تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 713 از 2014 اولاول ... 21361366370370971071171271371471571671772376381312131713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,121 به 7,130 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز فاطـمه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

PNNC: سرماخوردگی، کمر درد و ... نیکی بازی می کند، بازی نمی کند
    ماجرای بازی نکردن نیکبخت در دربی روز به روز شدت بیشتری به خود می گیرد. در واقع همه چیز از حضور علی کریمی در پرسپولیس شروع شد و اینکه ورود این بازیکن به ترکیب پرسپولیس جا را قطعاً برای یکی دیگر از نفرات این تیم تنگ می کند. در همین راستا قرار بود کریم باقری جای مازیار زارع را در ترکیب پرسپولیس بگیرد اما از آنجایی که افشین قطبی تمایلی به خارج کردن مازیار زارع از ترکیب پرسپولیس ندارد، به نظر می رسد باز هم این علیرضا نیکبخت است که جایگاهش برای دربی در معرض تهدید قرار می گیرد. ظاهراً افشین قطبی مایل است ابراهیم توره را به عنوان تک مهاجم در ترکیب پرسپولیس قرار دهد و علی کریمی و ایوان پتروویچ هم به عنوان هافبک های کناری تیم، کریم باقری را در قالب هافبک تهاجمی کنار خود می بینند و مازیار زارع هم در همان پست هافبک دفاعی بازی می کند. بنابراین دیگر جایی برای نیکبخت باقی نمی ماند به خصوص که حضور جسته و گریخته او در تمرینات اخیر پرسپولیس هم مزید بر علت شده تا قطبی با خروج نیکبخت از ترکیب پرسپولیس کنار بیاید. نیکبخت که ابتدا دلیل غیبت خود در تمرین را سرماخوردگی اعلام کرده بود، روز گذشته با حضور در محل تمرین، کمر درد را بهانه کرد تا غیبتش موجه باشد. این مسائل همه دست به دست هم داده تا گمانه زنی ها در خصوص نیمکت نشینی نیکبخت قوت بگیرد. اگر چه در تمرین روز گذشته پرسپولیس، نیکبخت حاضر شده و همراه تیم تمرین کرده. در انتهای تمرین هم دکتر زرینه قرص مولتی ویتامین به شماره 10 پرسپولیس داده تا وی را برای حضور در دربی آماده کند. با همه این اوصاف همچنان حضور یا عدم حضور نیکبخت در دربی شصت و پنجم در هاله ای از ابهام قرار دارد به خصوص اینکه نیکبخت برای این مسابقه انگیزه های زیادی دارد و می تواند مهره مثمرثمری برای پرسپولیس باشد

پروفشنال f.kh0511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من گفتم همش رو وقت نمی کنیم بخونیم نگفتم که اصلا نمی خونیم!
    نه فاطمه جان منظور یاسین دعوایه ما بود
    نه !

جرئت نمیکنم دیگه !
    ینی این قد ترسناک پرسیدم؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sourena_8888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

همچنان حضور یا عدم حضور نیکبخت در دربی شصت و پنجم در هاله ای از ابهام قرار دارد به خصوص اینکه نیکبخت برای این مسابقه انگیزه های زیادی دارد و می تواند مهره مثمرثمری برای پرسپولیس باشد
    انگیزه علیرضا خیلی زیاده

امیدوارم بتونه با انگیزش به مشکلات جسمی هم غلبه کنه

فکر کنم نیمه دوم بیاد زمین کولاک کنه

بازیکنایی این چنین نیمه دوم بازی بیشتر انگیزه هاشونو نشون میدن

یه نیمه باید حرص بخوره تا قدر خودش و موقعیتاش رو بدونه

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اگر بردید حریف را تحقیر نکنید و اگر باختید از باخت خود درس بگیرید همایون بهزادی: شانس پرسپولیس بیشتر از استقلال است
    فوتبال ما نام‎های ماندگاری را به خود دیده است، مردانی که به واسطه ویژگی های بارز فنی و اخلاقی همواره در سطح اول فوتبال کشورمان مطرح شده بودند.
    یکی از این چهره‎ها همایون بهزادی بازیکن بزرگ دهه 40 و 50 تیم های ملی، شاهین و پرسپولیس است. بازیکنی که هیچگاه با حاشیه و جنجال رابطه نداشته است.
    بهزادی پس از انحلال شاهین در سال 46 یک سال به تیم پیکان رفت و پس از آن به پرسپولیس آمد و از بنیانگذاران این تیم بزرگ و مردمی محسوب می‎شود. در ضمن وی تنها بازیکن تاریخ دربی قرمز و آبی است که در این دیدارها هت تریک کرده است. در آستانه دربی سنتی پرسپولیس و استقلال پای صحبت یکی از شناسنامه‎های باشگاه پرسپولیس نشستیم؛
    آقای بهزادی وضعیت فعلی پرسپولیس را چگونه ارزیابی می‎کنید؟
    پرسپولیس در حال حاضر دارای بهترین بازیکنان ایران است و از مربی با دانشی بهره می‎برد و از مدیریت قوی و هیئت مدیره با درایتی بهره می‎برد و جدای این مسائل هواداران فهیمی دارد که همواره پشتیبان این تیم مردمی هستند.
    نقش علی کریمی را در تحول پرسپولیس چگونه می‎بینید؟
    کریمی بازیکن بزرگی است و داشتن چنین بازیکنی آرزوی هر مربی است و اگر در محوطه جریمه حریف از او استفاده شود با شم گلزنی بالا و قدرت دریبل زنی فوق‎العاده خود خط دفاعی هر تیمی را آزار می‎دهد. در واقع می‎تواند برگ برنده پرسپولیس در دربی باشد.
    ارزیابی شما از عملکرد قطبی چیست؟
    قطبی یکی از مربیان با دانش ایران است که با درایت خود بخوبی در پرسپولیس جا افتاده است و سعی می کند همواره انرژی مثبت به بازیکنان بدهد. اتفاقاً یکی از خصوصیات بارز مرحوم دکتر اکرامی انتقال انرژی مثبت بود. یادش بخیر دکتر اکرامی می‎گفت: «اگر بردید حریف را تحقیر نکنید و اگر باختید از باخت خود درس بگیرید و علت آن را بررسی کنید تا دوباره پیروز شوید».
    شما تنها بازیکن تاریخ دربی هستید که هت تریک کرده است در این مورد چه نظری دارید؟
    البته خوشحالم که در یک بازی طوفانی این نتیجه شگفت انگیز را رقم زدیم. در آن بازی لطف خدا شامل حال من شد و هت تریک کردم. البته یک بار با پیراهن شاهین هم مقابل تاج (استقلال) هت تریک کرده بودم که در آن بازی تیم شاهین 4 بر 3 آبی پوشان را شکست داد و در مجموع 9 بار مقابل تاج دروازه این تیم را باز کردم.
    شما به عنوان پنج سرزن جهان انتخاب شدید ممکن است کمی در این مورد بگوئید؟
    ساندرو کوچیس از مجارستان یکی از سرزنان معروف جهان به شمار می رفت. او در سال 1952 یک گل زیبا به ثمر رساند، جو جوردن اسکاتلندی، دنیس لاو بریتانیایی و اوه زیلر کاپیتان آلمان و بنده از قاره آسیا و آفریقا به عنوان پنج سر زن جهان در آن مقطع انتخاب شدیم که موجب افتخار خودم و فوتبال ایران شدم.
    در حال حاضر بهترین سرزن جهان کیست؟
    به نظر من میروسلاو کلوزه از آلمان.
    نتیجه دربی را چگونه پیش بینی می‎کنید؟
    پیش بینی این دیدارها واقعاً مشکل است ولی با توجه به اوضاع و احوال دو تیم شانس پرسپولیس بیشتر از استقلال است.
    گل‎های بازی معروف 6 تایی سال 52 را چگونه به ثمر رساندید؟
    در یک صحنه از روی پاس حاج رحیمی‎پور از فاصله 45 متری دروازه رشیدی را باز کردم. در یک صحنه دیگر با دریبل شش بازیکن استقلال با حجازی تک به تک شدم و گلزنی کردم و در اواخر بازی سانتر کلانی روی خط هجده قدم روی سرم نشست و با یک ضربه فنی دروازه حجازی را گشودم البته در حال حاضر آقایان حجازی و رشیدی از دوستان خوبم هستند.

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

چنتا شعار با حال بگید ما که نمتو نیم بریم استادیوم تو خونه داد بزنیم

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

نيكبخت: امکان ندارد افشين قطبي مرا نيمكت نشين كند
    گروه ورزشي: هافبک هجومي تيم فوتبال پرسپوليس با رد احتمال نيمکت نشيني اش در ديدار مقابل استقلال تهران گفت: امکان ندارد افشين قطبي با ناديده گرفتن انگيره اي که دارم، مرا در بازي شهرآورد نيمکت نشين کند.
    عليرضا واحدي نيکبخت که روز دوشنبه در حاشيه تمرين پرسپوليس با خبرنگاران گفت و گو مي کرد، ادامه داد: همه مي دانند که بعد از پرسپوليسي شدن هميشه يکي از بهترين هاي بازي بزرگ تهران بودم و اين بار هم تمام تلاشم را به کار مي بندم تا در برابر استقلال تهران مهره اي تاثيرگذار براي تيمم باشم.
    نيکبخت با اشاره به غيبت خود در تمرين روز شنبه اظهار داشت: واقعا نمي دانم چرا روزنامه ها يک روز غيبت در تمرينات را بهانه اي براي نيمکت نشين شدن من مي دانند، اين در حالي است که به دليل بيماري نتوانستم در تمرين حاضر شوم و کادر فني هم از مشکل من کاملا آگاه بود.
    بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در سال هايي که با استقلال در اين بازي حساس حضور داشتم، حتي يک بار هم نتوانستم کارايي لازم را براي تيم سابقم داشته باشم، اما در چهار شهرآورد گذشته نه تنها گلزني را تجربه کردم بلکه خودم را به عنوان يکي از بهترين ها هم معرفي کردم. اين بار هم به دنبال اين هستم تا خيلي از مسايل را براي خيلي ها روشن کنم!
    نيکبخت در پايان سخنانش در مورد داور بازي شهرآورد تهران گفت: به نظر من در چنين ديدارهاي حساسي بهتر است که داوران خارجي سوت بزنند، چون اشتباه در داوري اجتناب ناپذير است و اگر يکي از داوران داخلي به نفع يکي از دو تيم اشتباهي تاثيرگذار داشته باشند، ديگر نمي تواند در ليگ برتر قضاوت کنند.
    Last edited by فاطـمه; 30-09-2008 at 16:04.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

پرحاشيه‌ترين دربي‌هاي پايتخت
    همشهری آنلاین : پيش از دربي حساس پايتخت در سال 73 و 79 كه كاملاً جنجالي بود 3 بار ديگر نيز دربي‌ها با جنجال و حاشيه‌هاي فراوان همراه بودند.
    در سال‌هاي 1348 و 1349 و سپس در سال 1359 دربي نيمه‌كاره به پايان رسيد. در سال 48 و 49 به دليل حمله بازيكنان پرسپوليس به داور و سپس در سال 1359 به دليل هجوم هواداران دو تيم به داخل زمين، بازي نيمه‌كاره به پايان رسيد. دربي 73 بعد از 3 دربي جنجالي قبلي، يكي از جنجالي‌ترين و پرحاشيه‌ترين ديدارهايي بود كه بين دو تيم پرطرفدار پايتخت برگزار شد.
    بعد از قضاوت جنجالي احمد ابهران در سال 1373 بود كه فدراسيون تصميم گرفت دربي‌ها تنها با حضور داوران خارجي برگزار شود. دربي سال 1373 در دقيقه 84 نيمه‌كاره رها شد. شايد به نوعي شروع جنجال از دقيقه 9 آغاز شد. زماني كه فرشاد پيوس، مهاجم وقت پرسپوليس ضربه كاشته‌اي را درون دروازه استقلال جاي داد اما ابهران عقيده داشت كه مهاجم پرسپوليس قبل از سوت وي به توپ ضربه زده است و پس از آن امير قلعه‌نويي كه نسبت به داوري معترض بود ضربه‌اي را به داور وارد كرد كه داور به اشتباه و به گمان آنكه پيوس به وي ضربه زده است به پيوس اخطار داد.
    در آن بازي هواداران 2 تيم به زمين ريختند، تا جايي كه نزديك بود حتي به برخي از بازيكنان نظير علي دايي، آسيب جدي وارد شود كه با مداخله خاتمه يافت اما ادموند اختر بعد از آن بازي مدعي شد كه توسط هواداران پرسپوليس به شدت كتك خورده است.
    سال 79؛ درگيري برومند و رأفت
    در سال 79 بازي با نتيجه 2 بر 2 خاتمه يافت اما قبل از پايان بازي درگيري دروازه‌بان استقلال با مهاجم پرسپوليس سرآغاز جنجال بين دو تيم بود. دروازه‌بان استقلال، پرويز برومند با زدن مشت به صورت رأفت آغازگر جنجال بين 2 تيم در آن بازي شد.
    داور كوتاه‌قامت كره‌اي به دليل جنجال‌هاي زياد و حاشيه‌هاي فراوان اين بازي، كنترل دربي‌ از دستش خارج شد و همين دليلي شد براي آنكه پس از پايان بازي برخي از بازيكنان دو تيم به درگيري فيزيكي با يكديگر بپردازند و استيلي، نوازي، تارتار، برومند و چند بازيكن ديگر دو تيم پس از بازي به حكم فدراسيون با محروميت روبه‌رو شوند.
    گلزني هاشمي‌نسب به احمدرضا عابدزاده نيز يكي از موارد حاشيه‌اي بازي بود. هاشمي‌نسب بعد از به‌ثمر رساندن گل به پرسپوليس، تيم سابقش و تهيج‌كردن هواداران موجب بروز حاشيه‌هاي فراواني شد تا علي پروين نيز نسبت به حركت هاشمي‌نسب پس از به ثمر رساندن گل شديداً معترض باشد.
    Last edited by فاطـمه; 30-09-2008 at 16:03.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مرام داعی و ادعای مایلی کهن
    عسگري پيش‌بين اظهار داشت: محمد مايلي‌كهن در خصوص نشر اكاذيب به اشد مجازات قانون اسلامي محكوم شد. مواردي را كه به علي دايي به دروغ نسبت داده بود، نتوانست اثبات كند. با توجه به اينكه هيچگونه اظهار ندامتي انجام نداده بود و جري‌تر شده بود، به اشد مجازات محكوم شد.
    وي افزود: در قانون آمده براي اين جرم تا سه ماه حبس مي‌توان در نظر گرفت. هرجا مجازات سه ماه حبس تعيين شده باشد، آن را به جزاي نقدي تبديل مي‌كنند. تبديل سه ماه حبس به جزاي نقدي از روي تخفيف نبوده و يك اقدام كاملا قانوني بود.
    وكيل مدافع علي دايي تاكيد كرد: مايلي‌كهن يك سال از مصاحبه با هرگونه رسانه‌ گروهي منع شده است و حق اظهارنظر در خصوص بازيكنان و مربيان تيم‌هاي ليگ برتري و دست‌اندركاران ورزش را ندارد. نبايد با نشريه يا رسانه خارجي يا داخلي مصاحبه كند. در صورت انجام چنين كاري، هم رسانه و هم مايلي‌كهن مجرم محسوب مي‌شوند.
    پيش‌بين در خصوص اينكه در قانون حكمي مبني بر ممنوع‌المصاحبه شدن شخصي وجود ندارد، گفت: دو قاضي با تجربه دادگاه تجديد نظر اين حكم را صادر كردند. مطمئن باشيد اگر مجازاتي پيش‌بيني نشده باشد، قاضي چنين حكمي را صادر نمي‌كند. قاضي مي‌تواند براي عبرت ديگران مجازات تكميلي و بازدارنده درنظر بگيرد. ممنوعيت ايشان از مصاحبه يك ساله با رسانه‌ها براي اين است كه ديگران درس عبرت بگيرند.
    وكيل مدافع علي دايي در خصوص مايلي‌كهن زماني مربي علي دايي بوده است، عنوان كرد: نهايت تلاش انجام شد تا اگر مايلي‌كهن به صورت تلويحي حلاليت بخواهد، اين پرونده مختومه شود. علي دايي راضي بود به صورت تلويحي بگويد اگر باعث رنجش خاطر دايي شده‌ام، از او حلاليت مي‌خواهم يا اينكه يك سوء تفاهم پيش آمده است. موكل من به اين گفته‌ها نيز راضي بود.
    وي افزود: مايلي‌كهن نه تنها اين جملات را نمي‌گفت؛ بلكه اصرار بر مطالب دروغي داشت كه دليلي براي آنها نتوانست بياورد. ايشان قاضي را وكيل مدافع دايي عنوان كرد و دستگاه قضايي اگر بخواهد، مي‌تواند پيگير اين گفته باشد

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

نورى: برنامه شكست استقلال را پيش مى بريم
    چند روز ديگر شصت و پنجمين دربى بزرگ تهران برگزار مى شود و تيمهاى پرسپوليس و استقلال در چارچوب هفته نهم ليگ برتر فوتبال ايران به مصاف يكديگر خواهند رفت.پرسپوليس قهرمان فصل گذشته با هدايت افشين قطبى قصد دارد عنوانش را تكرار كند در بازى قبل از دربى به مصاف تيم پگاه رفت و با حمايت بيش از ۹۰ هزار تماشاگر توانست اين تيم را با نتيجه دو بر صفر شكست بدهد.در رويارويى پرسپوليس و پگاه يكى از بازيكنانى كه نقشى قابل ذكر در برد پرسپوليس داشت، پژمان نورى هافبك چپ پاى اين تيم بود كه با دوندگى و جنگ در ميانه ميدان مهاجمين تيم خود را تغذيه كرد.نورى كه از شمال كشور به فوتبال ايران معرفى شد، پس از چند فصل بازى در تيمهاى ملوان و پگاه به تيم پرسپوليس پيوست و اكنون چهارمين فصل حضورش را در اين تيم تجربه مى كند.او كه فصل گذشته در پست غيرتخصصى دفاع چپ بازى مى كرد، در فصل جارى به پست اصلى خود (هافبك چپ) منتقل شده و بازيهاى خوبى هم انجام داده است.سه روز بعد از ديدار پرسپوليس و پگاه با او درباره بازى دربى و عملكرد پرسپوليس گفت وگويى انجام داده ايم.
    *** ديدار قبل از دربى را با پيروزى پشت سر گذاشتيد. به نظر شما بازى مقابل پگاه چطور بود
    هميشه مسابقه قبل از دربى يكى از سخت ترين مسابقه هاست و بازيكنان از استرس بالايى برخوردارهستند ولى از آنجايى كه ما براى تكرار قهرمانى و همچنين رفتن به صدر جدول نياز به سه امتياز اين بازى داشتيم، سعى كرديم از ابتدا بازى تهاجمى را به نمايش بگذاريم و خوشحالم كه توانستيم سه امتياز حساس اين مسابقه را از آن خود كنيم.
    *** با توجه به اين كه در چندين دربى حضور داشته اى، شهرآورد شصت و پنجم را چطور مى بينى
    هميشه اين بازى از حساسيت بالايى برخوردار بوده و به همين خاطر روى كيفيت بازى تأثيرگذار است. البته اين مسابقه هم مانند تمام مسابقات ديگر سه امتياز دارد و ما براى تثبيت قهرمانى فصل گذشته مان و همچنين حضور مقتدرانه در ليگ قهرمانان آسيا بايد اين سه امتياز را به دست بياوريم و با روند صعودى كه هم اكنون پرسپوليس دارد، حتماً براى غلبه بر استقلال به ميدان خواهيم رفت. ما براى شكست حريف برنامه داريم.
    *** على كريمى بعد از سال ها به تيم پرسپوليس بازگشته است. حضور او در نخستين بازى چطور بود
    على كريمى بازيكن بسيار بزرگى است و حضور او در تركيب تيم پرسپوليس به روان شدن حركت تهاجمى پرسپوليس كمك مى كند. البته به خاطر اين كه او به تازگى به پرسپوليس آمده، هنوز نتوانسته است به خوبى با ديگر بازيكنان هماهنگ شود ولى مطمئناً بازى به بازى بهتر خواهد شد و در آينده همان كريمى معروف را در ميدان خواهيم ديد.
    *** بعد از تعويض كريم باقرى شما چرا بازوبند كاپيتانى را به بازوى كريمى بستيد
    بعد از كريم باقرى، كسى كه بيشترين سابقه بازى در تيم پرسپوليس را دارد، على كريمى است و حرمت بزرگترى و همچنين قديمى بودن او ايجاب مى كرد كه بازوبند را به او بدهم. به همين خاطر وقتى كريم باقرى بازوبند را به من داد، بلافاصله آن را به بازوى كريمى بستم.

پروفشنال f.kh0511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بابا ایول داری تو فاطمه این خبرا رو از کجا میاری من که یه ساعته هرجا رو میگردم همش تکراریه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •