تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 713 از 973 اولاول ... 213613663703709710711712713714715716717723763813 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,121 به 7,130 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کنترل بازی نسبت به نسخه قبلی ضعیف هست البته من سان آندریاس رو با دسته بازی می کردم ولی این یکی با ماوس و کیبورد که بازی کردم کلا دردسره واقعا بعضی ماموریتها کم میارم بخصوص دنبال کردنی ها واقعا مصیبت یهو می بینی یه جا گیر کرده جلوتر نمیره ولی انصافا به لطف پچ 1.03 و داشتن یک سیستم خوب دیگه هیچ اشکالی واسه آدم پیش نمیاد واقعا بعد نصب پچ سوم راک استار بیش از 95 درصد مشکلات اجرا حل می شه فقط امیدوارم نسخه بعد دیگه بازی رو پورت نکنه و جداگانه برای pc نسخه مخصوص ارائه کنه

2. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

عزیزم tie به معنی کراوات هست و شما باید کت و شلوار بخری با یه کفش مجلسی .
    مشکلم حل شد.
    رقتم خونه یه دست کت و شلوار ست هست،همونو پوشیدم درست شد.با کفش sparkel یا یه همچین اسمی داشت.
    خلاصه ممنون دوستان.
    این مرحله سرقت بانک چه باحال بود.چقدر ماشین با نارنجک هوا کردم از دم بانک تا خونه.
    مراحل چقدر آسونن.
    از این به بعد سختتر میشه یا نه روالش همینه؟

کنترل بازی نسبت به نسخه قبلی ضعیف هست البته من سان آندریاس رو با دسته بازی می کردم ولی این یکی با ماوس و کیبورد که بازی کردم کلا دردسره واقعا بعضی ماموریتها کم میارم بخصوص دنبال کردنی ها واقعا مصیبت یهو می بینی یه جا گیر کرده جلوتر نمیره ولی انصافا به لطف پچ 1.03 و داشتن یک سیستم خوب دیگه هیچ اشکالی واسه آدم پیش نمیاد واقعا بعد نصب پچ سوم راک استار بیش از 95 درصد مشکلات اجرا حل می شه فقط امیدوارم نسخه بعد دیگه بازی رو پورت نکنه و جداگانه برای pc نسخه مخصوص ارائه کنه
    من که فکر میکنم کنترلش که خوبه.
    در مورد پچ ها هم تا حدودی موافقم.(70%).

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

زیاد نمونده شما اگه از درصد یا از mission complate بگین من میتونم به طور دقیق بهتون بگم!
    این درصد که میگی کجاست!؟
    بعد اونجا را رفتم رسیدم به اونجا که با رومن دوتایی رفتیم یک جایی بعد یک مرد رو از ماشین انداختند زمین با دستهای بسته و با نیکو بحث کرد و بعد از اون اشاره شد که یا اونو بکش یا اونو نکش!من ولش کردم نکشتمش بعد دیگه بعد از اون رومن را بردم پیش بروسی و دیگه بعد از اون هیچ چیز نمیشه مشکل از کجاست!دیگه هیچ کس زنگ نمیزنه و ...باید چیکار کنم!!

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

این درصد که میگی کجاست!؟
    بعد اونجا را رفتم رسیدم به اونجا که با رومن دوتایی رفتیم یک جایی بعد یک مرد رو از ماشین انداختند زمین با دستهای بسته و با نیکو بحث کرد و بعد از اون اشاره شد که یا اونو بکش یا اونو نکش!من ولش کردم نکشتمش بعد دیگه بعد از اون رومن را بردم پیش بروسی و دیگه بعد از اون هیچ چیز نمیشه مشکل از کجاست!دیگه هیچ کس زنگ نمیزنه و ...باید چیکار کنم!!
    وقتی دکمه Esc رو میزنی تو صفحه باز شده قسمت state نوشته درصدت رو

6. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من که فکر میکنم کنترلش که خوبه.
    در مورد پچ ها هم تا حدودی موافقم.(70%).
    کنترل ماشینها اصلا خوب نیست یعنی اگه قرار میشد این کنترل تو سان آندریاس باشه محال بود ماموریت ها ماشین سواری رو بتونیم رد کنیم خیلی ناجوره بخصوص دوربین سوم شخص بازی خیلی کند پشت سرش قرار میگیره و آدم مجبور میشه زود زود دکمه Caps Lock یا C بزنه که درست بشه. کلا بازی پورت شدنی خوب از آب در نمیاد خدا کنه بازی آینده GTA برای PC همزمان با کنسول ها نسخه مخصوص ارائه بشه

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

کنترل ماشینها اصلا خوب نیست یعنی اگه قرار میشد این کنترل تو سان آندریاس باشه محال بود ماموریت ها ماشین سواری رو بتونیم رد کنیم خیلی ناجوره بخصوص دوربین سوم شخص بازی خیلی کند پشت سرش قرار میگیره و آدم مجبور میشه زود زود دکمه caps lock یا c بزنه که درست بشه. کلا بازی پورت شدنی خوب از آب در نمیاد خدا کنه بازی آینده gta برای pc همزمان با کنسول ها نسخه مخصوص ارائه بشه
    با درشت شده ها موافقم.
    ولی کنترل ماشینا که عالیه.خیلی از سن آندریاس بهتر میشه لایی کشید و سر پیچ ها با دستی راحت دور میزنه.خیلی هم راحت میشه دور زد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

در هر صورت من با قبلي خيلي راحت مي دويدم و ماشين سواري مي كردم مي گم حالا شايد دليلش اين باشه كه قبلي رو با دسته بازي مي كردم لعنتي دسته XBoxam آنالوگ راستش خرابه واسه همين بايد بدم تعمير با اون بازي مي كنم ببينم چي ميشي ولي در كل شايد سرگرم كننده ترين گيم پارسال همين بود واقعا خوش به حال اونهايي كه اين بازي رو روي كنسول بازي كردند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosein0251's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من نمی تونم چطوری میشه از موبایل استفاده کرد . دیوانه شدم همه دکمه ها رو امتحان کردم ولی نیکو سرش پایین و موبایلش رو نگاه می کنه و نمی تونم مرحله اول رو هم رد کنم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

فلش بالا رو بزن ...

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

در واقع 2 بار بايد جهت بالا رو بزني تا كيپد فعال بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •