منظور از همه گیر یعنی اینکه خیلی جاها بوش میاد و هر کسی استفاده میکنه . شما ادکلن های اسپرت رو احتمالا خوشت میاد مثلا ورساچه پیور هوم و ارمانی کد اسپرت و اکوا دی جیو با بوی فرش و یا اکوا بولگاری
منظور از همه گیر یعنی اینکه خیلی جاها بوش میاد و هر کسی استفاده میکنه . شما ادکلن های اسپرت رو احتمالا خوشت میاد مثلا ورساچه پیور هوم و ارمانی کد اسپرت و اکوا دی جیو با بوی فرش و یا اکوا بولگاری
مطمئنا آکوا دی جیو رو پسند میکنن، یه ادکلن همه کس پسندیه. البته من اینقدر استفاده کردم الان دیگه خجالت میکشم استفاده کنم. چون یه چیز خاص و منحصر به فرد نیست.
ولی واقعا بوش معرکس.
ورساچه هم کارای خوبی داره ، من ورساچه اسکالپچر رو داشتم بوی قوی ای و پرنشاطی رو داشت.
بی زحمت اسم عطر و ادکلن هایی که مینویسین انگلیسی باشه و اینکه ممنون از همتون من اینا رو تست میکنم ولی ترجیح میدادم یه عطری که کمتر استفاده میشه رو معرفی کنین.به حر حال ممنون جاکریم
خب آکوا که اینه :
Acqua Di GIO
Azzaro chrome - آزارو کروم رو حتما تست کن خیلی جذابه دارمش
Ajmal Chemystery اینم خودم یک هفته اس دارم عالیه.
SilverCent رو هم یک تست بزن.
Black is Black رو هم تست کن محشره ، بسته اش یک دست سیاه مکعب مربع.
نسبت به BLACK IS BLACK و SILVER CENT احساس خوبی دارم فکر کنم دوست داشته باشم خیلی ممنون ازت میرم تست میکنم نتیجشو بهتون میگم
black is black رو تازه یه هفتست گرفتم
ادکلون خوش بویی هستش
ولی به نظرم برای فصل پاییز بهتر جواب میده تا تابستون
سلام.. دوست من ، خیلی کمیابه ، نامهای دیگه هم مث این اومده که باید خیلی مواظب بود مثلا :
Black and black و ...
این Black is black واقعا خوشبو و قدرت پخشه بالایی داره ، از کجا گرفتین و قیمتش چند ؟
سلام دوستان کسی roberto vizzari داشته یا تست کرده؟
من اینو یه مدت داشتم و خیلی خیلی خیلیمی پسندیدم ولی نه پخش درست حسابی داشت نه ماندگاری
شبیه این بو یا نزدیک به این سراغ دارین؟
با سپاس![]()
این ادکلن black is black که میگید همینیه که عکسشو گذاشتم؟چی هست اصلا چجوریه؟مال چه شرکتیه ؟ساخت کجاست؟چنده قیمتش؟
![]()
black is black هستش مال من
از یه عطر فروشی خریدم تو شهرمون
گرون فروش نیست
من مفت خریدم
17 تومن!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)