در سیستم خودتون هم سی دی ویندوز بوت کنید موقع رسیدن به پارتیشن ها چیزی دیده نمیشه ؟ هم xp هم سون ؟
اتصالات هارد رو تست کنید و اگه هارد ساتا است کابل رو روی یک پورت دیگه بزارید و تست کنید
در سیستم خودتون هم سی دی ویندوز بوت کنید موقع رسیدن به پارتیشن ها چیزی دیده نمیشه ؟ هم xp هم سون ؟
اتصالات هارد رو تست کنید و اگه هارد ساتا است کابل رو روی یک پورت دیگه بزارید و تست کنید
سلام مجدد...دوست عزیز با برنامه ای که معرفی کردید درایو رو ریکاوری کردم...به disk managment رفتم...پارتیشن رو پاک کردم...دوباره ساختم ولی وقتی داریب فرمت سریع انجام میده باز ارور داد :windows was unable to complere format درایو هم به همون صورت غیر قابل دسترس هست...با سی دی ویندورز شون هم تست کردم ارور میده و فرمت نمیشه...چیکارش کنم؟؟خیلی نگران اطلاعاتم هستم که از دست بره
با یک نرم افزار مدیریت پارتیشن مثل paragon partion هم تست کنید و پارتیشن رو logical ایجاد کنید و دوباره تست کنید
مگه اطلاعات رو ریکاوری نکردید ؟ برای چی نگرن اطلاعاتتون باشید ؟
اگه بعد از 10 روز عددش زیاد نشد مشکلی نداره ولی اگه زیاد شد با نرم افزار hdd regenerator یک اسکن کامل در مود scan and repair انجام بدین فریم ویر هارد رو آپدیت کنین و فرمت سطح پایین بکنید درست نشد هارد باید بره برای تعمیر
موتور هارد رو کجا میتونم تست بکنم؟؟؟؟
بله دقیقا از زیر اون قسمت فلزی وسط برد صدای قیژ قیژ میادش.... یه جورایی اون هدهایی که میچرخن احساس میکنم که نمیچرن دیگه و دیتکت نمیشه هارد...
ببینید این غیژ غیژ که میگین میکنه از موتور هارد نیست ؟ چون یکی از علائم خرابی موتور هارد همین مورد است یک دفعه سیستم هنگ میکنه ریست مکیند هارد دیتکت نمیشه یا بعد از 30 ثانیه که هارد است بعد دوباره دیتکت نمیشه از موتور هارد همین صدایی که گفتید میاد و موتور داغ میکنه اگه پاور سالم باشه میتونه از موتور هارد باشه البته صداهای مختلف علت های مختلف میتونن داشته باشن
ریکاوری کردم....منتها قبلنا همین پارتیشن رو پاک کردم بعد از ری استارت دیگه کل هارد بالا نمیومد مجبور شدم هاردو فرمت کنم....الام paragon partion این ارور رو میده:
![]()
موتور هارد رو روی یک جعبه بزارید بهش هارد دست بزنید متوجه لرزشش میشید این یعنی اینکه موتور داره کار میکنه ولی یکی از علائمی که موتور مشکل داشته باشه اینه که سیستم هنگ میکنه ریست کنید دیگه دیتکت نمیشه یا همون صدایی که گفتید میده یا داغ میکنه و هر 30 ثانیه هارد دیتکت نمیشه این ها از علائم موتور است و موتور هم خراب باشه هارد دیتکت نمیشه
الان کل هارد فرمت شده ؟
با نرم افزار acronis disk director ho,me هم برای ریکاوری پارتیشن اقدام کردین ؟
سلام...کل هارد رو یک سال پیش به خاطر همین درایو فرمت کردم....الان اون پارتیشن رو پاک کردم قبلش هم ریکاوری کردم و تو هارد اکشترنال ذخیره کردم...مشکلش این بود بعد از حذف و اضافه پارتیشن فرمت نمیشد..حتی با برنامه paragon...الان با برنامه partition asistant pro تونستم فرمت کنم و مشکلش حل شد خدا رو شکر...حالا ی سوال دارم چرا چنین مشکلی واسه درایو پیش اومد؟اینکه درایو پر بود میتونه دلیلش باشه؟چک دیسک انجام دادم مشکلی نبود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)