دوستا من هدفون برای pspچی بخرم لطفا کامل قیمت مدل
به خاطر جدید بودن هدفون صفحه های پیشو نگاه نکردم اگه چیز خوبی هست با قیمت ومدل به هم پیشنهاد کنید
دوستا من هدفون برای pspچی بخرم لطفا کامل قیمت مدل
به خاطر جدید بودن هدفون صفحه های پیشو نگاه نکردم اگه چیز خوبی هست با قیمت ومدل به هم پیشنهاد کنید
بچه ها من مي خوام بازيهايه ps1 رو رو psp بازي كنم واسه همين يه برنامه از اينترنت دانلود كردم به نام PopstationGUI .
از cd باربرنامه clone ايميج گرفتم بعد با همون برنامه كانورتش كردم يه فايل به نام eboot با يه كليد واسم داد منم كپيش كردم توpsp/game ولي كار نميكنه. كجا رو اشتباه رفتم؟
خبری ناراحت کننده برای دارندگان پی اس پی 1000 (فت) و تهدیدی برای دارندگان پی اس پی 2000 (اسلیم):
خداحافظ پی اس پی 1000: پایین کشیدن ماکت سری اول پی اس پی در خیابانی در نیویورک آمریکا احتمالا شرکت سونی ماکت های سری جدید (پی اس پی 3000) را جایگزین آن خواهد کرد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاید سونی می خواهد کنسول پی اس پی 1000 را از دور خارج کند.(زیرا دیگر تولید نمی شود.)
اما به اسلیم هنوز می شه وفادار موند تا 2 سال دیگه.
psp 3000 الان تولید میشه....
اخه من شنیده بودم که به خاطر مشکل سخت افزاری دیگه تولید نمی شه....
شما باید فایل eboot و فایل key رو بریزی توی یه فولدر بعد اون فولدر رو کپی کنی توی psp/game
موفق باشی
ولی آخر بازی مسخره بود من نمیدونم این همه بازی کردی که آخرش چی بشه. جالبترین چیزیشم به نظر من همون بود که میتونستی همرو پرتاب کنی یا تو هوا کنترل کنی ضربه مورده علاقه منم "مربع+مربع+مربع+مثلث" و "مثلث+دایره" البته "l+مثلث" وقتی چند ثانیه نگه میداشتی خیلی جالب بود.
Last edited by milky way; 08-02-2009 at 08:44.
قرار نیست به خاطر یک مشکل ( که در بعضی بازی ها دیده می شه) فروش کنسول رو قطع کنن.
اون وقت ما کروسافت و بقیه شرکت ها هم به علت سه چراغ شدن و ... تولیدشون رو قطع کنن.
اصولا بازی هایی که از روی فیلم ساخته می شوند یک مشکل بزرگ دارند .(گیم پلی . گرافیک و هو ش مصنوعی و...) ولی بازی استار وارس از بازی هایی است که از روی فیلم خوب درآمده است. حق با شماست.
فیزیک بازی StarWars یکی از بهترینا توی PSP بودش
من 2 ماه پیش یه Creative _EP630 گرفتم ....خیلی خوبه من که راضیم...مدل Inear هم هست...صدای بیرونو خیلی خوب خنثی میکنه...وقتی میخری 3 تا روکش هم همراهش باید باشه که هر کدوم واسه گوشت مناسب تر بود از همون استفاده کن.
من تو شهر خودمون خریده بودم 18تومن با گارانتی...تهران که حتما ارزونتره دیگه..
یه هدفون سونی هم من تست کردم خیلی خوب بود...البته اون 5_6 تومن از EP_630 گرونتره...اون فکر کنم مدلش ex32 بود.
بازم خرید هدفون سلیقه ایه ...شاید یه هدفون واسه گوش من مناسب باشه ولی واسه شما نه!!! یکی به هدفون های Inear عادت داره ولی یکی دیگه به معمولی ها و...
ولی کلا Creative ها حرف ندارن....همه ازشون راضینید..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)