكنه همون روز اول اتفاق بيافته و زمان تو اين حالت مهم نيست.٢- اينكه بعد از استفاده طولاني كه باز بستگي به جنس ديافراگم داره كه حالت و خاصيتش رو از دست ميده و باعث ميشه هدفون چپ و راست هماهنگي و بالانسشون رو از دست ميدن و كم كم صداي هدفون رو به فنا ميره.٣-اينكه ولتاژ بيش از حد به هدفون وارد بشه و بقول rave هدفون اوردوز كنه
    و احتمالا دلايل ديگه كه اساتيد بهش اشاره خواهند كرد.
    نقل قول کردی از ما، مجبور شدم نظری بپراکنم
    یکدفعه به طور اتفاقی از نمایندۀ schiit توی هدفای شنیدم که می گفت: آمپ های lyr قدرت خروجی و ولتاژ بالایی دارن و مسئولیت اتفاقاتی که ممکنه به دلیل استفادۀ نادرست به وقوع بپیونده رو بر عهده نمی گیره شرکت

یک مسئلۀ دیگه که هست اینه که ما لااقل دو تا امپدانس رو باید در نظر بگیریم، یکی امپدانس هدفون و اونیکی امپدانس خروجی آمپ
    نسبت امپدانس هدفون به امپدانس خروجی آمپ رو دمپینگ فکتور میگن، این نسبت هرچی بالاتر باشه بهتره، معمولاً میگن بالاتر از 8 باشه خوبه
    آمپ هایی که برای iem ها طراحی میشن از اول طوری طراحی میشن که امپدانس خروجیشون کم باشه
    ولی آمپ هایی که قراره برای فول سایزها ساخته بشن (اگر اولویت این باشه که ارزون تموم شه ) مهمترین فاکتوری که توشون در نظر گرفته میشه، توان خروجی هست، برای همین معمولاً امپدانس خروجیشون بالا هست معمولاً (البته آمپ های حرفه ایی که برای فول سایز ها هستن، بعضاً امپدانس خروجی کمی دارن)

ممنون سالار جان یک تشکر ویژه باید از شما کنیم که در نبود رضا عزیز از کوچکترین کمکی دریغ نکردید
    سالار جان یک سوال برام پیش اومده
    من Cowon C2 دارم نگاه وقتی صدا رو از 33 بیشتر میکنم یک جورایی میشه به نظر شما اشکال پلیر کم میاره یا هدفون؟بعد جرا هر چی صدا کمتر بشه کیفیت صدا بالاتره؟
    از اونجا که هم امپدانس خروجی آمپ و هم امپدانس هدفون با فرکانس تغییر می کنه

از طرف دیگه بنابر فرمایشات اخیر آقا رضا، پاسخ فرکانسی هدفون با توجه به سطح ولوم تغییر می کنه
    پس قضیه حتی توی ولوم های مختلف هم می تونه متفاوت باشه
    و از لحاظ تئوری مانعی برای وقوع اتفاقی که براتون میفته وجود نداره

هدفونهاي بيتس همشون بالاي 200 هزار تومان هستن حتي inear هاش مگر هاي كپي ها و فيكها.اگر بدنبال كيفيت و راحتي هستين از هدفونهاي سنهايزر انتخاب كنين البته صداي حرفه اي دارن كه بيسشون قوي نيست .و اگر بيس قوي ميخواين ميتونين audio technica m30 با بيس خوب و sony xb500 با بيس خيلي قوي رو انتخاب كنين.البته من براي فيلم و گيم بيشتر از akg k99 استفاده ميكنم كه صداي مانيتوري داره
    موفق باشين
    یک دوستی داشتم که بدونه اینکه از دنیای هدفون اصلاً چیزی سر در بیاره (فقط برند بیتس رو میشناخت) یک حرف باحالی زد؛ گفت چند تا رفیق توی یازار پایتخت داره (مغازه دارن) که هدفون های بیتس رو که 70 تومن می خرن، 400 تومن به ملت میدن
    میگفت خودش هم می خواد یدونه برداره؛ 100 تومن هم بیشتر به مغازه دار نمیده

سلام
    در مورد ولوم معمولا برعکسه هرچه صدا بیشتر باشه کیفیت صدا و جزییات صدا بیشتر حس میشه و احساس میکنیم کیفیت بالا تر رفته و امپ هم در واقع همین کار رو میکنه و جزییات صدا رو محسوس تر میکنه و البته قدرت پخش صدا رو بیشتر میکنه ولی فکر کنم شما کیفیت صدا رو تو ولوم پایین با کیفیت تر احساس میکنین چون بیس و بعضی فرکانسهای پایین و باز هم یه تعداد فرکانسهای دیگرو ضعیفتر میشنوین و حس میکنین و از نظر سلیقه ای احساس میکنین که کیفیت بهتره که در واقع کشش دارین به سمت فلت و طبیعی شنیدن صداها که خبر خوبی هست و در واقع تمایل دارین صدا رو حرفه ای و واقعی گوش کنین نه رنگی و موزیکالیته و اقراق شده.
    توی تست صدا، اشتباه های انسانی فوق العاده زیاده
    یکی از بیشترین اتفاقات رایج اشتباه ناشی از اثر هاله ایی هست
    نمونه هایی مثل:
    اینکه خیلی ها بیش از حد به آمپ اعتقاد دارن، بعضی ها می گن ما میتونیم تفاوت آهنگ 24/96 رو با 24/196 رو تشخیص بدیم، آمپ نیاز به burn in فلان هدفون نیاز به burn in کابل نیاز به burn in داره؛ اینکه دک بکار رفته در آیپاد های نسل 5.5 بهترین صدا بین آیپاد ها رو داره ؛ اینکه زیاد بودن تریبل رو با کیفیت صدا اشتباه می گیرن (اتفاقی که برای طرفدارهای مخصوصاً گرادو خیلی افتاده) و ...
    اینکه اینها دقیقاً چقدر غلطه رو کار ندارم؛ شاید واقعیت خیلی کمتر از اون چیزی باشه که ادعا می کنن
    یکی از اشتباهات رایج همینه که بلندی صدا رو با کیفیت صدا اشتباه می گیرن؛ یعنی بعضاً اگر با صدای بلند گوش بدن، فکر می کنن کیفیت صدا زیاد شده

کلاً همونطور که گفتم اشتباهات انسانی فوق العاده زیاده و اینطور نیست که آگاهانه باشه بلکه کاملاً ناخودآگاه هست
    یک جملۀ جالب بگم؛ امیدوارم همگی ClieOS رو بشناسین، از معتبر ترین های هدفای هستش
    یکدفعه جملۀ خیلی خوبی نوشت در مورد audiophile ها:

You as the reader must learn the simple fact that audiophiles, including me, are not always correct and you shall never take our advice as it is.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیگه خودتون بقیۀ ماجرا رو حدس بزنین دیگه.

اما برگردیم سر مطلب اصلی؛ راستش در مورد تغییر کیفیت صدا با ولوم، امکان داره که با کاهش ولوم کیفیت افزایش یا کاهش پیدا کنه:
    کلاً دو حالت داریم:
    1- حالتی که با افزایش ولوم، کیفیت هم افزایش پیدا می کنه
    اگر آمپلی فایر داخلی همیشه روی حداکثر توان کار کنه و سیستم ولوم از نوع آنالوگ باشه (یک مقاومت سیم پیچی که بر سر راه جریان خروجی از آمپ هست که با زیاد کردن ولوم، مقاومتش کم میشه و با کم کردن ولوم مقامتش زیاد میشه) اگر صدا رو تا انتها زیاد کنیم، چونکه اون مقاومت به طور کامل از سر راه جریان خروجی از آمپ کنار میره، کیفیت سیگنال خروجی بهتر میشه (هرچه قطعه کمتر در سر مسیر سیگنال باشه، نویز کمتر میشه و در نتیجه کیفیت بالاتر میره)
    2- حالتی که با کاهش ولوم کیفیت افزایش پیدا میکنه
    در این حالت آمپلی فایر همیشه روی حداکثر توان کار نمی کنه و در اصل وقتی شما ولوم رو زیاد می کنین نسبت بهره در آمپلی فایر زیاد میشه
    در اینجا چون وقتی آمپلی فایر در حداکثر توان کار کنه، بیشترین نویز رو داره؛ پس وقتی صدا رو افزایش بدین (در اصل دارین نرخ بهره در آمپلی فایر رو افزایش میدین) کیفیت کاهش پیدا میکنه

اکثر پلیرهای امروزی حالت 2 براشون بر قراره ولی همونطور که گفتم:
    یکی از اشتباهات رایج همینه که بلندی صدا رو با کیفیت صدا اشتباه می گیرن؛ یعنی بعضاً اگر با صدای بلند گوش بدن، فکر می کنن کیفیت صدا زیاد شده
    ویرایش:
    کیفیت بهتره که در واقع کشش دارین به سمت فلت و طبیعی شنیدن صداها که خبر خوبی هست و در واقع تمایل دارین صدا رو حرفه ای و واقعی گوش کنین نه رنگی و موزیکالیته و اقراق شده.
    خودم رو از اون اول که عضو فروم شدم کشتم و سرویس کردم که بفهمونم که صدای فلت هیچ معیاری برای خوب بودن نیست
    ن ولی اگر معیار مطلقی برای خوب بودن بود همه یک چیز رو انتخاب می کردن، خوب رو خود ما باید تعریف کنیم خود خود ما
    نه اینکه از جامعه یا صرفاً به خاطر اینکه برچسب حرفه ایی بودن بهمون چسبیده بشه فلان چیز رو خوب در نظر بگیریم
    مقداری از صحبت ها توی تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش
    کیفیت بالا تر رفته و امپ هم در واقع همین کار رو میکنه و جزییات صدا رو محسوس تر میکنه
    آمپ اینطوری کیفیت رو افزایش نمیده
    جزییات رو افزایش میده، ولی نه با زیاد کردن سطح صدا
    وگرنه همون آمپ های فیو یا تهش matrix m stage کار 99.5 درصد از کاربرها رو راه مینداخت
    Last edited by rave-87; 09-05-2012 at 12:04.

2. 5 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

100%
    بدون تایید شما که اصلا هدفون نمیخرم
    اون دفعه ام اگه شما نبودید الان من M50 نداشتم
    برای این که اسپم نباشه
    خودم نظرم روی HD448 هستش حالا نمیدونم کیفیتش چجوریه؟
    راستی یک خبر بدم شاید بدونی ولی میگم باز
    سنهایزر دو محصول جدید معرفی کرد
    اینها:

IE 800

HDVD 800
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خواهش میکنم
    البته جسارت نباشه تاییدیه رو اساتید میدن من از لحاظ قیمتی گفتم.hd448 هدفون خوبی هست ولی خیلی خیلی بهتر از اون hd518 که انشا الله این و واستون میگیریم .و اگه شانس بیاریم بتونیم یه hd580 کارکرده خوب گیر بیاریم واسه من.
    در مورد این دو محصول جدید سنهایزر هم بله قبلا دیده بودم ولی کمی قیمتهاشون گرون هست امپ رو 1973$ قیمت گذاری کردن که برای ما ایرانی ها البته گرون تموم میشه و هدفون ie800 هم 797$ هست که اگه جنس صداش واقعا مثل مدلش که 800 نامگذاری شده باشه ارزشش رو داره.

4. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

ممنون از دوستانی که در منورد اکولایزر کمک کردن...
    مشکل من رو حرف "ش" هست...یعنی هر وقت خواننده این حرف رو میگه تو ولوم های بالای 70% این حرف میره تو مخم...خواستم بدونم میشه با اکولایزر تصحیح کرد؟
    نمیدونم مشکل از هدفون هست یا پلیر یا خودم!!!
    هم تو hd518 این مشکل هست هم تو aurvana live....

6. 2 کاربر از milad_takjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بچه ها تا 50 تومن بهترین ایرفونی که میشه پیدا کرد چیه ؟
    من قبلا ep-630 داشتم صداش خوب بود بیسش هم خوب بود فقط زیاد شفاف نبود میخوام یه مقدار شفاف تر باشه
    برای گوش کردن به موسیقی های ایرانی هم میخواستم
    ممنون
    با سلام
    البته بهترین از نظر من تا 50 هزار تومان میتونه اینها باشه.
    sennheiser mx365
    sennheiser mx271
    panasonic hje300
    creative ep830
    همه این هدفونها شفافیت صدای خوبی دارن بهمراه تفکیک خوب ولی بیس قوی ندارن مثل ep630
    موفق باشین

8. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون از دوستانی که در منورد اکولایزر کمک کردن...
    مشکل من رو حرف "ش" هست...یعنی هر وقت خواننده این حرف رو میگه تو ولوم های بالای 70% این حرف میره تو مخم...خواستم بدونم میشه با اکولایزر تصحیح کرد؟
    نمیدونم مشکل از هدفون هست یا پلیر یا خودم!!!
    هم تو hd518 این مشکل هست هم تو aurvana live....
    با یک پلیر دیگه ای امتحان کنید چون با توجه به توضیحات شما احتمالآ پلیرتون مناسب نیست (خاطرم نیست پلیر مورد نظر شما چی بوده)

صدای "ش" تیز شده نتیجه صدای به اصطلاح هارش یا هارشی شده هست یعنی ضعف در فرکانس های میانی یا همون مید و میتونید با اکولایزر کمی این محدوده فرکانس رو تضعیف کنید البته برای نه برای از بین بردن انی مشکل بلکه برای کاهش اثر بد اون

شما هم موفق باشید.

10. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

با یک پلیر دیگه ای امتحان کنید چون با توجه به توضیحات شما احتمالآ پلیرتون مناسب نیست (خاطرم نیست پلیر مورد نظر شما چی بوده)

صدای "ش" تیز شده نتیجه صدای به اصطلاح هارش یا هارشی شده هست یعنی ضعف در فرکانس های میانی یا همون مید و میتونید با اکولایزر کمی این محدوده فرکانس رو تضعیف کنید البته برای نه برای از بین بردن انی مشکل بلکه برای کاهش اثر بد اون

شما هم موفق باشید.
    با کارت صوتی کریتیو هم امتحان کردم همینطوریه...یعنی تقریبا به منبع ربطی نداره...
    بیشتر میخوام بدونم دلیل اصلیش چیه؟یعنی کلا تو ولوم های بالا پیش اومدن چنین مشکلی طبیعی هستش؟شما خودتون با چنین مشکلی برخوردین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

می خوام یه هدفن عمری بخرم که خستم نکنه و اذیت نشم.
    معمولا باهاش آهنگ گوش می کنم و فیلم می بینم با pc .
    در ضمن طوری باشه که توی استفاده طولانی مدت لاله گوش رو اذیت نکنه !
    من توی تاپیک زیر یه سری مدل رو دیده بودم و خوشم اومد لطفا شما هم راهنمایی کنید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خوب به نظر شما چه برندی را پیشنهاد می فرمایید تا 200 یا 250
    خودم بد جوری این برند بیتسز تو دلم جا باز کرده حالا اگه بخواهم اصلش را بگیرم تا چند باید بودجه بذارم و ارزش این بها را دارند

با تشکر

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

می خوام یه هدفن عمری بخرم که خستم نکنه و اذیت نشم.
    معمولا باهاش آهنگ گوش می کنم و فیلم می بینم با pc .
    در ضمن طوری باشه که توی استفاده طولانی مدت لاله گوش رو اذیت نکنه !
    من توی تاپیک زیر یه سری مدل رو دیده بودم و خوشم اومد لطفا شما هم راهنمایی کنید .
    با سلام
    هیچ وسیله ای برای یک عمر نیست ,ادم از خودشم خسته میشه چه برسه به هدفون که مدام دوست داری بخری و عوض کنی و هیچ وقتم راضی نمیشی.
    تا چه مبلغی میخواین هزینه کنین؟هدفونهای بیسیم معمولا خیلی گرونتر از مدلهای سیمدار خودشون هستن با همون کیفیت صدا یا کمتر.

15. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوست عزيز هيچ كدوم از اين دو مدل بيس خوب و قوي ندارن.قبلا اگه يادتون باشه klipsch s4 وs5 با بيس قوي و صداي عالي رو بهتون معرفي كردم.تحقيق كردين در بارشون؟ نپسنديدين؟
    ولا این مدلی که معرفی کردید از ایناست که اعصابمو خورد میکنه! این مدلی ها اصلا توی گوش راحت نیستن و مدام در میان! فکر کنم یه اسمی داشته باشن اینطوری ها رو میگم:

با این تخت ها راحت ترم مثل این:

مطمئنید باس خوبی ندارن؟ مدل 580 رو خیلی رو باسش تاکید کرده خود شرکت
    به نظرتون توی همین تخت ها کدومش برای من بهتره؟ (هر مارکی)
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •