دوست عزیز شما لینک هایی رو که سعید جان توی صفحه ی قیل گذاشتن خوندی؟؟؟
شاید به کارتون بیاد...........
دوست عزیز شما لینک هایی رو که سعید جان توی صفحه ی قیل گذاشتن خوندی؟؟؟
شاید به کارتون بیاد...........
منم میخوام ولی پچ داخلش چی هست مگه؟
در ضمن از کجا بفهمم نسخه کدوم کشورش رو دارم؟
بعد هم درباره زیپ کردن بگم من یه بار برا پلی 2 گیم شارک دانلود کردم 120 مگ.بعد که دانلود شد باز کردم دیدم 780 مگ بود!!!من خودم بلد نیستم اینجوری زیپ کنم اما اینا چه جوری زیپ میکنن؟از یه سایت خارجی گرفتم
---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
در ضمن مال من وسط بازیم گیر میکرد یهو![]()
سلام دوست عزیز.
برای تشخیص ریجن بازی باید این کارو بکنی :
ابتدا وارد برنامه مولتی من میشی . بعد دکمه L1 رو چند بار میزنی( تا نوع نمایش بازی تغییر کند )
بعد از اینکه اینکارو کردی یه سری نوشته زیر بازی که به صورت زیر است چاپ میشه
مثلا BLUS20444 یا BLES20444
حرف اول آن یعنی BLES یا BLUS نشان دهنده کشور آن است که اگر BLES بود اروپا و اگر BLUS بود
آمریکا که این کشوره زیاد مهم نیست فقط کافیه شما کل این کدو بنویسی تو کاغذ و یه پچ مناسب با
این کد پیدا کنی .
در مورد پچ هم بگم خود سایت گفته مشکل صدا رو حل می کنه ولی پچی با این حجم مشکلات دیگه رو هم باید حل کنه . اتفاقا برا خودمم هنگ میکرد شما کپیش کن تو هار اینترنال دستگاه مشکلت حل میشه اگرم حل نشد فکر کنم با این پچ مشکل حل میشه.
اینم بگم این بازی یه پچ دیگه هم داره که نمیدونم کارایش چیه خبرشو میدم .
در مورد زیپ کردن هم بگم که اینا با برنامه های مخصوصی زیپ مکنند که حجم فایل را حتی تا 1/8 یا 1/16 یا
بیشتر فشرده وزیپ می کنه به طور مثال برنامه KGB Archiver 2 Beta 2
شما می تونی نمونه این برنامه رو از سایت زیر دانلود کنی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این لینک ها رو ممنون می شم برام دانلود کنین و جایی آپلود کنین که فیلتر نباشه eboot هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by flasher_for_nokia; 18-05-2011 at 22:40.
مولتي اپلود كلك رشتي دارهاین لینک ها رو ممنون می شم برام دانلود کنین و جایی آپلود کنین که فیلتر نباشه eboot هست
کد:
کد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لينك مگااپلود مستقيم شده :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by HESAM_5700; 18-05-2011 at 22:53.
عزیزم اول اینکه بستگی داره حجم فایلت چقدر باشه و ظرفیت درایوتون چقدر باشه.
من استادم 10 سال تو کار ریکاوری است و من هم 4 سال است که این کار را انجام میدهم.
اما باز هم بستگی به شرایط هارد داره
عزیز من شما که استادی . یه برنامه درست و حسابی بزار ما دانلوذد کنیم.
سلام به بچه های p30world من یه هفتس ps3 گرفتم.
یه چندتا سوال داشتم. اول این که من نصف بازیامو مجبور میشم بریزم تو هارد دستگاه چرا؟ فروشنده گفت فقط یکی دوتا بازی اینجوریه!!!!!!!
دوم اینکه الان 5تا بازی تو هارد دستگام هست که از 135gig 160gig رو اشغال کرده که تو pc حجمشون 80gig بیشتر نیست!!!!!! ممنونم جواب بدین![]()
خوب منم که گفتم بستگی به حجم فایل داره!
بعدش شما خودتون استادی ! دیگه جای حرفی برای من باقی نمیمونه.
مبارک باشه.
خوب این به دلایل مختلف هست!
مثلا یه بازی طوری هست که اگه از روی هارد قسمتیش اجرا بشه فریم بیشتری در بازی حاصل میشه یا لودینگ ها سریع تر اجرا بشن و یا ....!
بازی ها هم متفاوت هستن و هیچ قاعده خاصی مبنی بر اینکه روی هارد ریخته بشن یا خیر ندارن! و یا اینکه چقدر از حجم یه بازی روی هارد نصب میشه مشخص نیست و بستگی به بازی داره.
هارد 160 که خوب همه فضاش رو نمیشه استفاده کرد و یه مقداری از این فضا رو فایل های سیستمی و ... اشغال کردن! اون بازی ها هم خوب یه مقدارشون حتما روی هارد نصب شدن دیگه!دوم اینکه الان 5تا بازی تو هارد دستگام هست که از 135gig 160gig رو اشغال کرده که تو pc حجمشون 80gig بیشتر نیست!!!!!!![]()
Last edited by shab_2008; 19-05-2011 at 12:00.
خوب عزیز من کنسول نمی تونه مستقیم تمام فایل ها رو از رو هارد اکسترنال اجرا کنه و به ناچار مجبوره یه سری از
فایل ها مثل بیگ فایل ها رو بریزه تو دستگاه .
تقریبا فکر کنم 70 درصد بازی ها اینطوریه . یارو خالی بسته یکی دوتاش اینطوریه به خاطر همینه من رفتم یه
اسلیم 320 گیگ گرفتم دیگه الان 20 گیگ خالی دارم ...
در مورد سوال بعدیت بگم که شما یه ویندوز xp نصب می کنی تو کامپیوتر 5 گیگ فضا می گیره می خوای این همه
بند و بساتی که رو ps3 نصبه 40 گیگ فضا نگیره !!!
ایشالا مبارکت باشه![]()
__________________________________________________ ________
بابا . بیمعرفتا شما ها که به قول خودتون استاد این کارید بیاد لینک برنامه رو بزارید منم دانلود کنم مشکلم حل شه
لاغر اگه لینکشم نمی خواید بزارید اسم برنامه رو بگید !!!!!![]()
Last edited by hamed-akbarie; 19-05-2011 at 12:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)