تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 713 از 1126 اولاول ... 213613663703709710711712713714715716717723763813 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,121 به 7,130 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    بله اونجا هیچ مشکلی نداره و سالم سالمه !
    در سیستم خودتون هم سی دی ویندوز بوت کنید موقع رسیدن به پارتیشن ها چیزی دیده نمیشه ؟ هم xp هم سون ؟

اتصالات هارد رو تست کنید و اگه هارد ساتا است کابل رو روی یک پورت دیگه بزارید و تست کنید

2. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اینم نرم افزار خوبی است ولی نرم افزاری که معرفی کردم بهترین نرم افزار در این زمینه است

سلام مجدد...دوست عزیز با برنامه ای که معرفی کردید درایو رو ریکاوری کردم...به disk managment رفتم...پارتیشن رو پاک کردم...دوباره ساختم ولی وقتی داریب فرمت سریع انجام میده باز ارور داد :windows was unable to complere format درایو هم به همون صورت غیر قابل دسترس هست...با سی دی ویندورز شون هم تست کردم ارور میده و فرمت نمیشه...چیکارش کنم؟؟خیلی نگران اطلاعاتم هستم که از دست بره

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام مجدد...دوست عزیز با برنامه ای که معرفی کردید درایو رو ریکاوری کردم...به disk managment رفتم...پارتیشن رو پاک کردم...دوباره ساختم ولی وقتی داریب فرمت سریع انجام میده باز ارور داد :windows was unable to complere format درایو هم به همون صورت غیر قابل دسترس هست...با سی دی ویندورز شون هم تست کردم ارور میده و فرمت نمیشه...چیکارش کنم؟؟خیلی نگران اطلاعاتم هستم که از دست بره
    با یک نرم افزار مدیریت پارتیشن مثل paragon partion هم تست کنید و پارتیشن رو logical ایجاد کنید و دوباره تست کنید
    مگه اطلاعات رو ریکاوری نکردید ؟ برای چی نگرن اطلاعاتتون باشید ؟

در آغاز فعالیت asadka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام برای این مشکل چکار کنم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام برای این مشکل چکار کنم
    اگه بعد از 10 روز عددش زیاد نشد مشکلی نداره ولی اگه زیاد شد با نرم افزار hdd regenerator یک اسکن کامل در مود scan and repair انجام بدین فریم ویر هارد رو آپدیت کنین و فرمت سطح پایین بکنید درست نشد هارد باید بره برای تعمیر

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

موتور هارد رو کجا میتونم تست بکنم؟؟؟؟
    بله دقیقا از زیر اون قسمت فلزی وسط برد صدای قیژ قیژ میادش.... یه جورایی اون هد‌هایی که میچرخن احساس میکنم که نمی‌چرن دیگه و دیتکت نمیشه هارد...

ببینید این غیژ غیژ که میگین میکنه از موتور هارد نیست ؟ چون یکی از علائم خرابی موتور هارد همین مورد است یک دفعه سیستم هنگ میکنه ریست مکیند هارد دیتکت نمیشه یا بعد از 30 ثانیه که هارد است بعد دوباره دیتکت نمیشه از موتور هارد همین صدایی که گفتید میاد و موتور داغ میکنه اگه پاور سالم باشه میتونه از موتور هارد باشه البته صداهای مختلف علت های مختلف میتونن داشته باشن

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با یک نرم افزار مدیریت پارتیشن مثل paragon partion هم تست کنید و پارتیشن رو logical ایجاد کنید و دوباره تست کنید
    مگه اطلاعات رو ریکاوری نکردید ؟ برای چی نگرن اطلاعاتتون باشید ؟

ریکاوری کردم....منتها قبلنا همین پارتیشن رو پاک کردم بعد از ری استارت دیگه کل هارد بالا نمیومد مجبور شدم هاردو فرمت کنم....الام paragon partion این ارور رو میده:

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

موتور هارد رو کجا میتونم تست بکنم؟؟؟؟
    بله دقیقا از زیر اون قسمت فلزی وسط برد صدای قیژ قیژ میادش.... یه جورایی اون هد‌هایی که میچرخن احساس میکنم که نمی‌چرن دیگه و دیتکت نمیشه هارد...
    موتور هارد رو روی یک جعبه بزارید بهش هارد دست بزنید متوجه لرزشش میشید این یعنی اینکه موتور داره کار میکنه ولی یکی از علائمی که موتور مشکل داشته باشه اینه که سیستم هنگ میکنه ریست کنید دیگه دیتکت نمیشه یا همون صدایی که گفتید میده یا داغ میکنه و هر 30 ثانیه هارد دیتکت نمیشه این ها از علائم موتور است و موتور هم خراب باشه هارد دیتکت نمیشه

10. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ریکاوری کردم....منتها قبلنا همین پارتیشن رو پاک کردم بعد از ری استارت دیگه کل هارد بالا نمیومد مجبور شدم هاردو فرمت کنم....الام paragon partion این ارور رو میده:

الان کل هارد فرمت شده ؟
    با نرم افزار acronis disk director ho,me هم برای ریکاوری پارتیشن اقدام کردین ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

الان کل هارد فرمت شده ؟
    با نرم افزار acronis disk director ho,me هم برای ریکاوری پارتیشن اقدام کردین ؟

سلام...کل هارد رو یک سال پیش به خاطر همین درایو فرمت کردم....الان اون پارتیشن رو پاک کردم قبلش هم ریکاوری کردم و تو هارد اکشترنال ذخیره کردم...مشکلش این بود بعد از حذف و اضافه پارتیشن فرمت نمیشد..حتی با برنامه paragon...الان با برنامه partition asistant pro تونستم فرمت کنم و مشکلش حل شد خدا رو شکر...حالا ی سوال دارم چرا چنین مشکلی واسه درایو پیش اومد؟اینکه درایو پر بود میتونه دلیلش باشه؟چک دیسک انجام دادم مشکلی نبود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •