فقط اپدید کارت صدا
فقط اپدید کارت صدا
از كجا بايد اپديت كنم؟ ميشه يه لينك دانلود بذاريد؟ اگه قبلا گفته شده تورو خدا لينك بدين بين 700 تا صفحه دنبال لينك نگردم. كارت صدام ريل تيك هست.
(به نام خدا)
من COD world at war رونصب کردم اجرا میکنم همون اول این ارور رو میده
ببخشید نشد توی تگ IMG بذارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
سلام.من بازی stronghold2 v1.4 رو دارم. وقتی میرم تو بازی خودش می گه یه آپدیت وجود داره منم از توی بازی دانلودش می کنم بعد هم نصبش می کنم و خودش هم می گه بازی از ورژن 1.4 به 1.4.1 ارتقا پیدا کرد.کرکش هم با نام همون ورژن کپی کردم ولی وقتی میرم تو بازی گوشه صفحه می نویسه ورژن 1.4 و دوباره می گه یه آپدیت وجود داره.وقتی دوباره اون آپدیت رو دانلود و نصب می کنم خودش دوباره میگه بازی شما قبلا به ورژن 1.4.1 ارتقا پیدا کرده ولی وقتی می رم تو بازی دوباره می نویسه ورژن 1.4.این آپدیت برای بازی کردن آنلاین هست ولی وقتی می رم توی بازی چند نفره بازی می گه اول باید آپدبت جدید رو دانلود کنید.خواهش می کنم راهنماییم کنید.
دوست عزیز شما با این نسخه ای که داری نمیتونی آنلاین بازی کنی .
چون یه نسخه ی تقلبی محسوب میشه .
تقریبا 99% بازی هایی که توی ایران هستند اینطوری هستن .
یعنی کپی شده از یه نسخه .
خوب معلومه که نمیشه باهاش آنلاین بازی کرد .
مگه اینکه شما با برنامه ی Hamachi بتونی با چند نفر که میشناسی بازی کنی که اونم بدون ADSL نمیشه .
دوست عزیز اگه اینجا رو ببینی خیلی ها مشکل شما رو دارن که راه حلش هم همونجا هست »
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هزار بار اين سوال پاسخ داده شده D:
توي ويندوز xp به device manager برو و uni modem hal-duplex... رو ديزيبل كن! من هم همين مشكل رو دارم ولي با اين مال من حل نميشه! ظاهرا من بايد كارت صدامو اپديت كنم.
نقل قول از دوست خوبمون...
تو device manger
گزینه sounds.video and game controllersرو انتخاب کن
و اینو unimodem half-duplex audio device
رو disable کن
سلام دوستان
من بازی CoDWaW رو نصبش کردم.بازی بدون هیچ مشکلی اجرا میشه.اما وقتی وارد بازی میشم یکم بازی گیر داره-دایرکس رو هم نصب کردم-مثلا تو همون مرحله 1 بازی یکم کند هستش و زور میزنه-کسی میدون مشکل چیه؟
مشخصات سیستمم اینه؟cpu 3.4 full
ram 1 gb ddr2
gerafic 8400 gs
windows sp3
دوست عزیز فکر کنم سیستمت ضعیف باشه واسه این بازی .
مخصوصا گرافیکت چون گرافیک شما نصف رم مورد نیازش رو از سیستم میگیره که رم سیستمتون هم پایینه .
شما میتونی با پایین آوردن تنظیمات بازی رو روون کنی .
هيتلر جان من كارايي رو كه گفته بودين انجام دادم كارت صدا رو هم اپديت كردم باز هم همون ارور ميادچي كار كنم؟ ديگه چه راهي هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)