تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 713 از 1805 اولاول ... 21361366370370971071171271371471571671772376381312131713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,121 به 7,130 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

چند پیشنهاد
    1. سرعت از سرور های خارجی به نظرم 150 باشه خوبه
    2. سرعت از سرور های داخلی رو تا میشه باید زیاد کرد چون تقریبا هزینه ای نداره
    3.بهتره در ساعت های رایگان سرویس ها تجددنظر کرد مثلا یک سری از سرویس ها از ساعت 12 تا 2 یک سری 2 تا 8 و یک سری روز های تعطیل وجمعه ها که خوب ترافیک خیلی کمتره البته خود مخابرات باید با مانیتورینگ مصرف پهنای باند این سرویس هارو مشخص کنند
    4.پیشنهاد من اینکه هر سرویسی که میدین پاش واستین هی هر ماه طرح جدید ندین سرویس قبلی قابل تمدید نباشه (کمی ثبات به کارتون بدین)
    5. من نمیدونم چرا مخابرات با شرکت گلدنت داره همکاری میکنه هرچند میدونم که مدیر شرکت گلد نت دوست شماست ولی متاسفانه این شرکت گلدنت اصلا نه تجربه کافی و نه تخصص کافی دارن بهتره به این همکاری خاتمه بدین
    6. این سیستم اکانتینگ گلدنت متاسفانه خیلی ضعیفه خوب اگه دوستان بلد نیستن بدن یه شرکت دیگه سیستم اکانتینگ رو راه بندازه
    ممنون

2. این کاربر از tntkgb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه XXS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها کی می دونه طرح خانواده شبانه اش رایگان است یا نه لطفا جواب بدید
    نه نداره خوده من خانواده ام.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

کسی نگفت به همون قیمت 1 سال پیش منظور ما اینه به یه قیمت منصفانه چون بعثت تنها طرحی هست که شبانش از 12 هست. شما هم اگر قبل پست دادن یکم فکر میکردی میدیدی که ما حرفی از قیمت نزدیم.
    والا منکه بعثت دارم یه هفته بود از ساعت 12 دانلود می کردم یه دفعه دیدم 5 گیگم پریده ! دیگه الان از ترس 1 دانلود می کنم

5. این کاربر از jacket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

جالبه من زنگ زدم به 2020 گفتم تو سایت نگاه کنید من 20 گیگ شارژ کردم الان 8 گیگ زده استفاده شده ، خب من باید 12 گیگ داشته باشم در حالیکه 5 گیگ دارم ! گفت درسته میدم بررسی کنن . فرداش رفتم تو سایت نگاه کردم دیدم زده حجم مصرفی 12 گیگ !!! فک کنم یه بار دیگه زنگ بزنم بکنن 20 گیگ اکانتم رو ببندن

7. 3 کاربر از jacket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه XXS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها کی می دونه طرح خانواده شبانه اش رایگان است یا نه لطفا جواب بدید
    کسی نگفت به همون قیمت 1 سال پیش منظور ما اینه به یه قیمت منصفانه چون بعثت تنها طرحی هست که شبانش از 12 هست. شما هم اگر قبل پست دادن یکم فکر میکردی میدیدی که ما حرفی از قیمت نزدیم.
    ببخشیددوسته عزیزشماانتظارداری این طرحوبدن به قیمت ماهانه مثلا5000 بعدشبانه هم بدن اونم ازساعت 12 سرعتشم بالای 200؟؟؟؟این
    به نظرشمامنصفانه است؟؟؟؟؟شمایه کاربرهستی از170000 هزارکاربراین شرکت .
    شمااگه بتونی تمام کاربران این شرکتویه صداکنی اون وقت شایدبشه امیدوار بود که یه کارایی بکنن نه برای 10 نفرتواین سایت.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

ببخشیددوسته عزیزشماانتظارداری این طرحوبدن به قیمت ماهانه مثلا5000 بعدشبانه هم بدن اونم ازساعت 12 سرعتشم بالای 200؟؟؟؟این
    به نظرشمامنصفانه است؟؟؟؟؟شمایه کاربرهستی از170000 هزارکاربراین شرکت .
    شمااگه بتونی تمام کاربران این شرکتویه صداکنی اون وقت شایدبشه امیدوار بود که یه کارایی بکنن نه برای 10 نفرتواین سایت.
    چرا پست منو نقل قول کردی من طرحم بعثته نه خانواده شما هم بهتره قبل پست دادن یکم فکر کنی.
    توجه نمیکنی دیگه من گفتم امکان تمدید بعثت چون از 12 هست با قیمت منصفانه .
    اینو که همه میدونن قیمت اینترنت ایران خیلی زیاده شما نمیخوای کم بشه حتما یه سودی میبری یا از کارمندای مخابراتی.
    محض اطلاعت طرح آشنا سرعت 200 شبانه رایگان ماهی2 تومن.اگه تو این طرح سود نبود مخابرات ارایه نمیداد.این یعنی قیمتا خیلی بیشتر از مقدار واقعیشه.
    اینم منظور شما نیستی کلی میگم
    نمیدونم اینجا یه عده هستن کارشون گیر دادن به نظرات دیگرانه.آقا از مخابرات ناراحتی چرا میای اینجا با بچه های فروم کل میندازی؟
    اینجا جدیدن مد شده یه عده میرن آیدی میسازن از نظرات قبلی خودشون دفاع میکنن اینقد تابلو همه میفهمن.
    Last edited by ehsannnn00004; 08-11-2013 at 16:19.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نه احسان جان بنده منظورم شما نبودی چرا سریع به خودت می گیری دوستمون می گه 37000تمدید می کردم الان شده 71تومان خب منم هم براون اساس گفتم
    الان یک سرویس طلایی شش ماه با 48گیگ می شه 186تومان همونو بخوای بصورت زمانی حجمی شارژکنی می شه 193 تومان پس می بینی زیاد فرق نداره
    اینا کلا جایی نمی شینن زیرشون اب بره

11. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

نه احسان جان بنده منظورم شما نبودی چرا سریع به خودت می گیری دوستمون می گه 37000تمدید می کردم الان شده 71تومان خب منم هم براون اساس گفتم
    الان یک سرویس طلایی شش ماه با 48گیگ می شه 186تومان همونو بخوای بصورت زمانی حجمی شارژکنی می شه 193 تومان پس می بینی زیاد فرق نداره
    اینا کلا جایی نمی شینن زیرشون اب بره
    والا بابک جان بهت حق میدم یه قرارداد ساله گرفتی 2مگ بعد سرعتو کردن 90 واقعا ظلم بزرگیه حالا اگه قراره سرعت طرحی از همون اول تو قرارداد مشخص میشد 90 بعد طرف میخرید مشکلی نبود ولی اینکه وسط کا زیرش بزنن خیلی بی انصافیه.
    دوستان تو صفحات قبل تغییر ساعت رایگانو مطرح کردن منم میگم همین طرح بعثت از 12 باشه عوض ماهی 25 تومن تمدید بذارن با یه قیمت منصفانه.الان من از ساعت 12 تا 1 که پینگ خوبه وبگردی میکنم از 1 تا 7 دان ولی ماهی 25 تومن برا یک مگ نمی ارزاره انگار داریم پول 2 مگ رو میدیم.

13. 2 کاربر از ehsannnn00004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

این همه دوستان میان تو این تاپیک میگن قیمت نت تو ایران از همه جای دنیا بیشتره بعد که مخابرات یه طرح خانواده 5 تومنی میزاره نمیتونن ببینن شبانه رایگان داره.
    والا آدم تعجب میکنه از این کارای ملت .
    همین الان طرح آشنا با سرعت 200 و شبانه رایگان ماهی 2 تومنه.

15. این کاربر از ehsannnn00004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

آقا سرویـس شبانه ی بعثت درکُل برگشته به همـون 12 یا فقط دیشب بوده ؟!
    دیشب از 12 به بعد هیچی کم نمیکـرد و دانلـود رایگان حساب میکرد . سرعت هم خوب بود و 1.4 گیگ دانلـود شد ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •