تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 712 از 755 اولاول ... 212612662702708709710711712713714715716722 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,111 به 7,120 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milad_Sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام خسته نباشید دوستای گلم من یه پرینتر اچ پی 1132 سه کاره دارم بعد از اینکه من کارتریجم شارژش تموم شد دوباره شارژش کردم البته ناگفته نمونه که درامشم عوض کردم ولی با توجه به اینکه شارژش کردم اما هنوز چراغ تونر بر روی دستگاه خاموش نشده همچنان روشنه ممنون میشم از دوستای عزیزم کسی میدونه چیکار کنم این مشکل برطرف بشه و این چراغ خاموش بشه در ضمن کارتریجم شارژش کامله ولی نمیدونم چرا باز هربار که پرینت میکنم اخطار لو تونر میده باتشکر از همتون
    با سلام
    ببینید دوست عزیز،این مورد بر میگرده به چیپ مربوط به کارتریج که با تعویض اون به احتمال زیاد مشکل حل میشه

ضمنا دقت کنید این چیپ کار شمارش رو بر عهده داره، ولی با میزان تونری که داخل کارتریج هست (پر/خالی بودن اون) ارتباطی نداره و وقتی عدد اون به حد مجازی که برای چاپ با اون مدل کارتریج خاص تعریف شده، (مثلا 1500-1600 برگ برای کارتریج مدل 85A) می سوزه و دیگه اجازه استفاده از پرینتر رو نمیده (سیاست شرکت های تولید کننده برای اجبار کاربر به خرید کارتریج نو و جلوگیری از شارژ کارتریج!!) که البته با ریست این چیپ و قطع ارتباط اون با برد اصلی پرینتر امکان استفاده مجدد بعد از شارژ همون کارتریج فراهم میشه

البته برای تکمیل بگم این در مورد پرینتری مثل HP بود و در مورد سامسونگ قضیه فرق داره...

2. 2 کاربر از Milad_Sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام پرینتر من hp c5200 هست وقتی روشن می کنم روی نماشگرش می نویسه Refer to printer documentation . روی همین ارور می مونه ، حتی از اسکنرش نمی تونم استفاده کنم.
    اگر میشه راهنماییم کنید که چیکار کنم
    با تشکر
    Last edited by jak12; 12-02-2015 at 22:22.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام.پرینتر من سامسونگ scx-3200 است . تا حالا حدود 11000 برگ کار کرده.ایرادی که تازه پیش آمده اینه که لبه سمت راست کاغذ رو به صورتی که می بینید سیاه می کنه.ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
    درام کارتریجت خراب شده و باید تعویض بشه حدود 17 تومن هزینه داره

5. 2 کاربر از yar-ghadimi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستان.

پرینتر hp 1020 من مدتی هست یه کم دو خطی پرینت میکنه یعنی انعکاس متون بالا در خطوط پایین تر دیده میشه. عکس هم گرفتم:

مشکل چیه؟
    فوم کارتریج باید عوض بشه

7. این کاربر از yar-ghadimi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

فوم کارتریج باید عوض بشه
    سلام بهترین کار اینه که ابتدا با یه کارتریج دیگه امتحان کنید. می تونه فوم درام و یا فیلم فیوزینگ دستگاه باشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام پرینتر من hp c5200 هست وقتی روشن می کنم روی نماشگرش می نویسه Refer to printer documentation . روی همین ارور می مونه ، حتی از اسکنرش نمی تونم استفاده کنم.
    اگر میشه راهنماییم کنید که چیکار کنم
    با تشکر
    البته این متنی که گفتی باید یه ادامه داشته باشه.
    احتمالا کارتریجت ایراد داره.
    یا می تونه اسکنر دستگاه به ایراد خورده باشه
    ابتدا جفت کارتریجهاتو در بیار
    دستگاه رو خاموش کن. اون قسمتی که کارتریج به دستگاه اتصال پیدا می کنه و حالت دون دون هست رو با دستمال و الکل سفید تمیز کن. همون اتصال رو رو کارتریج تمیز کن.
    وقتی روشن کردی صبر کن تا پرینتر اماده بشه و ازت بخواد که کارتریج بگذاری تو دستگاه کارتریج رنگی رو ابتدا بگذار و ببند. دوباره درب رو باز کن کارتریج مشکی رو قراربده.
    امیدوارم درست بشه

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام خسته نباشید دوستای گلم من یه پرینتر اچ پی 1132 سه کاره دارم بعد از اینکه من کارتریجم شارژش تموم شد دوباره شارژش کردم البته ناگفته نمونه که درامشم عوض کردم ولی با توجه به اینکه شارژش کردم اما هنوز چراغ تونر بر روی دستگاه خاموش نشده همچنان روشنه ممنون میشم از دوستای عزیزم کسی میدونه چیکار کنم این مشکل برطرف بشه و این چراغ خاموش بشه در ضمن کارتریجم شارژش کامله ولی نمیدونم چرا باز هربار که پرینت میکنم اخطار لو تونر میده باتشکر از همتون
    البته چیز مهمی نیست. ولی می تونی چیپ کارتریجتو عوض کنی تا درست بشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام من یه چاپگر چهار کاره لیزر رنگی 2840 دارم که چاپ مشکی بسیار خوبی داره و هیچ مشکلی نداره ولی موقع چاپ رنگی اصلا کار نمیکنه و فقط رنگ زرد چاپ میکنه و خیلی با تاخیر.تازه هیچ کدوم از کارتریج های رنگی هم ارور نمیده.از اساتید میخام راهنماییم کنن
    اگر منظورت از 2840 اون پرینتر چهارکاره لیزر رنگی قدیمی هست. یه جواب داره. اگر جوهر افشان هست یه جواب دیگه
    لطف کن مشخص کن.

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

من یه پرینتر لیزری رنگی دارم مارک سامسونگ که جدیدا سیاه سفید رو همون سیاه سفید کامل چاپ میکنه ولی هر چیز رنگی که میخام چاپ کنم در حالت رنگی سیاه سفید چاپ میکنه و البته ناقص یعنی بعضی جاها اصلا چاپ هم نمیشن و سایر جاهایی که چاپ میشن به جای رنگی سیاه سفید هستند . حتی تصویری که قرار چاپ بشه به صورت رنگی همراه با تونر روی بلت (همون صفحه سیاه رنگ) میفته اما روی کاغذ چاپ نمیشه تونر رنگی

کاتریج های رنگی پر هستند و روی فوم کاتریج هم که براحتی تونر میاد یعنی مشکل از کاتریج ها نیست

تنظیمات سیستم هم روی رنگیه و روی دو تا سیستم تست شده

با کلیدر ریپورت پرینتر که ارم سامسونگ رو رنگی چاپ میکنه باز همینطوریه سیاه سفید میزنه و ناقص

مشکل از کجا میتونه باشه ؟
    Last edited by ahwazp30; 19-02-2015 at 11:34.

داره خودمونی میشه SONY1983's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با کلیک ریپورت هم ناقص میزنه?
    اگه اینطوریع و باریپورت هم رنگش وکیفیتش مشکل داره به نظرم مطمئنا از کارتریجه شما با یه کارتریج دیگه تست کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •