تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 713 از 1049 اولاول ... 213613663703709710711712713714715716717723763813 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,121 به 7,130 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود پژمان
    من فقط اتصال hdmi از tv to amp دارم و منویی به من نشون نمید ه . ممکن اتصال دیگه ای باید داشته باشم اجرای mcacc رو با جزییات توضیح دهید تشکر زحمت می شه . ضمنا تب لت سامسونگ رو میشه اتصال داد مثل اپل ؟
    باید از خروجی HDMI آمپ بزنی به تلویزیون
    اتصال دیگه ای نمی خواد
    در مورد MCACC شما تقریباً هیچ کاری انجام نمی دین و فقط بلندگوهاتون رو سر جاش فیکس می کنید و میکروفن رو به دستگاه وصل می کنید و میکروفن رو توی محلی که خودتون می شینید بصورت عمودی نگه می دارین بقیه کارها رو خودش انجام می ده.
    بله تبلت های سامسونگ رو هم می شه وصل کرد ورژن اندروید iControlAV2 رو نصب می کنید روش در این مورد خیلی نمی تونم چیزی بگم چون سیستم عامل موبایلم سیمبین است و خودم تست نکردم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

اتصال منم همینه ولی منو ندارم دقیقا ار hdmi out امپ به hdmi arc تلوزیون شاید کار دیگری باید انحام بدم ؟!
    Last edited by hp1351; 29-09-2012 at 22:10.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اتصال منم همینه ولی منو ندارم دقیقا ار hdmi out امپ به hdmi arc تلوزیون شاید کار دیگری باید انحام بدم ؟!
    عجیبه!!!
    امشب من منزل نمی رم فردا شب می رم نگاه می کنم ببینم آپشنی تنظیمی چیزی داره یا نه
    شما اصلا تصویر خروجی آمپ رو روی تلویزیون دارید یا فقط منو رو ندارید؟
    ولی من هر چی فکر می کنم یادم نمیاد که همچین تنظیماتی داشته باشه! اصلاً مطمئنی کابلت سالمه؟
    Last edited by Pejman3; 29-09-2012 at 22:39.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام.
    یه اسپیکر خوب برای دیدن فیلم های بلوری واقعی که اغلب فرمت صداشون DTS و دالبی با بیت ریت های بسیار بالا مثلا 1500کیلوبایت بر ثانیه هست برای کامپیوتر چیه؟یه اسپیکری که درحال حاضر آخرین تکنولوژی های دالبی ودی تی اس داشته باشه چون من کارم اچ دی هست فقط میخوام یه اسپیکری باشه برای این گونه فیلم ها.
    کلا یه توضیح میدین تو این زمینه که برای داشتن حداکثر کیفیت صدا از چه اسپیکر واز کدام فرمت صدا که اونم جدیدترین باشه استفاده کنم.

dolby digital EX

dolby digital plus

dolby pro logic 2

dolby true HD

DTS که جدیترینش DTS-ES به نظرم باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه m2r164's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقای پژمان سلام
    با توجه به تاپیک های قبلی من می دونم شما 606 حامو دارید با ساب 250 می خواستم بپرسم هنوز هم همین سیستم رو دارید ؟؟؟
    اگر دارید ازش راضی هستید؟؟
    در زمینه موزیک ازش راضی هستید؟؟
    در زمینه فیلم چطور ؟؟
    آیا به کسی پیشنهاد می دید؟؟
    آیا مورد دیگر رو نیز چی به دیگران پشنهاد می دید؟؟

می دونم آمپ شما 921 هست از آمپتون راضی هستید ؟؟
    از 1021 چقدر اطلاع دارید؟؟
    آیا دنون 1912 را شخصا با 921 خودتون یا 1021 مقایسه کردید؟

من تقریبا بین 1021 و 1912 موندم می تونید در این زمینه کمکم کنید ؟ ( آقای رایان نیز لطفا راهنمایی کنند) در cnet هر دو را خوندم تقریبا یکی هستند و خود cnet نوشته 1912 یک کمی از 1021 بهتر می باشد. هر دو 4 از 5 می باشند

با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من هنوز پلیری بهش وصل نکردم تاخروجی تصوبر بگیرم ولی هنگام تنظیم صدا درجه مربوطه ظاهر می شود
    ضمنا من لب تاب و با hdmi به آمپ وصل کزدم و آمپ رو روی hdmi گذاشنم تصویر روی tv نرفت بعد از اینکه ورودی tv رو hdmi انتخاب کردم تصوبر بدون صدا بود ؟مهمه که کامپیوتر به کدام hdmi آمپ وصل بشه ؟bd or dvd or ......
    Last edited by hp1351; 30-09-2012 at 00:18.

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام.
    یه اسپیکر خوب برای دیدن فیلم های بلوری واقعی که اغلب فرمت صداشون DTS و دالبی با بیت ریت های بسیار بالا مثلا 1500کیلوبایت بر ثانیه هست برای کامپیوتر چیه؟یه اسپیکری که درحال حاضر آخرین تکنولوژی های دالبی ودی تی اس داشته باشه چون من کارم اچ دی هست فقط میخوام یه اسپیکری باشه برای این گونه فیلم ها.
    کلا یه توضیح میدین تو این زمینه که برای داشتن حداکثر کیفیت صدا از چه اسپیکر واز کدام فرمت صدا که اونم جدیدترین باشه استفاده کنم.

dolby digital EX

dolby digital plus

dolby pro logic 2

dolby true HD

DTS که جدیترینش DTS-ES به نظرم باشه.
    تمام فرمت هاي كه بالا بهش اشاره كردي جزء dolby true HD استاندارد دي وي دي و قديمي هستن
    در حال حاظر روي بلوري dolby true HD و DTS-HD Master Audio صداي اچ دي است.
    بيت ريتي هم گفتي براي dts و دي وي دي كيلوبايت چيه. دالبي اچ تا 16 مگابيت و دي تي اس اچ تا 25 مگابايت بيت ريت دارن

8. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقای پژمان سلام
    با توجه به تاپیک های قبلی من می دونم شما 606 حامو دارید با ساب 250 می خواستم بپرسم هنوز هم همین سیستم رو دارید ؟؟؟
    اگر دارید ازش راضی هستید؟؟
    در زمینه موزیک ازش راضی هستید؟؟
    در زمینه فیلم چطور ؟؟
    آیا به کسی پیشنهاد می دید؟؟
    آیا مورد دیگر رو نیز چی به دیگران پشنهاد می دید؟؟

می دونم آمپ شما 921 هست از آمپتون راضی هستید ؟؟
    از 1021 چقدر اطلاع دارید؟؟
    آیا دنون 1912 را شخصا با 921 خودتون یا 1021 مقایسه کردید؟

من تقریبا بین 1021 و 1912 موندم می تونید در این زمینه کمکم کنید ؟ ( آقای رایان نیز لطفا راهنمایی کنند) در cnet هر دو را خوندم تقریبا یکی هستند و خود cnet نوشته 1912 یک کمی از 1021 بهتر می باشد. هر دو 4 از 5 می باشند

با تشکر
    درسته جامو 606 دارم ولی سابم رو عوض کردم ساب 300 گرفتم
    راضی که بله خیلی راضی هستم
    در مورد موزیک خیلی راضیم در حد خودش عالیه (یعنی از اون چیزی که باید باشه خیلی بهتره ولی مثلاً به سری بالاترش مدل های سری C800 نمی رسه)د
    ر مورد فیلم دوست داشتم بلندگوهای Rear یه کمی قوی تر بود
    100% پیشنهاد می دم من 606 رو با بلندگوهای با 2 الی 3 برابر قیمت از پارادایم و مانیتور آئودیو مقایسه کردم به نظرم بهتر بود.
    ببینید خیلی از اسپیکرها بصورت پیوسته به ایران وارد نمی شن به خاطر همین نمی شه زیاد پیشنهاد داد باید برین بازار ببینین توی میزان بودجه شما چه چیزهایی پیدا می شه و اتنخاب ها کدومه از بین همونها یکی رو انتخاب کنید.
    از آمپم هم راضی هستم.
    1021 نسبت به 921 هایی که تو ایران هست 3 تا ورودی بیشتر HDMI داره و رادیو قویتر و فکر کنم یه ورودی کامپوزیت بیشتر ولی مدار آمپش و بقیه ورودی و خروجی هاش یکیه همچنین کنترلش هم یکیه.
    نه متآسفانه صدای 1912 رو من نشنیدم ولی از 1612 بهتره کلاً 1912 آمپ خیلی خیلی خوبیه و تو بیشتر ریویوها امتیاز بالایی گرفته ولی فکر کنم قیمتش خیلی بالاتر از 1021 باشه.
    بین 1912 و 1021 باید بگم که این دو رقیب مستقیم همدیگه هستند و هر دو هم آمپ های خوبی هستند دو تا مسأله ای که می مونه یکی سلیقه صدایی شماست که به کدوم نزدیکتره یکی هم قیمت.
    به نظرم اگه تو یه رنج قیمت بودن 1912 بگیرین ولی اگه 1912 خیلی گرونتر بود 1021 انتخاب خوبیه.
    در آخر مهمترین نکته رو هم بگم اینه که باید با اسپیکری که می خواید بگیرید تست کنید و تصمیم نهایی رو بگیرین.

10. این کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

تمام فرمت هاي كه بالا بهش اشاره كردي جزء dolby true HD استاندارد دي وي دي و قديمي هستن
    در حال حاظر روي بلوري dolby true HD و DTS-HD Master Audio صداي اچ دي است.
    بيت ريتي هم گفتي براي dts و دي وي دي كيلوبايت چيه. دالبي اچ تا 16 مگابيت و دي تي اس اچ تا 25 مگابايت بيت ريت دارن
    .خوب منم اشاره کردم که آخرین مدل دالبی dolby true HD هست.اصلا تو بازار همچین اسپیکری که این ویژگی داشته باشه هست که بتونن بیت ریت های خیلی بالا جواب بدن البته منظورم برای کامپیوتر هست.یعنی اگه یه فیلم بلوری که فرمت صداش دالبی یا دی تی اس باشه با این اسپیکر ها کیفیت صدا کیفیت بهتری داره.تو بیشتر فیلم ها هم وقتی جزئیات فیلم نگاه میکنی نوشته فرمت صدا دی تی اس دیگه اشاره نکرده که چه مدلی از دی تی اس هست برای دالبی هم همینطور.این تاثری تو کیفیت صدا نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه m2r164's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته جامو 606 دارم ولی سابم رو عوض کردم ساب 300 گرفتم
    راضی که بله خیلی راضی هستم
    در مورد موزیک خیلی راضیم در حد خودش عالیه (یعنی از اون چیزی که باید باشه خیلی بهتره ولی مثلاً به سری بالاترش مدل های سری C800 نمی رسه)د
    ر مورد فیلم دوست داشتم بلندگوهای Rear یه کمی قوی تر بود
    100% پیشنهاد می دم من 606 رو با بلندگوهای با 2 الی 3 برابر قیمت از پارادایم و مانیتور آئودیو مقایسه کردم به نظرم بهتر بود.
    ببینید خیلی از اسپیکرها بصورت پیوسته به ایران وارد نمی شن به خاطر همین نمی شه زیاد پیشنهاد داد باید برین بازار ببینین توی میزان بودجه شما چه چیزهایی پیدا می شه و اتنخاب ها کدومه از بین همونها یکی رو انتخاب کنید.
    از آمپم هم راضی هستم.
    1021 نسبت به 921 هایی که تو ایران هست 3 تا ورودی بیشتر HDMI داره و رادیو قویتر و فکر کنم یه ورودی کامپوزیت بیشتر ولی مدار آمپش و بقیه ورودی و خروجی هاش یکیه همچنین کنترلش هم یکیه.
    نه متآسفانه صدای 1912 رو من نشنیدم ولی از 1612 بهتره کلاً 1912 آمپ خیلی خیلی خوبیه و تو بیشتر ریویوها امتیاز بالایی گرفته ولی فکر کنم قیمتش خیلی بالاتر از 1021 باشه.
    بین 1912 و 1021 باید بگم که این دو رقیب مستقیم همدیگه هستند و هر دو هم آمپ های خوبی هستند دو تا مسأله ای که می مونه یکی سلیقه صدایی شماست که به کدوم نزدیکتره یکی هم قیمت.
    به نظرم اگه تو یه رنج قیمت بودن 1912 بگیرین ولی اگه 1912 خیلی گرونتر بود 1021 انتخاب خوبیه.
    در آخر مهمترین نکته رو هم بگم اینه که باید با اسپیکری که می خواید بگیرید تست کنید و تصمیم نهایی رو بگیرین.
    خیلی از راهنمایی شما ممنون
    کمک بزرگی کردین
    حقیتاش واقعا با دالار 3000 تومن نمی دونم بازار الان چند شده
    من تصمیم رو برای پلیر 440 گرفتم
    در مورد 1912 و یا 1021 یکی از اینها رو بر می دارم و نظرات شما رو مد نظر خواهم داشت خودم هم تمایل به 1912 دارم
    در مورد بلند گو ها واقعا قیافه 606 من تو تحت تاثیر قرار داده مخصوصا رنگ نک مدادیش و تصمیمم به خریدش بیشتر شده مورد دیگر فوکال سیب می باشد.

لطفا شما و آقای رایان
    راهنمایی بفرمایید
    1- خرید هر یک از آمپ های فوق1912 یا 1021 با هر کدام از اسپیکر های یاد شده 606 و یا sib امکان پذیر می باشد؟؟ و مشکلی در کانفیک نخواهند داشت؟؟
    2- هر کدام از آمپ ها هر دو اسپیکر را جواب خواهند داد ؟؟؟و می توانند صدای واقعی اسپیکر ها رو تغذیه کنند.؟
    3- چطوری امکان شنیدن صدای آمپ و اسپیکر ها رو با هم داشته باشم و بتونم با هم مقایسه کنم. تقریبا غیر ممکن شده( در این زمینه راهنمایی بفرمایید.
    4- در فروشگاه آکوستیک صدای sib رو میشه شنید اما آمپش رو نمی دونم
    5- در فروشگاه ارمغان 606 شاید باشه اما نمی دونم تست بکنه یا نه (در کل کجا 606 هست و امکان تست هست؟؟) با کدام آمپ؟؟
    6- انشال... دلار بیاد پایین بشه این سیستم رو بخرم مدتها در مورد تحقیق کردم و مطلب خوندم اما با این دلار 3000 تومنی تقریبا خریدش محال شده. این سیستم تقریبا 6 ماه پیش 2300 تا 2500 بود امروز فکر کنم 5.5 به بالا باشه.

با تشکر از شما عزیزان مخصوصا آقای رایان که با حوصله سوالات من (گاهی تکراری ) رو جواب دادند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •