میشه آموزشش رو واسم بزاری؟؟؟
میشه آموزشش رو واسم بزاری؟؟؟
من تازه ویندوز عوض کردم
چجوری adsl ام رو فعال کنم؟
ip adress ها رو کجا وارد کنم؟
از اساتیدکسی نیست جواب ما روبده؟
![]()
من این مودمو ندارم. خودتم بیوفتی توش سر در میاری.
این ارور به خاطر اینه که ما سرور های خیلی عالی داریم به همین علت تا ترافیک مرکز میره بالا این ارور رو میده حدود 20 بار بزنی redial رو کانکت میشه
Last edited by Electronic-Arts; 14-04-2010 at 22:20.
سلام دوستان من به تازگی از شرکت پارس آنلاین اشتراک گرفتم درواقع چون مودم رو هم ازخودشون خریدم ماه اول رو باترانسفریک گیگ رایگان بهم دادن ولی نمیدونم چرااز 750 مگابایت مونده یهویی رسید به 450 مگ الان تومایه های 390 مگ هستش کسی میدونه جریان ازچه قراره حتی توترانسفر رایگان شبانه هم که دانلود کردم ازم کم شدنمیدونم چی به چیه کسی هست بتونه کمک کنه؟
دو سه باری هست که توی PC این پیغام رو دریافت میکنم:
ممکنه مشکل از تنظیمات مودم باشه؟
(اکثرا روی PPPOE هست چون همزمان با PC و لپتاپ از اینترنت استفاده میشه)
Last edited by 1233445566; 15-04-2010 at 11:05.
سلام من امروز یک مودم w8901g tp-link وایرلس خریدم تا تو خونه بتونم با موبایلم هم ازش استفاده کنم ولی وقتی با موبایل کانکت میشم هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه از دوستان و اساتید خواهش میکنم که نحوه ی کانفیگ تنظیمات مودم رو به من بگن خودم خیلی باهاش کار کردم اما درست نشد راستی اینترنتم هم صبانت هست . در ضمن اگه با این مودم مستقیم میشه از وی- پی-ن استفاده کرد خواهش میکنم به من بگین .
Last edited by Amir Yousof; 15-04-2010 at 11:32.
عزیز منم دیروز این مودم رو خریدم TP LINK W8901G
شما چند خریدی؟
با چه گارانتی ؟
توی قسمت TCP/IP یکی از وسایلی که باهاش به اینترنت وصل می شین احتمالا ip دستی وارد کردین که با dhcp تداخل پیدا می کنه. برای حل مشکل، یا به همه وسایلتون ip دستی بدین یا همه شونو اتوماتیک بزارین
خوب مویبایلتون اسم شبکه وایرلستونو می شناسه؟ همه مراحل انجام می شه فقط صفحه باز نمی کنه؟ آدرس dns را توی موبایل چک کنین
فایروال هر دو طرف را موقتا قطع کنین. آدرشهای tcp/ip چیه؟ روی اتوماتیک بزارین..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)