تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 713 از 870 اولاول ... 213613663703709710711712713714715716717723763813 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,121 به 7,130 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زاهدان

پيش فرض

می تونی بری تو phone setting/phone/network/network mode/ بعد گزینه ی umts رو بزنی. در این صورت گوشیت برای همه در دسترس نمی باشد.
    یا می تونی بری تو phone setting/phone/call divert/voice call/all voice calls بعد گزینه ی active رو بزنید بعد بزنید to other number بعد هم بنویسید 021. در این صورت می گه شماره ای که گرفتی در شبکه موجود نمیباشد. هر موقع هم خواستی برداریش میری همونجا ولی جای active کنسلو میزنی.

اگرم می خوای بگه خاموش میباشد، گوشیو رو offline بزار.
    داداش مرسي
    اولي رو نميدونستم...

يا حق (:

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خوب میشه عکسی چیزی بذاری ما ببینیم واسه تو چه شکلیه؟؟؟؟

شما همینی که رو آواتارتونرو 3800 گرفتین؟؟؟ خیلی خوبه. من همینو می خوام. شما از کجا گرفتید؟؟؟؟

نه. همشون این طور نیستن. من یه قاب گرفتم 5 تومن، خودم نتونستم جا بزنم. دادم یه مغازه داره نصب کرد... گفت اینو چند گرفتی؟؟؟ فکر کرده بود فابریکه.
    ولی یه مشکل بزرگ این قابا دارن. این قابا جلوی درگاه مادون قرمز یه تیکه پلاستیک مشکی میذارن که باعث میشه که کار نکنه.

پسرم تو میگی آپدیت جدید واسه ان73 اومده و فلان و بیصار که یعنی یاد گوشیا هستن و مشکلشو رفع می کنن. ولی من می تونم به جرئت بگم که 5700 تنها گوشیی بود که نوکیا فراموشش کرد و بعد این همه مدت هنوز یه آپدیت نداده واسش. البته یکی داد که اونم همون اول بود. اگه آپدیت می داد واسه همین کوفتی الان هیچ گوشیی حرفی نداشت بزنه.

می تونی بری تو phone setting/phone/network/network mode/ بعد گزینه ی umts رو بزنی. در این صورت گوشیت برای همه در دسترس نمی باشد.
    یا می تونی بری تو phone setting/phone/call divert/voice call/all voice calls بعد گزینه ی active رو بزنید بعد بزنید to other number بعد هم بنویسید 021. در این صورت می گه شماره ای که گرفتی در شبکه موجود نمیباشد. هر موقع هم خواستی برداریش میری همونجا ولی جای active کنسلو میزنی.

اگرم می خوای بگه خاموش میباشد، گوشیو رو offline بزار.

هنوز 1100 سری جدیدش داره تولید میشه. 5700 منقضی شد حالا؟؟؟؟

این مشکل همه سیمبین بازاس که می خوان مردمو آگاه کنن ولی ملت انقدر خنگن که 2 کلوم از حرفامونو به بند کفششون حساب نمیکنن. کجای ال سی دی کا800 گندس؟؟؟ ال سی دیش که خیلی کوچیکه. از 5700 هم کوچیکتره.

تایید میشه. آپدیت شدن از همی چی مهمتره.
    دوست عزیز من مدیر نیستم ولی لطف کن همه ی پستاتو یه کاسه کن اینطوری هم بهت گیر می دن هم این که صفحات زیاد میشن الکی الکی.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

عزیزان هر کسی تو کرج جایی رو میشناسه که ازون قاب مشکیا داره یا خصوصی بده یا همینجا آدرس بده.
    یعنی سال 2008 واسش اپدیت جدید نه امد؟ باورم نمیشه اون موقع من 5700 داشتم خیلی ازش راضی بودم ولی در شهرستان من خزیت زیاد زد بالا از n73 هم بیشتر شد هرچند خزیت واسه من بی معنیه گوشی که خوب باشه همه میگیرند ولی چی کنیم دل مارو زد فروختم

داره خودمونی میشه drs_mehry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

قاب گوشی من هم مثل قاب گوشی drs_mehdry هستش ولی من 10 تومن خریدم 1مرتبه هم محکم زدمش تو دیوار یه مرتبه هم از فاصله 2متری افتاد رو اسفالت یه 2 ،3 متر هم اونجا رو زمین غلت خورد الان فقط یه خط کنار اسپیکر بالا افتاده یکی هم کنار دکمه خاموش /روشن هستش...دکمه هاش هم اصلا رنگشون نرفته من یه 2 ماهی میشه خریدمش(قاب رو میگم) ولی بچه ها میگن قاب قرمزش قشنگ تر یود!!!!
    قاب گوشی من بعد از 20 روز استفاده فقط یه مشکل داره .اونم رفتن رنگ دکمه های منو و c هستش .کیفیت دکمه ها و خود قاب خوبه (نسبت به قیمت 3800) البته همین قاب و چند تا مغازه اونطرفتر می گفت 8000 تومن .
    ضمنا برای تعویض قاب قسمت پایین گوشی(دوربین و کلیدها) خواهشا از پیچ گوشتی استفاده نکنید . چون با دست به راحتی باز میشه .

پروفشنال pooyahacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

سلام
من امروز گوشیمو رو حالت media player به کامپیوتر وصل کردم و یه سری فایل رو‎ ‎ خواستم بریزم تو گوشی , هنوز فایلها کامل ترنسفر نشده بود که ارتباط قطع‎ ‎شد ! از file manager وارد memory card شدم و دیدم نوشته "memory card corrupted ‎‎"‎ !!
چرا واقعا چرا اینجوری شد ؟! کاریش میشه کرد آیا ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behzad_v3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
من امروز گوشیمو رو حالت media player به کامپیوتر وصل کردم و یه سری فایل رو‎ ‎ خواستم بریزم تو گوشی , هنوز فایلها کامل ترنسفر نشده بود که ارتباط قطع‎ ‎شد ! از file manager وارد memory card شدم و دیدم نوشته "memory card corrupted ‎‎"‎ !!
    عزیز دل، از حالت media player که نباید به کامپیوتر وصل شد... با data transfer یا pc suite باید وصل میشدی. حالا هم که اینطور شده دیگه فکر نمی کنم راهی داشته باشه. باید مستر ریست کنی به احتمال زیاد.

راستی دوستان این حالت مدیا پلایر به چه درد می خوره؟؟؟ من فکر کنم آهنگ های گوشی از طریق مدیا پلایر کامپیوتر خونده بشه. البته من نمی دونما!!! حدس زدم.

6. این کاربر از Behzad_v3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

عزیز دل، از حالت media player که نباید به کامپیوتر وصل شد... با data transfer یا pc suite باید وصل میشدی. حالا هم که اینطور شده دیگه فکر نمی کنم راهی داشته باشه. باید مستر ریست کنی به احتمال زیاد.

راستی دوستان این حالت مدیا پلایر به چه درد می خوره؟؟؟ من فکر کنم آهنگ های گوشی از طریق مدیا پلایر کامپیوتر خونده بشه. البته من نمی دونما!!! حدس زدم.
    مجبور شدم با مدیا پلیر وصل کنم '
    جدا با مستر ریست درست میشه ?!
من فکر کردم خراب شده دیگه ‎ '‎آخه نوشته memory card corrupted ‎ !

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

مجبور شدم با مدیا پلیر وصل کنم '
    جدا با مستر ریست درست میشه ?!
من فکر کردم خراب شده دیگه ‎ '‎آخه نوشته memory card corrupted ‎ !
    همیشه هر وقت مشکلی پیدا کردی که واقعا به نظرت غیر قابل حل بود مستر ریست کن.
    100% بعد مستر ریست درست میشه. اینم کد مستر ریست اگه خواستی.
    #7370#*

9. این کاربر از Behzad_v3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

همیشه هر وقت مشکلی پیدا کردی که واقعا به نظرت غیر قابل حل بود مستر ریست کن.
    100% بعد مستر ریست درست میشه. اینم کد مستر ریست اگه خواستی.
    #7370#*
    نشد
    یعنی سوخته ؟!

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

بده بیرون فلش کنن. دیگه مطمئنا درست میشه. 5000 تومن میگیرن واسه فلش..........

12. این کاربر از Behzad_v3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidrj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Dezful

13

بده بیرون فلش کنن. دیگه مطمئنا درست میشه. 5000 تومن میگیرن واسه فلش..........
    فکر نمیکنم به خاطر سوختن مموری نیازی به فلش باشه!!!

سلام
    فکر کنم با رم ریدر میتونی اطلاعاتتو برداری؛بعدش مموریتو بزار رو گوشیت فرمتش کن؛میشه مثل روز اول
    Last edited by hamidrj; 04-10-2008 at 14:40.

14. این کاربر از hamidrj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •