تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 713 از 754 اولاول ... 213613663703709710711712713714715716717723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,121 به 7,130 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان یه ماهه که خط من رانژه شده اول تا 15 مگابیت کشش داشت بعد کم کم شد 12 مگابیت بعدش 10 مگابیت امروز صبح مودم رو خاموش کردم ساعت 2 میخواستم روشن کنم سرعت شد 6 مگابیت و روی مدولاسیون T1.413 وصل شد و دیگه رو adsl 2+ نرفت به نظر شما مشکل از کجاس؟ line attenuation حدود 16 بود الانم 16 هس گیج شدم کلا
    اول از همه ببینید خط تلفنتون بوق داره یا مشکل دیگه ای چون میگید اول مشکلی نداشتید بعد مودم را ریست کنید و دوباره کانفیگ کنید شاید مشکل حل شد مودم را هم میتونید به سر خط بزنید که ببینید مشکل از سیم کشی داخلی نباشه
    سلام دوستان وقتتون بخیر.
    آقا من اینترنت از اسیاتک داشتم و بعد اینکه دیدم قطعی زیاد داره درخواست جمع آوری دادم. الان از شاتل سرویس گرفتم اما همچنان مشکل قطعی دارم. برای اینکه مشکلم حل بشه یه سیم دو زوج روکش دار گرفتم و از دم در سیم کشیدم اوردم بالا. خطم تا 12 مگ اپ شده از وقتی از جلو درب سیم کشیدم اما زمان قطعی ها رو متوجه شدم. هر موقع آسانسور شروع به حرکت می کنه اینترنت منم قطع می شه. نویز شدید داره .قشنگ snr از 9.5 10 میاد روی 0 یا حتی منفی میشه.
    به نظرتون چکار کنم؟
    دیگه کلافه شدم یدفه وسط بازی آنلاین می پره بیرون وقتی آسانسور حرکت می کنه.

ممکنه مودمم فرسوده باشه و نیاز به تعویض داشته باشه؟
    مدل مدم: Asus N10 B1

اها اینو یادم رفت بگم. مودمم با کابل اترنت به کامپیوتر وصله نه وای فای.
    سلام
    احتمالاً اون سیمی که آوردید از نزدیک آسانسور رد میشه و برق آسانسور روش نویز میندازه اگر امکانش هست اون تیکه های سیم رو با فویل آلمینیومی عایق بندی کنید

2. این کاربر از ariobarzan2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kenshikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

دوستان یه ماهه که خط من رانژه شده اول تا 15 مگابیت کشش داشت بعد کم کم شد 12 مگابیت بعدش 10 مگابیت امروز صبح مودم رو خاموش کردم ساعت 2 میخواستم روشن کنم سرعت شد 6 مگابیت و روی مدولاسیون T1.413 وصل شد و دیگه رو adsl 2+ نرفت به نظر شما مشکل از کجاس؟ line attenuation حدود 16 بود الانم 16 هس گیج شدم کلا
    از کيفيت سيگنال توي پنل مودم شات بگيريد يا همه پارامترها رو اينجا کپي کنيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

از کيفيت سيگنال توي پنل مودم شات بگيريد يا همه پارامترها رو اينجا کپي کنيد

5. این کاربر از bsm1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پارامترهاتون خوبه نویزتون کمه و میرایی سیگنالتون هم زیاد نیست با این اوصاف احتمالش زیاده که خود سرویس دهندتون سرعتتون را کم کرده باشه همیشه از همین شرکت اینترنت داشتید قبلاً اگر شرکتتون فرق میکرده وضعیتتون چطور بوده ؟

7. این کاربر از ariobarzan2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

پارامترهاتون خوبه نویزتون کمه و میرایی سیگنالتون هم زیاد نیست با این اوصاف احتمالش زیاده که خود سرویس دهندتون سرعتتون را کم کرده باشه همیشه از همین شرکت اینترنت داشتید قبلاً اگر شرکتتون فرق میکرده وضعیتتون چطور بوده ؟
    از دم در تا مودم حدود 13-14 متر هستش با سیم آنتن 75 اهم اگه مستقیم بیارم تا پشت مودم مشکل نویز برطرف میشه یا فقط باید سیم تلفن باشه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

از دم در تا مودم حدود 13-14 متر هستش با سیم آنتن 75 اهم اگه مستقیم بیارم تا پشت مودم مشکل نویز برطرف میشه یا فقط باید سیم تلفن باشه؟
    در مورد سیم اطلاعات تخصصی ندارم دوستان واردتر اینجا داریم ولی تا اونجایی که میدونم اون کابلی که میگید مخصوص ماهواره یا تلویزیونه ممکنه اصلا احتیاجی به سیمکشی نباشه کشش خطتون تو این منو نیست به عنوان max rate یا attenable raté باید باشه ببینید اون چنده ؟ ضمناً فاصلتون تا مرکز مخابراتی چنده ؟ اگر میخواید مطمئن بشید که سیمکشی داخلیتون مشکلی داره یا نه مودم را به سر خط بزنید ببینید وضعیت چطوریه ؟

10. این کاربر از ariobarzan2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kenshikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

هرچند براي اين کار ساخته نشده و هزينه بيش از اندازه نياز هست، ولي شخصا کنجکاوم بدونم جوابي که با سيم آنتن مي گيريد چطوره. احتمالا بهتر از سيم تلفن خواهد بود.

البته همونطور که دوستان گفتن، پيش از هر هزينه اي، تست گام به گام از سر خط ورودي بهترين کار هست.

12. این کاربر از kenshikan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

هرچند براي اين کار ساخته نشده و هزينه بيش از اندازه نياز هست، ولي شخصا کنجکاوم بدونم جوابي که با سيم آنتن مي گيريد چطوره. احتمالا بهتر از سيم تلفن خواهد بود.

البته همونطور که دوستان گفتن، پيش از هر هزينه اي، تست گام به گام از سر خط ورودي بهترين کار هست.
    بحث هزینه نیس تو خونه 50-60 متر سیم آنتن نو دارم ولی سیم تلفن ندارم نمیخوام هزینه کنم بگیرم

14. این کاربر از bsm1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

16. این کاربر از bsm1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2020

پيش فرض

بحث هزینه نیس تو خونه 50-60 متر سیم آنتن نو دارم ولی سیم تلفن ندارم نمیخوام هزینه کنم بگیرم
    اتصال به کابل تلویزون رو چه جوری انجام میدید ؟ چقدر موثر بوده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •