تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 713 از 4105 اولاول ... 21361366370370971071171271371471571671772376381312131713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,121 به 7,130 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه majidhotboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

خوب من میگم
    پادگان مالک اشتر اراک(نیروی انتظامی) خودم سال 89 اونجا آموزش دیدم...به نظرم بهترین پادگان برای آموزشی نیروی انتظامی هست.....ولی نمیدونم چرا هرکی اونجا میوفته توی تقسیم یگانش اصلا جای خوبی نیوفتاده....از خود من بگیر تا 5-6 تا از دوستام که همه مالک اشتر بودن و الان هم رفیق شما که از کرج افتاده تهران!!!!
    باز خوبه برای آموزشی جای خوبیه .
    ولی کلا سربازی تو نیروی انتظامی خوب نیست . دوست من الان با لیسانس سره چهار راه وایساده . یه روز 8 ساعت یه روز 12 ساعت توی گرما و سرما هم فرقی نداره . 12 ساعت ایستادن پاهای آدمو داغون می کنه .

2. این کاربر از majidhotboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian-sr599's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اقا دمت گرم واقعا اگه توی ارتش بهترین باشه که خیلی عااااااااااااالی میشه
    اخه ما نزدیک7نفریم از دوستان که همه اونجا افتادیم
    راجع به اینکه بعدش امکان داره به چه شهرهایی بفرستن رو خبر نداری؟؟؟
    و اینکه ممکنه ب ی جای ناجور مثل لب مرز یا جاهایی خفن دیگه ای بفرستن یا نه ؟
    نمی دونم اما تا جاییکه می دونم ارتش متاهل نباشی تهران نمیوفتی.
    من دوتا دوست داشتم همزمان با من تقریبا خدمت بودن.هردو لیسانس حقوق بچه تهران.هردو افتادن مرز تو کرمانشاه.

---------- Post added at 09:49 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------

باز خوبه برای آموزشی جای خوبیه .
    ولی کلا سربازی تو نیروی انتظامی خوب نیست . دوست من الان با لیسانس سره چهار راه وایساده . یه روز 8 ساعت یه روز 12 ساعت توی گرما و سرما هم فرقی نداره . 12 ساعت ایستادن پاهای آدمو داغون می کنه .
    ناجا سربازی جای خوب نداره

داره خودمونی میشه majidhotboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

نمی دونم اما تا جاییکه می دونم ارتش متاهل نباشی تهران نمیوفتی.
    من دوتا دوست داشتم همزمان با من تقریبا خدمت بودن.هردو لیسانس حقوق بچه تهران.هردو افتادن مرز تو کرمانشاه.
    شانس و پارتی خیلی تاثیر داره . یکی از دوست های من مجرد بود و با لیسانس روانشناسی ، هم آموزشی و هم کل خدمتشو 02 ارتش تهران بود .
    Last edited by majidhotboy; 31-01-2012 at 22:49.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

شانس و پارتی خیلی تاثیر داره . یکی از دوست های من مجرد بود و با لیسانس روانشناسی ، هم آموزشی و هم کل خدمتشو 02 ارتش تهران بود .
    اقا ما نه پارتی داشتیم نه برنامه دیگه ای !!!
    هممون باهم پست کردیم ولی هرکی از یه جای شهر!
    همه شدیم اول اسفند اونم 01 ارتش اتفاقا هممون هم مجردیم !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اقایون کسی جواب منو نمیده؟
    هرچیم میگردم تواینترنت چیزه خاصی پیدا نمیکنم
    من اعزامی 1/4 بودم اکثر بچه های یگان افتادند تهران یه چند تایی هم دیدم عجب شیر و جاهای پرت

در آغاز فعالیت Dashmehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان من بعد از تصویه حساب باید نامه ای رو برای نظام وظیفه از دانشگاه دریافت کنم یا خودشون میفرستن ؟؟چجوریاست؟؟

بعد سوال دیگم اینه که من اگر در دوران آموزشی یا خدمت دانشگاه قبول شم میتونم درسمو ادامه بدم ؟؟ یا شرایط خاصی داره ؟؟

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان من بعد از تصویه حساب باید نامه ای رو برای نظام وظیفه از دانشگاه دریافت کنم یا خودشون میفرستن ؟؟چجوریاست؟؟

بعد سوال دیگم اینه که من اگر در دوران آموزشی یا خدمت دانشگاه قبول شم میتونم درسمو ادامه بدم ؟؟ یا شرایط خاصی داره ؟؟

1- نامه معرفی به نظام وظیفه رو دانشگاه میده به خودتون بعد شما همراه با برگه های تکمیل شده ی دفترچه، تحویل پلیس+10 میدین

2- اگر در زمان اعزام غیبت نداشته باشید مشکلی نخواهید داشت

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

آقا روز اعزام باید بریم میدان سپاه و از اونجا خودشون ماشین میزارن برای محل آموزشی دیگه ؟ صبحانه و نهار هم میدن تو راه ؟
    مدارکی که تو برگه سفید نوشته فقط گفته کپی کارت ملی و شناسنامه . اصلش رو نمیخواد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian-sr599's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آقا روز اعزام باید بریم میدان سپاه و از اونجا خودشون ماشین میزارن برای محل آموزشی دیگه ؟ صبحانه و نهار هم میدن تو راه ؟
    مدارکی که تو برگه سفید نوشته فقط گفته کپی کارت ملی و شناسنامه . اصلش رو نمیخواد ؟
    ما رفتیم گفتن۲روز دیگه ساعت فلان پایانه آزادی اتوبوس شرکت فلان.البته فکر کنم ما لیسانس بودیم اینجوری بود و دیپلم ها رو خودشون همونجا ببرن.
    نه هیچی نمیدن. ما ۶رسیدیم پادگان و تا فردا نه بالش و پتو و هیچی ندادن و غذا هم ندادن.ساکمونو گذاشتیم زیر سرمون خوابیدیم.

11. 2 کاربر از arian-sr599 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

ما رفتیم گفتن۲روز دیگه ساعت فلان پایانه آزادی اتوبوس شرکت فلان.البته فکر کنم ما لیسانس بودیم اینجوری بود و دیپلم ها رو خودشون همونجا ببرن.
    نه هیچی نمیدن. ما ۶رسیدیم پادگان و تا فردا نه بالش و پتو و هیچی ندادن و غذا هم ندادن.ساکمونو گذاشتیم زیر سرمون خوابیدیم.
    شیکم خالی ؟ مگه میشه !!؟
    مدارک چی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •