ممنون از توجه شما دوست گرامی
راستش من یه سر رفته بودم بانه اونجا اینا را دیدم چون حودمم اهل اون طرفا هستم گفتم اگه اصلش باشه که چه بهتر اگرم نبود که ضرری نکردم.حالا ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
ممنون از توجه شما دوست گرامی
راستش من یه سر رفته بودم بانه اونجا اینا را دیدم چون حودمم اهل اون طرفا هستم گفتم اگه اصلش باشه که چه بهتر اگرم نبود که ضرری نکردم.حالا ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
اگر با قیمت های زیر 30-40 هزار تومن پیدا کردید می تونید برای قشنگی یکی بخرید، مدل های تقلبی بیتس در خارج از کشور زیر 30$ قیمت دارند...
ممنون میشم اگر طریقه تشخیص اصل بودن ان را هم بفرماببد
با تشکر
ممنون سالار جان یک تشکر ویژه باید از شما کنیم که در نبود رضا عزیز از کوچکترین کمکی دریغ نکردید
سالار جان یک سوال برام پیش اومده
من Cowon C2 دارم نگاه وقتی صدا رو از 33 بیشتر میکنم یک جورایی میشه به نظر شما اشکال پلیر کم میاره یا هدفون؟بعد جرا هر چی صدا کمتر بشه کیفیت صدا بالاتره؟
سلام
خواهش میکنم.
خوب اول از همه با یه پلیر دیگه امتحان کنین ببینین بازم همین اتفاق میافته.خوب البته پلیر C2 یا هر پلیر دیگه ای در مقابل هدفونتون کم میارن ولی دلیل نمیشه صدا یه جور دیگه بشه .در مورد ولوم معمولا برعکسه هرچه صدا بیشتر باشه کیفیت صدا و جزییات صدا بیشتر حس میشه و احساس میکنیم کیفیت بالا تر رفته و امپ هم در واقع همین کار رو میکنه و جزییات صدا رو محسوس تر میکنه و البته قدرت پخش صدا رو بیشتر میکنه ولی فکر کنم شما کیفیت صدا رو تو ولوم پایین با کیفیت تر احساس میکنین چون بیس و بعضی فرکانسهای پایین و باز هم یه تعداد فرکانسهای دیگرو ضعیفتر میشنوین و حس میکنین و از نظر سلیقه ای احساس میکنین که کیفیت بهتره که در واقع کشش دارین به سمت فلت و طبیعی شنیدن صداها که خبر خوبی هست و در واقع تمایل دارین صدا رو حرفه ای و واقعی گوش کنین نه رنگی و موزیکالیته و اقراق شده.![]()
با سلام
استاد اخرین باری که برای تحقیق وضعیت بازار و قیمت رفته بودم که حدودای هفته پیش بود و البته وقت نشد به جمهوری هم سر بزنم و فقط چند تا نمایندگی و مجتمع پایتخت و بازار کامپوتر ایران رو دیدم وضعیت چندان با قبل فرق نکرده بود و فقط چند مدل تقلبی از skullcandy,jbm با حدود قیمت 40 تومان و تعدادی از مدلهای tdk وjvc ,t-jays , vjays ,a-jays ,klipsch ,bose ,audio technica,و تعدادی هدفون ناشناس برای من مثل enzatec و ... و کلی سنهایزر و بیتس تقلبی و ... بطور کلی کم کم مجتمع پایتخت داره میشه بازار هدفون .البته مورد جالبی هم دیدم که امپ های fiio رو به تعداد زیاد تو بیش از 7 فروشگاه و با قیمتهای چند برابر قیمت دلاریش موجود کردن.
قیمت هدفونهایی که قبلا موجود بود و میدونستین کمی افزایش پیدا کرده بعضا تا 30% مثل sennhesier,audio technica,akg, و یه سری خاص هم قیمتشون تقریبا ثابت مونده مثل klipsch , panasonic ,creative,beyerdynamic و ...
با چند تا از مدیران نمایندگی ها صحبتی داشتم از جمله سنهایزر که قراره بار جدیدشون برسه و تنوع محصولاتشون بیشتر و کاملتر میشه.نمایندگی اواسان که کلا محصولات akg و klipsch و bose رو قراره بزودی موجود کنن.البته منم چند مدل مثل shure ,etymotic,denon و ultimate ear بهشون پیشنهاد دادم که بیارن چون بیشتر فعالیتشون رو محصولات اپل هست مدل های دیگ رو که کنترل تالک محصولات اپل نداره رو قبول نمیکنن. و نمایندگی audio technica که بار اونها هم میرسه و قرار شده لیست قیمتها رو برام بفرستن که بلافاصله شما در جریان قرار میدم .
انشاالله اگه فرصت بشه در چند روز اینده جمهوری هم سر بزنم تا وضعیت اونجا مشخص بشه چون دوستان خبر هایی رو از اونجا در باره هدفونهایی مثل shure se535 بقیمت یک میلیون و سیصد اگه اشتباه نکرده باشم بهمون دادن.
در کل بازار هدفون رو به پیشرفت خیلی خوبی داشته و شرکتها بخاطر رقابت بدنبال وارد کردن هدفونهای خاص و حرفه ای شدن .
متاسفانه تو یک روز بیشتر از این وقت برای برسی بیشتر نبود اگه شما هم تونستین یه سری به بازار بزنین ما رو از اطلاعاتتون بی نصیب نزارین.
با تشکر
ممنون سالار جان
ولی فکر کنم که پلیر کم میاره متاسفانه پلیر دیگه ای ندارم
معلومه که تمایل دارم صدای حرفه ای بشنوم
قصد دارم یک هدفون فول سایز از سنهایزر هم بگیرم ببینم اون چطوریه
![]()
خوب با کامپیوتر یا ضبط صوت یا تلوزیون امتحان کنین.
حتما .خودت که میدونه سنهایزر یه چیزه دیگست.ولی قبل خرید حتما من رو در جریان بزار که ایندفعه تو خریدش معجزه کنم برات.![]()
بچه ها تا 50 تومن بهترین ایرفونی که میشه پیدا کرد چیه ؟
من قبلا ep-630 داشتم صداش خوب بود بیسش هم خوب بود فقط زیاد شفاف نبود میخوام یه مقدار شفاف تر باشه
برای گوش کردن به موسیقی های ایرانی هم میخواستم
ممنون
100%
بدون تایید شما که اصلا هدفون نمیخرم
اون دفعه ام اگه شما نبودید الان من M50 نداشتم
برای این که اسپم نباشه
خودم نظرم روی HD448 هستش حالا نمیدونم کیفیتش چجوریه؟
راستی یک خبر بدم شاید بدونی ولی میگم باز
سنهایزر دو محصول جدید معرفی کرد
اینها:
IE 800
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HDVD 800
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)