تشکر به خاطر پاسخگوییتون.
اما تو نسخه 2009 فکر کنم تو قسمت Anti Spam یه گزینه برای حذف تغییرات ایجاد شده توسط ویروس ها بود.اما تو نسخه 2010 من این قسمت رو پیدا نمی کنم.
با تشکر![]()
تشکر به خاطر پاسخگوییتون.
اما تو نسخه 2009 فکر کنم تو قسمت Anti Spam یه گزینه برای حذف تغییرات ایجاد شده توسط ویروس ها بود.اما تو نسخه 2010 من این قسمت رو پیدا نمی کنم.
با تشکر![]()
مشکلات رو بگید برنامه لازم معرفی کنم. در تاپیک سیستم های الوده
از کسپر 2010 چطور میتونم از اپدیت هاش بک اپ بگیرم
برای 2010 دیگه نمیشه به طور دستی از آپدیت ها بک آپ گرفت. شما فقط باید وارد تنظیمات آپدیت بشید تیک قسمت save شدن آپدیت ها رو بزنید و یک مسیر برای محل جمع آوری آپدیت ها انتخاب کنید.
یادتون باشه اگه این تیک رو برای اولین بار بزنید حدود 145 مگ باید دانلود کنید. و برای دفعه های بعد دیگه حالت عادی میشه.
با سلام.kis2010 نصب کردم.key بهش دادم.نوشته 356 روز باقیمونده تا expire شدنش.اما آپدیتش کامل نمیشه 2-3 کیلو میگیره تموم میشه.بعد نوشته Your computer security is at risk دکمه Fix it now رو میزنم اتفاق خاصی نمیوفته؟
تو قسمت status که میرم نوشته blacklist is corrupted.
چیکار باید بکنم؟
بعد یه سوال دیگه این key های 15 هزارتومنی که تو سایتها میفروشن قابل اعتماده و یه سال کار میکنه.؟
ممنون
علامت kaspersky که کنار ساعت هست دقت کنید اگه آبی ویا بنفش مانند شده یعنی خود برنامه مشکل پیدا کرده و اکثرا هیچ کاریش نمیشه کرد باید روش کلیک راست کنید سپس exit بعد از کنترل پنل ریمو کنید. سپس یک بار دیگه اخرین ورژن کسپرسکی رو نصب کنید. ترجیحا 9.0.0.736 باشه.
اگه فقط یک علامت تعجب روش هست این کار رو انجام بدین.
ابتدا این کلید هارو دریافت کنید. کلید شما kis 9 است.
و ابتدا تاریخ سیستم رو به میلادی و درست تنظیم کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سپس با این مراحل کلید رو نصب کنید.
و حالا آپدیت کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به هیچ وجه قابل اعتماد نیستند.بعد یه سوال دیگه این key های 15 هزارتومنی که تو سایتها میفروشن قابل اعتماده و یه سال کار میکنه.؟
ممنون
Last edited by Dr Hannibal; 13-05-2010 at 10:43.
آقا خیلی ممنون
حجم آپدیت روبا احتساب ذخیره آپدیت ها فرمودید؟ فکر میکنم زمانی که ذخیره آپدیت ها فعال باشه حجم آپدیت بیشتر میشه؟؟
_________________________________________________-
اگر در مورد این سوال هم راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم؟
تو يه مجله اي خوندم كه نمايندگي اصلي كاسپر در ايران Al Hosani هست که یکشرکت اماراتی هست که در لیست نمایندگی های ایران در سایت کاسپر هست ولي سايت Al Hosani باز نميشه.
لطفا نظرتون روبگید؟
در لیست نمایندگان کاسپر در ایران, سایت شرکت آواژنگ و آتنا ظاهرا دقیق تر بود.
سایت آوژنگ که به روز نشده بود و محصول 2009 رو به قیمت 45000 تومان زده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درسایت آتنا هم دوحالت داشت. یکی در سایت آتنا که قیمت 2010 رو 39000 تومان زده :
اگر آدرس athenaco.com/ir/index.asp بزنید و روی علامت کاسپر کلیک کنید به سایت دیگری منتقل میشید به نام پارس آتنا دژ(پاد) که در اون سایت قیمت 2010 رو 59 دلار نوشته؟؟؟
من کاملا گیج شدم. اگر میشه یک نفر توضیح بده که بالاخره کدامیک از این نمایندگی ها مطمئنه و میشه با خیال راحت ازشون خرید کرد ؟
مرسی![]()
این سایت ها کاملا معتبر هستند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوارد سایت ها بشید و شرایط رو مطالعه کنید. تمام این سایت ها در سایت اصلی کسپرسکی ثبت شده اند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما نظر من علاوه بر ای سایت ها یک سر به فروشگاه اینترنتی تبیان هم بزنید. اون هم کاملا معتبر هست.
حجم اپدیت اولیه 30 مگ تا الان نسخه 9.0.0.736 هست.
محصول هم محصول قابل اعتمادی هست.
سلام
من می خواهم ویندوز را عوض کنم ایا می شود که اپدیت ان را کپی و بعد از نصب ویندوز ان را دوباره به کار بیاندازم
2:ایا میشود اپدیت کاسپر اسکای من را به سیستمی دیگر انتقال داد؟
kaspersky pure 9 بر روی کامپیوتر من نصب است
روشی برای بک اپ گیری به صورت دستی 2010 نیست. pure هم مانند محصولات دیگه. تنها راه :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)