تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 713 از 720 اولاول ... 213613663703709710711712713714715716717 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,121 به 7,130 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوست عزیز من خودم VT30 دارم. کیفیتش عالیه. منتهی بهترین روش تست اینه که شما یکی دوتا فایل که خودت داری و کیفیتش رو میدونی اول روی تلویزیونهای اطرافیان و آ شنایان تست کنی، بعدش ببری توی مغازه و به مغازه دار بگی که فایلهای فلش شما رو پخش کنه نه فایلهای با کیفیت بالای خودش رو. ببینی کدوم مدل رو دوست داری. در اصفهان که فروشنده ها اون موقع به راحتی اینکار رو میکردند.
    من خودم موقع خرید همین کار رو کردم و ۲ نفر دیگه هم همراهم بودند که ۱ نفرشون هم سامسونگ داشت و وقتی تفاوت رو دیدند به کیفیت پی بردند.
    البته بعضی هم براق بودن بیش از حد led های سامسونگ رو دوست دارند ( تو تجربه من خانمها اکثرا سلیقه شون اینجوریه) در هرحال دیدن با چشم خودتون از کلی ریویو و پیشنهاد بهتره.

Sent from my Nexus via Tapatalk

2. این کاربر از mrm2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه تی وی پانا مدل ft60 خریداری کردم اما یه مشکل پیش اومده اینکه تلویزیون فونت فارسی رو نشون نمیده یعنی وقتی دکمه GUIDE رو میزنم لیست برنامه های در حال اجرا رو نشون نمیده کلا انگار اهل نشون دادنه فونت فارسی نیست
    بعد اگر کسی بهترین تنظیم تصویر این تی وی رو بگه لطف کرده در حق من
    پیشاپیش ممنون از لطف شما

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان من قصد خرید تلویزیون برای منزل پدری رو داشتم هر چی گشتم نتونستم پلاسمای پانا گیر بیارم در نتیجه یه ال ای دی سری 6 سامسونگ خریدم تله قبلی من پاناسونیک crt بود راستش از خریدی که کردم یکم نا امید شدم تل قبلیم با اینکه لامپ تصویر بود ولی hd رو تا 1080i ساپورت میکرد الان یه سری فیلم و دمو روش تست کردم با کمال تعجب روی اون پیرمرد 11 ساله تصویر کنتراست بهتری داشت البته روی تل جدید تصویر واضح تره ولی کلا نا امید شدم که کیفیت تصویر به جای پیشرفت پسرفت کرده الان قصد فروش ال ای دی رو دارم اگر از دوستان کسی پلاسماشو با ال ای دی من عوض میکنه لطفا پیغام خصوصی بده تی وی من مدل h6430 و 48 اینچ هست و فقط دو روزه کار کرده حتی پلاستیکهای روی تی وی هنوز هست لطفا دوستانی که قصد معامله دارن سریعتر اقدام کنن چون من مدت کوتاهی بیشتر ایران نیستم .

Last edited by z.khalaj; 20-04-2015 at 20:00.

5. این کاربر از z.khalaj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یعنی واقعا انتظار داشتی اون led از CRT با رزولوشن HD بهتر باشه ؟!!! اونم CRT پاناسونیک !!! حتی پلاسمای پانا هم تو کنراست تقریبا با CRT برابره ولی بهتر نیست ... ولی خوب از LED خیلی بهتره .

7. این کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام
    بالاخره دل به دریا زدم مدل
    TH-60AS700 از پاناسونیک توانایی تو کرج خریدم هنوز بدستم نرسیده با گارانتی کامتل مدتهاست تو برند پاناسونیک دارم می گردم راستش تو بازار تهران ال ای دی های جدید پانا پیدا نمی شه با نیان و کوفرد هیچکدوم وارد نکردند اگه ال سی دی جدیدیش می خای تو گوگل بزن پاناسونیک توانایی سایتش می یاد تعجب می کنی اون مدل های جدید داره رفتم از نزدیک تو مغازشم دیدم یکی از مزایای این مدلا رفرش ریت بالا 1600 هرتز است و طراحی منحصر بفرد البته تو سایتشون عکس مدلی که میگم اشتباه گذاشته تو سایت خاورمیانه درسته
    مبارکه

زحمت میکشید از امکانات تلویزیون هم بگین

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان من قصد خرید تلویزیون برای منزل پدری رو داشتم هر چی گشتم نتونستم پلاسمای پانا گیر بیارم در نتیجه یه ال ای دی سری 6 سامسونگ خریدم تله قبلی من پاناسونیک crt بود راستش از خریدی که کردم یکم نا امید شدم تل قبلیم با اینکه لامپ تصویر بود ولی hd رو تا 1080i ساپورت میکرد الان یه سری فیلم و دمو روش تست کردم با کمال تعجب روی اون پیرمرد 11 ساله تصویر کنتراست بهتری داشت البته روی تل جدید تصویر واضح تره ولی کلا نا امید شدم که کیفیت تصویر به جای پیشرفت پسرفت کرده الان قصد فروش ال ای دی رو دارم اگر از دوستان کسی پلاسماشو با ال ای دی من عوض میکنه لطفا پیغام خصوصی بده تی وی من مدل h6430 و 48 اینچ هست و فقط دو روزه کار کرده حتی پلاستیکهای روی تی وی هنوز هست لطفا دوستانی که قصد معامله دارن سریعتر اقدام کنن چون من مدت کوتاهی بیشتر ایران نیستم .
    من فقط بگم در این رنج قیمتی و با این سایز مدل دیگه‌ای که کنتراست بهتر بده نیست. اگر میخواید درحد تیوی قبلی باشه همون پلاسما رو باید بخرید که گیرآوردنش سخته. یکم هم ریسک داره (خرابی و معیوب بودن).
    چون گفتید برای خانه پدریه، میخوام ببینم خانواده هم از تصویرش ناراضی هستن؟ اگر اینطور نیست زیاد سخت نگیرید. همین مدل رو بذارید روی حالت Movie و با کمی کاهش بک‌لایت تصویر خوبی میتونید ازش بگیرید. تنظیمات مدل h6350 رو در نت سرچ کنید، یه‌چیزایی پیدا میشه.
    به هرحال اگر همچنان قصد تعویض این مدل رو دارید، با lcd دیگه‌ای عوضش نکنید. همون‌طور که گفتم در این حدود قیمت، کنتراست بهتر گیر نمیاد.
    Last edited by romantic; 22-04-2015 at 00:28.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

یعنی واقعا انتظار داشتی اون led از CRT با رزولوشن HD بهتر باشه ؟!!! اونم CRT پاناسونیک !!! حتی پلاسمای پانا هم تو کنراست تقریبا با CRT برابره ولی بهتر نیست ... ولی خوب از LED خیلی بهتره .
    من خودم پلاسمای پانا دارم این تی وی رو برای خانواده خریدم این 29p800 crt که از پلاسمای من کنتراست ضعیفتری داشت ولی قابل قبول بود البته میدونم یه مدلهایی از crt هستن که کنتراستشون اگه بهتر از پلاسما نباشه بدتر نیست.

من فقط بگم در این رنج قیمتی و با این سایز مدل دیگه‌ای که کنتراست بهتر بده نیست. اگر میخواید درحد تیوی قبلی باشه همون پلاسما رو باید بخرید که گیرآوردنش سخته. یکم هم ریسک داره (خرابی و معیوب بودن).
    چون گفتید برای خانه پدریه، میخوام ببینم خانواده هم از تصویرش ناراضی هستن؟ اگر اینطور نیست زیاد سخت نگیرید. همین مدل رو بذارید روی حالت Movie و با کمی کاهش بک‌لایت تصویر خوبی میتونید ازش بگیرید. تنظیمات مدل h6350 رو در نت سرچ کنید، یه‌چیزایی پیدا میشه.
    به هرحال اگر همچنان قصد تعویض این مدل رو دارید، با lcd دیگه‌ای عوضش نکنید. همون‌طور که گفتم در این حدود قیمت، کنتراست بهتر گیر نمیاد.
    نه قصد تعویض با ال سی دی دیگه ای رو ندارم خودم هم قبل از خرید تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که تو این رنج قیمت تی وی خوبی هست ولی فکر نمیکردم از نظر کنتراست اینقدر ضعف داشته باشه حتی بعد از کالیبره شدن در قیاس با crt 12 سال پیش خیلی ضعف زیادی داره باز هم ممنون از راهنمایی شما.

11. این کاربر از z.khalaj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام
    دوستان من یه TH-P50X50M دارم که توی سایت پاناسونیک اسمی ازش نیست.ساخت تایلنده.مشکلم باش اینه که وقتی از برق بکشم یا برق بره دیگه روشن نمیشه.باید از برق کشید 12 ساعتی صبر کنم بعدش بزنم برق تا روشن بشه.
    مشکل از چیا میتونه باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام
    دوستان من یه TH-P50X50M دارم که توی سایت پاناسونیک اسمی ازش نیست.ساخت تایلنده.مشکلم باش اینه که وقتی از برق بکشم یا برق بره دیگه روشن نمیشه.باید از برق کشید 12 ساعتی صبر کنم بعدش بزنم برق تا روشن بشه.
    مشکل از چیا میتونه باشه؟
    احتمال داره پاورش خراب باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ال ای دی جدید cx700 پاناسونیک بهترین کنتراستو بین همه ال ای دیا داره

Panasonic TX-50CX700B yielded the deepest native black level we’ve recorded from an Ultra HD 4K TV to date.

عمق مشکی رسیده به 0.028 که برای ال ای دی فک کنم خیلی خوبه الان با این مشکی اونم بدون لوکال دایم باید به پلاسماهای 5-4 سال قبل خود پاناسونیک رسیده باشه.

http://www.hdtvtest.co.uk/news/tx50cx700b-201506054122.htm
    Last edited by Sacrament; 10-06-2015 at 10:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •