تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 713 از 1404 اولاول ... 2136136637037097107117127137147157167177237638131213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,121 به 7,130 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessam2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستا من هدفون برای pspچی بخرم لطفا کامل قیمت مدل

به خاطر جدید بودن هدفون صفحه های پیشو نگاه نکردم اگه چیز خوبی هست با قیمت ومدل به هم پیشنهاد کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه hootan0411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

بچه ها من مي خوام بازيهايه ps1 رو رو psp بازي كنم واسه همين يه برنامه از اينترنت دانلود كردم به نام PopstationGUI .
    از cd باربرنامه clone ايميج گرفتم بعد با همون برنامه كانورتش كردم يه فايل به نام eboot با يه كليد واسم داد منم كپيش كردم توpsp/game ولي كار نميكنه. كجا رو اشتباه رفتم؟

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

خبری ناراحت کننده برای دارندگان پی اس پی 1000 (فت) و تهدیدی برای دارندگان پی اس پی 2000 (اسلیم):

خداحافظ پی اس پی 1000: پایین کشیدن ماکت سری اول پی اس پی در خیابانی در نیویورک آمریکا احتمالا شرکت سونی ماکت های سری جدید (پی اس پی 3000) را جایگزین آن خواهد کرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

شاید سونی می خواهد کنسول پی اس پی 1000 را از دور خارج کند.(زیرا دیگر تولید نمی شود.)
    اما به اسلیم هنوز می شه وفادار موند تا 2 سال دیگه.

4. این کاربر از Hunter lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ShayaN3K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Alt+0160

پيش فرض

psp 3000 الان تولید میشه....

اخه من شنیده بودم که به خاطر مشکل سخت افزاری دیگه تولید نمی شه....

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

بچه ها من مي خوام بازيهايه ps1 رو رو psp بازي كنم واسه همين يه برنامه از اينترنت دانلود كردم به نام PopstationGUI .
    از cd باربرنامه clone ايميج گرفتم بعد با همون برنامه كانورتش كردم يه فايل به نام eboot با يه كليد واسم داد منم كپيش كردم توpsp/game ولي كار نميكنه. كجا رو اشتباه رفتم؟
    شما باید فایل eboot و فایل key رو بریزی توی یه فولدر بعد اون فولدر رو کپی کنی توی psp/game
    موفق باشی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این همه گفتید استار وارس نقد بسیار کوتاهی را برای کسانی که هیچی از بازی نمی دونن می ذارم:

این بازی به نظر من باید 10 از 10 میگرفت ولی متاسفانه کمتر گرفت یعنی 7.5 و نسخی ی ps 2 اش هم 4 از 5 گرفت و حدود 1.5 میلیون دلار فروش داشت.شرکت لوکاس آرتس 4.5 میلیون نسخه از این بازی رو زد و این بازی بهترین بازی شناخته شده در جنگ ستارگان هست.با توجه به توجه به این بازی لوکاس آرتز احتمالا نسخه های بیشتری از این بازی رو پخش میکنه.نقد هایی که در سایت های مختلف از این بازی شده معلومه که این بازی خیلی زیبا هست ولی انگار این نقد ها تاثیری در طرفداران سری جنگ ستارگان نداشته.
    داستان بازی بین دو قسمت 3 و 4 اتفاق می افتد. یعنی در زمانی که darth vader سعی در نابودی تمام jedi ها دارد. در یکی از نبرد ها darth vaders ، یک پسر بچه را پیدا می کند و او را با خودش می برد تا آموزش دهد. او این پسر بچه را به عنوان شاگرد خود تربیت می کند تا بتواند در نابودی jedi ها به او کمک کند. سرانجام این پسر بچه ( که یک شخصیت جدید است ) آماده می شود و darth vader او را به اولین ماموریتش می فرستد.
    شخصیت اول بازی ( star killer ) یک فرد جدید است که تا کنون در هیچ کدام از عنوان های star wars نبوده و شما در بازی کنترل او را در دست خواهید داشت. با پیشرفت در مراحل قدرت های خود را افزایش دهید و در پایان darth vader یکی از قدرت های خاص خود را به شما می دهد.
    گیم پلی بازی نوآوری هایی را دارد که قبلا به صورت محدود در بعضی بازی ها به صورت محدودتر استفاده شده بود. کارکتر شما تمام قدرت های یک jedi را به طور کامل دارد و با پیشرفت در بازی قدرت های او افزایش پیدا می کند. مهمترین سلاح شما هما شمشیر های نوری معروف star wars است ، که کارکتر اصلی در ابتدا به خوبی از آن استفاده نمی کند. اما با قدرت هایی که به دست می آورد حرکاتش با شمشیر سریع تر شده و در دفاع کردن خیلی اشتباهات کمتری می کند. قابلیت های دیگری هم از جمله پرتاب شمشیر به طرف دشمنان نیز وجود دارد. یکی از دیگر از قدرت های اصلی توانایی حرکات دادن کارکتر ها ( grap ) است. شما می توانید دشمنان را در کنترل خود بگیرید و آنها را به هر طرفی که می خواهید پرتاب کنید. البته با استفاده از این قدرت ، تقریبا تمام اشیا موجود در بازی را هم می توانید کنترل کنید. قدرت کنترل اجسام یکی از کلیدی ترین عناصر بازی است که خیلی کار ها را می توانید با آن انجام دهید. البته در انتهای بازی این قدرت آنقدر افزایش پیدا می کند که می توانید با یک بار استفاده چندین کراکتر دشمن را به هوا پرتاب و نابودشان کنید.
    ضربات combo یکی از مهمترین اصول بازی برای نبرد با boss ها است. با ضربات combo علاوه بر ناتوان شدن آنها ، کارکتر اصلی هم قدرت های بیشتری به دست می آورد. یکی از ضعف های شدید گیم پلی که ضربه بدی را هم به بازی زده level design یا طراحی مراحل است. در خیلی از مواقع مراحل به شدت خسته کننده می شوند که این امر ناشی از تکراری بودن محل های یک مرحله و ماموریت های آن است.
    Force unleashed دارای 90 دقیقه آهنگ است که به وسیله آقای john william ساخته شده. موسیقی بازی یکی از قدرتمند ترین بخش هاست که فوق العاده کار شده و از شنیده آهنگ های متن لذت بسیاری را خواهید برد. از نشر صدا گذاری هم بازی بیار خوب کار شده و مشکل خاصی ندارد. اما یعضی از صدا ها مانند صدای کارکتر ها اصلا کیفیت خوبی را ندارد و این امر باعث شده صدا گذاری بازی بی نقص نباشد.
    ولی آخر بازی مسخره بود من نمیدونم این همه بازی کردی که آخرش چی بشه. جالبترین چیزیشم به نظر من همون بود که میتونستی همرو پرتاب کنی یا تو هوا کنترل کنی ضربه مورده علاقه منم "مربع+مربع+مربع+مثلث" و "مثلث+دایره" البته "l+مثلث" وقتی چند ثانیه نگه میداشتی خیلی جالب بود.
    Last edited by milky way; 08-02-2009 at 08:44.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

psp 3000 الان تولید میشه....

اخه من شنیده بودم که به خاطر مشکل سخت افزاری دیگه تولید نمی شه....
    قرار نیست به خاطر یک مشکل ( که در بعضی بازی ها دیده می شه) فروش کنسول رو قطع کنن.

اون وقت ما کروسافت و بقیه شرکت ها هم به علت سه چراغ شدن و ... تولیدشون رو قطع کنن.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

ولی آخر بازی مسخره بود من نمیدونم این همه بازی کردی که آخرش چی بشه. جالبترین چیزیشم به نظر من همون بود که میتونستی همرو پرتاب کنی یا تو هوا کنترل کنی ضربه مورده علاقه منم "مربع+مربع+مربع+مثلث" و "مثلث+دایره" البته "l+مثلث" وقتی چند ثانیه نگه میداشتی خیلی جالب بود.
    اصولا بازی هایی که از روی فیلم ساخته می شوند یک مشکل بزرگ دارند .(گیم پلی . گرافیک و هو ش مصنوعی و...) ولی بازی استار وارس از بازی هایی است که از روی فیلم خوب درآمده است. حق با شماست.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

فیزیک بازی StarWars یکی از بهترینا توی PSP بودش

11. این کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

به خاطر جدید بودن هدفون صفحه های پیشو نگاه نکردم اگه چیز خوبی هست با قیمت ومدل به هم پیشنهاد کنید

من 2 ماه پیش یه Creative _EP630 گرفتم ....خیلی خوبه من که راضیم...مدل Inear هم هست...صدای بیرونو خیلی خوب خنثی میکنه...وقتی میخری 3 تا روکش هم همراهش باید باشه که هر کدوم واسه گوشت مناسب تر بود از همون استفاده کن.
    من تو شهر خودمون خریده بودم 18تومن با گارانتی...تهران که حتما ارزونتره دیگه..
    یه هدفون سونی هم من تست کردم خیلی خوب بود...البته اون 5_6 تومن از EP_630 گرونتره...اون فکر کنم مدلش ex32 بود.
    بازم خرید هدفون سلیقه ایه ...شاید یه هدفون واسه گوش من مناسب باشه ولی واسه شما نه!!! یکی به هدفون های Inear عادت داره ولی یکی دیگه به معمولی ها و...
    ولی کلا Creative ها حرف ندارن....همه ازشون راضینید..

13. این کاربر از hamid_hitman47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •