ای بابانه بابا از اینا اول هر ماه میاد واسه گول زدنهالبته برای من همین هم این ماه نیومده
![]()
این منشیه که به من گفت هدیه هست و مصرف کنید !
ویرایش : آقا درسته ، خیالتون راحت ، استفاده کنید - واسه من از همون شماره 4 داره کم میشه
ای بابانه بابا از اینا اول هر ماه میاد واسه گول زدنهالبته برای من همین هم این ماه نیومده
![]()
این منشیه که به من گفت هدیه هست و مصرف کنید !
ویرایش : آقا درسته ، خیالتون راحت ، استفاده کنید - واسه من از همون شماره 4 داره کم میشه
Last edited by ms368; 20-03-2012 at 14:27.
سلام
100% اشکال نرم افزاری توی سیستمشون هست که فقط اسمش عوض شده ولی سرعتش عوض نشده حتما همین الان زنگ بزنید بهشون بگید که درست کنن وگرنه اینا درست نمیکنن و 128 میدن ولی پول 512 میگیرن
در ضمن هیچ تنظیم مودم هم نداره و نیازی نیست مودم دستکاری بشه
قطع میکنن عزیز من
بعد از 3 روز که پول رو واریز نکردی حسابت از حالت فعال در میاد و بعد از 5 روز اکانت و مودم کلا پاک میشه از سیستم
باسلام
من تا اخر بهمن از وایمکس استفاده کردم ولی دیگه پول اسفند رو نرختم.
حالا میخوام فروردین استفاده کنم.
اگه 12 تومن بریزم پولم ازبین نمیره؟؟؟
پول ماه قبل رو هم می گیرن
فکر نمیکنم کم کنن
قطع میشه اما حساب شما سلب نمیشه
هر موقع پول بدید وصل میکنن. لطفا بدون آگاهی نظر ندین
از کجا این حرفو میزنین؟ کی گفته؟ حالت تعلیق میره بعد از 3 روز ولی بقیه حرفاتون اتفاق نمیفتهراجع به اینکه 12 تومان ماه قبل هم ازت کم میکنن باید بگم از یکی از مودمام 6 ماه استفاده نمیکنم همش sms میدادن 12000 بریز استفاده کن 20% تخفیف بگیر ولی بازم 100% مطمئن نیستم چون شارز نکردمش
![]()
Last edited by hamidrezavictor; 21-03-2012 at 09:41.
سلام دوستان .
صبح دیروز زنگ زدم پشتیبانی و گفتم که پول 512 دادم ولی سرعت 128 بستید !!!
اولش گفتن براتون فرم پر میکنیم و از این حرفها . شب دیدم درست نشده بازهم زنگ زدم پشتیبانی گفتند که مودم رو خاموش ویه دقیقه بعد روشن کنید ، منکه باورم نشد ولی این کار رو کردم درست شد .حالا نمیدونم واقعاً به همین خاطر بوده یا نه !!!
اینهم تست سرعت 512 نامحدود دائمی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)