تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 713 از 1421 اولاول ... 2136136637037097107117127137147157167177237638131213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,121 به 7,130 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مال شماها رو نمیدونم ، ولی باید بگم در مورد اینترنت مخابرات آمل به طور محسوسی کیفیت سرویس نامحدود و محدود (به ویژه یکساله و 6 ماهشون) فرق میکنه!
    من این حرف رو همینطوری رو هوا نمیگم و هر دو این سرویسا رو دیروز تست کردم که میگم ، نمیخواسنم اینو بگم () ولی چندتا اکانت یکساله و 6ماهه زدم ولی ازشون استفاده نمیکنم
    اما برای تست کیفیت اینترنت همین امروز صبح با چندتاشون کانکت شدم و حداقل با قاطعیت میتونم بگم کیفیت سرویس 512 یکسالشون خیلی بهتر از 256 نامحدودیه که من دارم!
    پینگ من:

بعد وصل شدن به یه اکانت یکساله 512:

کمه کمش با پینگ پایینی میشه League of Legends بازی کرد!
    Last edited by mey123; 29-07-2013 at 09:34.

2. این کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوستان منم 6 ماهه گرفتم با سرعت 128 اخه سرعت بیش از حد پایینه.تا 2 ماه اول خوب بود الان از انتخابات به بعد افتضاح شده ابن 1 ماه اخر دیگه خیلی افتضاح شده بود
    کسی نمیدونه دلیلش چیه
    نمیدونم این تابلو اعلانات رو واسه چی تو سایت مشترکین adsl گذاشتن.لااقل بگن یه هفته یا دوهفته یا 6 ماه یا 10 سال تا ما حیالمون راحت شه اینقدم منتظر خوب شدن نمونیم .هر چند در هیچ زمینه ای تو ک..ش....ور امیدوی به بهبودی نیست

4. این کاربر از kasra12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

فعلا که دیروز پول پهنای باند پرداخت شده و لی هنوز بهشون ندادن حدودا تا خوب بشه یه 1 ماهی باید منتظر بمونیم

6. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mercurial7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

فعلا که دیروز پول پهنای باند پرداخت شده و لی هنوز بهشون ندادن حدودا تا خوب بشه یه 1 ماهی باید منتظر بمونیم
    جدی می گی؟ 1 ماه؟ بی خیال ! اینطوری که کل تابستون می ره!!!!!

8. این کاربر از mercurial7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mercurial7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

روزبه جان شما طرح دینامیت دارین؟ از چه ساعت هایی دانلودش رایگانه؟ و شبی چند گیگ دانلود می کنی؟

10. این کاربر از mercurial7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

پهنای باند کم اومده چیه،اینا مشکل فنی دارند،سرور داخل استان مازندران که ربطی به پهنای باند نداره،پینگ 4.2.2.4 مخابرات استان ها هم داره می ره زیر 100،بعد واسه ما به این روز در اومده،اینم ip داخل استان که پر time out هستش:

12. 2 کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

به پیام منم جواب دادن میگفتن شرکت زیرساخت بهمون پهنای باند کمی دادن.نمیدونم از این حرفا
    سوال:میگم احتمال داره ما که محدود 6 ماهه هست دانلودش رو اشتراکی کنن؟.اخه هر چی باشه دیگه سرعت دانلود نباید باشه 3 یا 5 کیلو بایت مگه میشه اینجوری .امروزم اعصابم ریخت بهم گفتم بابا این چه وضعشه همون سرعت دانلود 5 گیلو بایت رو میخام اینقد هم نمیخام بی ثبات باشه یهوویی بره 150 دوباره بشه 20 بعدش برای 3 ساعت 3 کیلوبایت باشه.خیر سرمون همون 5 کیلو کافیه .
    تورو خدا ببینید اخه چی بگیم والا.اینم از اینترنت ذعالی هرکاری کنند این اینترنت درست بشور نیست یه هفته سرعت خوب میشه یه ماه با همین بدبختی رو داریم.
    به هر حال خدا رو چی دیدیم .امیدوارم مشکل مخابرات حل بشه.

14. 2 کاربر از kasra12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alidadash75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    (AMOL)عشقه

پيش فرض

به پیام منم جواب دادن میگفتن شرکت زیرساخت بهمون پهنای باند کمی دادن.نمیدونم از این حرفا
    سوال:میگم احتمال داره ما که محدود 6 ماهه هست دانلودش رو اشتراکی کنن؟.اخه هر چی باشه دیگه سرعت دانلود نباید باشه 3 یا 5 کیلو بایت مگه میشه اینجوری .امروزم اعصابم ریخت بهم گفتم بابا این چه وضعشه همون سرعت دانلود 5 گیلو بایت رو میخام اینقد هم نمیخام بی ثبات باشه یهوویی بره 150 دوباره بشه 20 بعدش برای 3 ساعت 3 کیلوبایت باشه.خیر سرمون همون 5 کیلو کافیه .
    تورو خدا ببینید اخه چی بگیم والا.اینم از اینترنت ذعالی هرکاری کنند این اینترنت درست بشور نیست یه هفته سرعت خوب میشه یه ماه با همین بدبختی رو داریم.
    به هر حال خدا رو چی دیدیم .امیدوارم مشکل مخابرات حل بشه.
    با امیدوار بون هیچی خوب نمی شه امروز صبح پسر عمم ( h [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) گفت که تک لینک 350 بود فقط صبح ها تا 10 سرعت زیاده 10 به بعد 150 هستش.

16. 2 کاربر از alidadash75 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان امروز خیلی سرعت پایین اومده 256 نامحدود دارم (از آمل)- سرعتم رو 30 کلیوبایته میخواستم بدونم برای شما هم سرعت پایین اومده؟

داره خودمونی میشه alidadash75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    (AMOL)عشقه

پيش فرض

دوستان امروز خیلی سرعت پایین اومده 256 نامحدود دارم (از آمل)- سرعتم رو 30 کلیوبایته میخواستم بدونم برای شما هم سرعت پایین اومده؟
    آره برا من هم بوده من از دابودشت 128 نامحدود دارم
    یه خبر جدید!!!!
    یه خبر جدید!!!!

اینترنت ایران در تاریخ 1392/06/1 به اینترنت ملی تبدیل میشود تاریخ دقیق دقیق
    ​یعنی الان اینترنت ملی نشده محدود شدیم سرعتمون پایینه

19. 2 کاربر از alidadash75 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •