تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 713 از 1126 اولاول ... 213613663703709710711712713714715716717723763813 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,121 به 7,130 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

حاجی من باتو کاری ندارم شما میتونی با عشق و علاقه و امید و آرزو و نهایت زیبایی و با شوق و ذوق همینجوری ادامه بده خوشحال.بنده یا بعضی از دوستان از شرایط پیام نور گِلِه داریم.این چه وضعشه
    محمد رضای عزیز پیام نور اکثر سوالاتش از متن کتاب و تمرینات هست بیشتر ... همین خودش یک امتیاز هست برای کسب نمره ... در صورتی میتونی گله بکنی که درجهت پیشرفت خودت حداقل یه گامی برداشتی ولی عکس العمل مقابل رو از دانشگاه ندیدی ... خدایی نکرده نمیخوام بگم بچه درسخونی نیستی و هیچی حالیت نیست ... ولی شما میگی اندیشه نخوندم یک روز مونده ... ریاضی نخوندم یک روز مونده .. زبانم هم همینطور ... هستند کسانی که با همون جزوه ی 30 صفحه ای در آزاد درس نمیخونن و متقابلا کسانی هستند که در پیام نور کتاب های 300 صفحه ای رو کامل میخونن و میان سر امتحان ... شما از کجا میدونی که در آزاد وضعت بهتر از این میشد ؟؟؟

امیدوارم نارحت نشی از حرف هام

2. 4 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

محمد رضای عزیز پیام نور اکثر سوالاتش از متن کتاب و تمرینات هست بیشتر ... همین خودش یک امتیاز هست برای کسب نمره ... در صورتی میتونی گله بکنی که درجهت پیشرفت خودت حداقل یه گامی برداشتی ولی عکس العمل مقابل رو از دانشگاه ندیدی ... خدایی نکرده نمیخوام بگم بچه درسخونی نیستی و هیچی حالیت نیست ... ولی شما میگی اندیشه نخوندم یک روز مونده ... ریاضی نخوندم یک روز مونده .. زبانم هم همینطور ... هستند کسانی که با همون جزوه ی 30 صفحه ای در آزاد درس نمیخونن و متقابلا کسانی هستند که در پیام نور کتاب های 300 صفحه ای رو کامل میخونن و میان سر امتحان ... شما از کجا میدونی که در آزاد وضعت بهتر از این میشد ؟؟؟

امیدوارم نارحت نشی از حرف هام
    حرفت سنده برام درست قبول دارم ریاضی رو نمیشه 1شبه خوند.باید از اول ترم خوند.همینطور برنامه نویسی رو.ولی نقل اینا نیست.حرف من اینه که دروس پیام نور نسبت به دانشگاه های دیگه بسیار سنگین هست و در مقابل تدریسی که برای این دروس انجام میشه بسیار بسیار ضعیف هست و درضمن امتحاناتش هم خیلی سخت گرفته میشه و دست استاد هم نیست

مثلا یکی زور داره و عقل نداره میگه زور دارم و کارم رو پیش میبرم و یکی ام عقل داره و کارش رو پیش میبره.دانشگاه های دیگه از جمله آزاد و...مصداق همین جمله هستند ولی دانشگاه پیام نور نه زور داره نه عقل داره و دیوار کوتاه تر از دانشجوها پیدا نکرده و کردتشون زیر منگنه.این درست نیست

4. 4 کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

دوست عزیز حرف شما درسته ولی به هر حال کاری از دست ما بر نمیاد زورمون که به دانشگاه نمیرسه درنتیجه مجبوریم درس بخونیم.

6. 3 کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

حرفت سنده برام درست قبول دارم ریاضی رو نمیشه 1شبه خوند.باید از اول ترم خوند.همینطور برنامه نویسی رو.ولی نقل اینا نیست.حرف من اینه که دروس پیام نور نسبت به دانشگاه های دیگه بسیار سنگین هست و در مقابل تدریسی که برای این دروس انجام میشه بسیار بسیار ضعیف هست و درضمن امتحاناتش هم خیلی سخت گرفته میشه و دست استاد هم نیست

مثلا یکی زور داره و عقل نداره میگه زور دارم و کارم رو پیش میبرم و یکی ام عقل داره و کارش رو پیش میبره.دانشگاه های دیگه از جمله آزاد و...مصداق همین جمله هستند ولی دانشگاه پیام نور نه زور داره نه عقل داره و دیوار کوتاه تر از دانشجوها پیدا نکرده و کردتشون زیر منگنه.این درست نیست
    خب کلا اینجوری هم باید باشه ...

1-در دانشگاههای سراسری استاد کتاب های مختلف و معتبری ( ممکنه به زبان اصلی هم باشه ) رو معرفی میکنه به دانشجو و میگه اینا رو بخون
    2-در رتبه بعدی ( از نظر میزان سختی ) دانشگاه بعدی که پیام نور باشه به دانشجو میگه کتاب های من رو بخون و به استاد هم میگه کتاب های من رو باید درس بدی ( مثلا ما برای ساختمان گسسته کتاب مزخرف انتشارت شریف رو پاس کردیم .. قابل توجه ) ... حتی استاد هم همینطوره ... در دانشگاه پیام نور هم هر کسی نمیتونه زیر و بم کتابهاش رو درس بده و اگر استادی میبینی که فکر میکنی سطح علمیش پایینه ، یه جورایی مطالب رو مینده و تحویل بچه ها میده هپلی هپویی.. ( نمونه اش باز استاد ساختمان گسسته ی خودمون که جواب ها رو از روی راهنما میگفت) .. استاد های خوب و باسوادی هم داره و حداقل در دانشگاه خودمون در این چند ترم استادم شدن

3- در رتبه های بعدی که آزاد و غیرانتفاعی و علمی کاربردی و سما باشن دیگه وضع خراب تره ... با یک جزوه کار رو میبندن

شما بیشتر دنبال پیشرفت و بالا بردن سطح سوادت باش نه اینکه کار رو واسه خودت آسون تر کنی ( که منحصرا دنبال همین گزینه ای و اعتراضت به همین دلیله) ... نه اینکه بگم در پیام نور این پیشرفت محقق میشه هاااا بلکه هر جا که آدم بخواد میتونه بهترین باشه

والا من از چندتا از دانشجوهای آزاد پرسیدم گفتن آزاد سخت میگیرن ... اینکه شهریه میدن بچه ها بیشتر میخوان بچه ها رو بندازن ( هر چند در کل نمیشه زیاد روی این حرف حساب باز کرد )

پیام نور سیستمش همینه عزیز ... میگه شما باید خودت درس رو بخونی و هر جایی اشکال داشتی بیایی از استاد بپرسی و رفع اشکال کنی... همین درس برنامه نویسی ++C شاید بیشتر از 16 جلسه براش تعریف نکرده پیام نور و استاد باید در کمتر از 16 جلسه بالا و پایین کتاب رو درس بده... اینکه نظم و انسجامی نداره دانشگاه پیام نور موافقم ولی کم کاری خودمون رو بندازیم گردن دانشگاه این اصلا درست نیست

بی نظمی یکی از ویژگی های بارزش هست و موج میزنه کاملا

فدای تو

8. 6 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

محمد رضا هم یه چیزی رو راست میگه اصلا کلاس ها در حد و اندازه سطح کتاب ها نیست دانشجو میمونه و یه کتاب 600 صفحه ای ! امروز میگه فردا میخونم فردا میگه فرداش میخونم و هی این تکرار میشه تا اینکه چمشش رو باز میکنه میبینه هی وای من فردا امتحان دارم بعد صفحات کتاب رو میبینه مصمم و با اراده میگه بزار بمونه برای ترم بعد منم تجربه اش رو دارم ولی تو طول این چند ترم یاد گرفتم درس خوندن امروز رو نزارم برای فردا . نمیدونم محمد رضا ترم چنده ولی من ترم اول دانشگاه این مشکل رو داشتم متاسفانه اکثر کتاب های ترم اول هم خیلی قطور بودن
    پیشنهاد من رفتن به کلاس ها تو طول ترمه همین میتونه یه انگیزه باشه برای خوندن دروس حتی اگه کلاس ها نیاز رو بر طرف نکنه

10. 8 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    || اراک ||

پيش فرض

پیشنهاد من رفتن به کلاس ها تو طول ترمه همین میتونه یه انگیزه باشه برای خوندن دروس حتی اگه کلاس ها نیاز رو بر طرف نکنه
    کاملا تایید میشه...

حتی اگه کلاسش بی خود باشه بازم یه مزیتی که داره اینه که تو جو درس و دانشگاه نگهت میداره (البته یه سری مزیت دیگه هم داره مثه اینکه تو خونه هی بت نمیگن تو چرا نمیری دانشگاه! مگه کلاس نداری و اینا یا اینکه حداقل قبل از شب امتحان یه بار طول و عرض و ارتفاع کتاب رو میبینیم که خودش باعث میشه آدم برنامه ریزی کنه)

12. 4 کاربر از I-Tech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منم برم.فردا صبح امتحان زبان دارم.فعلا
    من ظهر دارم و خوندم و توکل اصلی بر خدا دارم...

جالب اینه امروز امتحان تموم شود یه روانشناسی 400صفحه ای ، بدون میان ترم فردا ساعت 8.30 دارم به معنای واقعی سرویسم . ترم اول که بما زبان ندادند .ترم دوم مرخصی. مجبوریم مونده ها را جبران کنیم.
    Last edited by Hidden-Hunter; 15-01-2013 at 08:19.

14. 2 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حاجی من باتو کاری ندارم شما میتونی با عشق و علاقه و امید و آرزو و نهایت زیبایی و با شوق و ذوق همینجوری ادامه بده خوشحال.بنده یا بعضی از دوستان از شرایط پیام نور گِلِه داریم.این چه وضعشه
    سلام محمد جان
    از قدیم گفتن با ادم عصبانی و خشمگین و ناامید همون موقع نباید نه نصیحت کرد و نه بر ضد حرفش حرفی زد .
    خب بریم سره حرفامون چون چندساعتی گذشته از عصبانی شدن شما . من نه استاد هستم و نه دانشجو خیلی سطح بالا.متوسطم.
    بزار بگم رک و منطقی : نه بهت امید میدم و نه ناامیدت میکنم .
    دانشگاه پیام نور وجهه ای که داره اینگونه هست که مشکلات اموزشی و اداری خودش را داره ، باید صبر کرد تا بهتر از اینا بشه .دانشگاه دیگه نمرات درسته بالا هستند ولی استاد هم بهشون نمره میده.منم مثل شما بودم ترم 1 پاس کردم و ترم 2مرخصی و ترم 3هم امتحانات را یکی در میون میرفتم فکر کنم ترم 3 /4واحد یا 2واحد نرفتم سره جلسه بخاطر اینکه فکر میکردم سخته .خوده واژه سخت یعنی ناتوانی و نتوانستن ولی شاید شما دوبار شکست بخوری اما دفعه سوم پیروز میشی / فرق من پیام نور با ازاد اینه دفعه اول ازاد واحد را پاس میکنه ولی دانشجو پیام نور باید دوبار بگیره .
    میدونم چون خودمم تو این شرایط بودم و ادم تو کف یک نمره بالا 16میمونه ولی باید نگاه کرد که اینجا پیام نور هست .
    منم وقتی دیدم سخته میخواستم ترم 2که مرخصی بگیرم کنکور بدم ولی نمیدونم چرا از هر راهی رفتم نشد ...من خودم تا چند ترم پیش راحت طلب بودم و چیزی هست که در بین جوونا الان رایج هست و کسی کتمان نمی تونه بکنه ...بقول پدرم که میگفت ک ادم راحت طلب حتی اگر در راحترین شرایط هم باشه باز شرایط براش دشواره ! ( نمی گم شما راحت طلب نیستید یا هستید بلکه دارم رک حرف میزنم تا همه بفهمن)
    من تا چند ترم دیگه که فکر بکنم 9ترمه بشم بخاطر مرخصی که گرفتم ...همه دوست دارند 8 ترمه تموم کنند و یکی از رفقا من که هم ورودی من بود 8ترمه داره پاس میکنه و تموم ولی من شرایط هم می بینم و نباید الکی بگم وا خوش بحالش که این داره 8ترمه پاس میکنه . انوقتم که زود پاس کنه اگر بخواد بره دنبال کار که الاف میشه. ( غیر ترم مرخصی من 9ترم باید تمام کنم )
    شاید دانشگاه ازاد میرفتی و راحت تر بود ولی یادت باشه چیزی که خوندی زود هم از یادت میره ولی پیام نور اینطوری نیست گرچه خوده من معتقد هستم پیام نور شکنجه خونس ولی باید با شرایط خودمون را وفق بدیم.چیزی که من تواین چند ترم تجربه کردم ، دانشجوایی که خیلی نق میزنن و از دشواری های پیام نور گلایه می کنن ، نمرات خوبی نمی گیرن چون موقع درس و سرجلسه امتحان استرس دارند وتا دوترم پیش من خودم تجربه کردم و از این ترم گفتم هرچه پیش اید خوش اید من تلاشم را میکنم دیگه باقیش را میسپرم به خدا.گرچه من از همون دوران دبیرستان به این طرف یکم مشکل تمرکز دارم و عصبیم هم کرده ولی باهاش کنار میام.
    من اگر دیدید امدم پیام نور بخاطر مشکلات مالی بود...وگرنه دوستان گفتن بیا ازاد ولی به من شرایط اجازه نمی داد.
    محمد جان ترم اول هم من مشروط شدم + همون رفیقی که میخواد 8ترمه تموم کنه ولی من 9ترمه شدم و اون میشه 8ترمه .. شرایط ترم اول یکی بود ولی اون فهمید باید چیکار کنه ولی من بخاطر مشکل شخصی مجبور شدم مرخصی را یاور کنم / اون فهمید باید بیشتر بخونه نه اینکه چون مشروط شده هی اه و ناله بکنه...
    فقط برادرانه یک چیز بهت بگم : من تا حالا با شما حرف هم نزدم ولی اگر از پیام نور خوشت نمیاد برو ازاد ..انسان ازاد هست برای هر کاری که دوست داره انجام بده.ولی یادمون باشه پیام نور مشکل تدریس هست و ازاد مشکل شهریه .
    من خواهرم سوم ریاضی فیزیک هست و دیروز داشت جبر و احتمال میخوند : گفت یه دبیر ما، دانشگاه دولتی درس خونده میادسرکلا س بلد نیست درست درس بده ولی یکی از دبیرامون نمیدونم دبیر کدوم درس هست که دانشگاه پیام نور خونده اینقدر راحت و قشنگ درس میده که ادم لذت میبره. ( به همین روز عزیز قسم وقتی گفت قشنگ تدریس میکنه و پیام نور هست اینقدر در خودم خوشحال شدم )

خلاصه داش محمد هر کسی مشکلات خودش را داره .مهدی هم با عشق و صفا در پیام نور نمی گذرونه بلکه با سختی هاش داره میسازه.
    این دوتا عکس ها را برای امیدوار کردنت نمی گذارم ، چون اگر به توانایی تو نگاه کنم ولی بدون فکر، بهت امید بدهم و ناامیدت کنم ، بهت خیانت کردم .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من وقتی ناامید میشم یا خسته ، میرم فیس بوک و از این سخنان که میخونم یه امیدی بهم دست میده :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط در اخر بهت یک چیز بگم و برم دنبال زندگیم و وقتت را تلف نمیکنم ( چقدر حرف زدم ) گرچه من ادم کم حرفی هستم.

پیام نور مثل یک شهر زلزله زده میماند : آنهایی که داخل آن هستند میخواهند به خارج از ان بروند و کسانی که خارج از آن هستند ، تلاش می کنند که به داخل آن
    راهی پیدا کنند !

یاحق دادا
    Last edited by Hidden-Hunter; 15-01-2013 at 08:20.

16. 5 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

دم همه دوستای گلم گرم که انقدر منو برای معادلات راهنمایی کردند.
    ولی نمیدونم چرا من استرس گرفتم شدید.اصلا دلم نمیخواد فردا برم امتحان بدم
    والا ادم میخونه استرس میگیره
    نمیخونه استرس میگیره...دیگه نمیدونم چکار کنم...الان دارم نمونه سوال ها رو میخونم بلکه کمکی کنه
    خواهشا فردا برام دعا کنید...بابا من ورودی 86ام.دیگه ابروم رفت انقدر توی این پیام نور موندم.هرکی میرسه مسخره میکنه.این استاد معادلات هم که میان ترم 3 داده.اگه اینو بیوفتم مشروط میشم.خدایا منو بکش راحت شم.هر ترم همین بساطه.1 هفته وقت داشتم براش.همش مونده برای امروز.خدایی خودم هم از دست خودم خسته شدم

18. 4 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

دم همه دوستای گلم گرم که انقدر منو برای معادلات راهنمایی کردند.
    ولی نمیدونم چرا من استرس گرفتم شدید.اصلا دلم نمیخواد فردا برم امتحان بدم
    والا ادم میخونه استرس میگیره
    نمیخونه استرس میگیره...دیگه نمیدونم چکار کنم...الان دارم نمونه سوال ها رو میخونم بلکه کمکی کنه
    خواهشا فردا برام دعا کنید...بابا من ورودی 86ام.دیگه ابروم رفت انقدر توی این پیام نور موندم.هرکی میرسه مسخره میکنه.این استاد معادلات هم که میان ترم 3 داده.اگه اینو بیوفتم مشروط میشم.خدایا منو بکش راحت شم.هر ترم همین بساطه.1 هفته وقت داشتم براش.همش مونده برای امروز.خدایی خودم هم از دست خودم خسته شدم
    استرس به خاطر نخوندن و آشفته بودن ذهنت هست ولی نزار روی روند درس خوندنت تاثیر بزاره ... سرکوبش کن ... ولی تا جایی که وقت داری تمرین و خوب مطالعه کن ... جاهای بی اهمیت رو حذف اضطراری کن بره

20. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •