تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 712 از 1421 اولاول ... 2126126627027087097107117127137147157167227628121212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,111 به 7,120 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

بشدت تایید میکنم حرفاتو چون خودم تمام شرکتهای بابل رو چک میکنم! از لحاظ قیمت و میزان دانلود به مخابرات نمیرسن! تنها مزیتشون پشتیبانی و یکم هم وبگردی بهتره! خودم شاتل و پارس آنلاین و آسیاتک و نوین نت رو تست کردم و همشون گرون هستن! نمیارزن!
    با درود
    دوست عزیز ایا شما هم تو مازندارن با افت سرعت شدید مواجه هستید؟اقا این مخابرات مازندارن یهویی چیش شده؟اعصاب برا کاربرا نذاشتن باور کنید سرعت من با idm 400 کیلو بوده الان روزا حتی به 50 هم نمیرسه .یه ماهه الان اینجوری شده من از فریدونکنار هستم .ایا از دوستان کسی هست که از مخابرات مازندارن همین مشکل رو داشته باشه.اخیرا شبا قطع میشه ساعت 2.45 تا 3 صبح دوباره وصل میشه ولی با سرعت 500 بایت یعنی اصلا دانلودش رو برمیدارن
    نمیدونم چی از جون این کاربرا میخان پستمون رو کندن.
    با تشکر

2. این کاربر از kasra12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alidadash75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    (AMOL)عشقه

پيش فرض

با درود
    دوست عزیز ایا شما هم تو مازندارن با افت سرعت شدید مواجه هستید؟اقا این مخابرات مازندارن یهویی چیش شده؟اعصاب برا کاربرا نذاشتن باور کنید سرعت من با idm 400 کیلو بوده الان روزا حتی به 50 هم نمیرسه .یه ماهه الان اینجوری شده من از فریدونکنار هستم .ایا از دوستان کسی هست که از مخابرات مازندارن همین مشکل رو داشته باشه.اخیرا شبا قطع میشه ساعت 2.45 تا 3 صبح دوباره وصل میشه ولی با سرعت 500 بایت یعنی اصلا دانلودش رو برمیدارن
    با تشکر
    راستش بنده قبلا شاتل بودم الان اومدم مخابرات ذوق زده شدم نمی دونم چی بگم.
    ولی تا اوروز راضیم همین الان یعنی ساعت 7.46دارم با سرعت 246 دانلود میکنم.
    بعدش ر.و نمیدونم چی میشه ولی تا مهر ماه که جشواره هستش تو خبر ها خوندم که سرویس ها رو زیاد و ارزون میکنن و پهنای باند رو افزایش میدن فقط اگه نا راضی هستین تا اون موقع صبر کنین اگه خوب شد که شد اگه نشد همگی تخلیه میکنیم.
    تازه من الان 1 ماهه ثبت نام کردم تو همین سایت نمی دونم که چرا آزاد نیستم پست میدم نوشته بعد از تایید مدیر ارسال خواهد شد.
    فقط کی زاد میشم به مدیران هم نمیتونم پیام بدم فقط جواب رو بدید خسته شدم.

4. 2 کاربر از alidadash75 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sorek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

با درود
    با تشکر
    من دقیقا مشکلم مثل مشکل شماست

6. این کاربر از sorek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من سرویس 256 نامحدود مخابرات دارم وباید بگم کسانی که نت مخابرات میخوان بگیرن اگر برای بازی های آنلاین و تماشای فیلم و... میخوان به هیچ عنوان سمت سرویسای نامحدود مخابرات نرن به خصوص تو این بازه ی زمانی که باید بگم نتشون ریده! (این ضریب اشتراک 1 به 8 رسما ریده تو کیفیت سرویس نامحدودشون)
    اما سرویس های یکساله و حجم محدودشون (کلا سرویسای حجم محدودشون) رو هم امتحان کردم و باید بگم حداقل در بعضی ساعات روز پینگشون خوبه و تایم اوت و پاکت لاست نداره ومیشه باهاش بازی کرد،

8. 3 کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سرویس محدود و نامحدودشون فرقی نداره یکی ازدوستان پیام داد گفتن که پول پهنای باند به زیر ساخت پرداخت شده ولی هنوز بهمون ندادن

10. 3 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sorek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

من ک ماه اول 512 نامحدود داشتم کانتر آنلاین بازی میکردم حرف نداشت عالی بود ولی وسطای ماه دوم ک شد کم کم اومد پایین ک الان افتضاح شدد فکر میکنم ماه اول برای همه خوب باشه حتی خیلی ها هم وقتی ک میخواستم بخرم بهم گفتن ولی من باور نکردم :|

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

من ک ماه اول 512 نامحدود داشتم کانتر آنلاین بازی میکردم حرف نداشت عالی بود ولی وسطای ماه دوم ک شد کم کم اومد پایین ک الان افتضاح شدد فکر میکنم ماه اول برای همه خوب باشه حتی خیلی ها هم وقتی ک میخواستم بخرم بهم گفتن ولی من باور نکردم :|
    نه دوست عزیز فقط ماه اول خوب نیست مخابرات دچار مشکل شده من 6ماه سرعت عالی داشتم الان 3ماه سرعتم افتضاح شدش مخصوصا این 1 ماه اخیر

13. این کاربر از ALIWARNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Reza kheyri1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

برای من که همه ی این مشکلات چند روز مونده بود به انتخابات به وجود اومده.
    از اون زمان تا حالا سرعت روز به روز اومده پایین.

قبلش که سرعتم از اکثر کاربرا بیشتر بوده.
    امضام اینو ثابت میکنه.

15. 3 کاربر از Reza kheyri1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Reza kheyri1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

همین تازه اکانت محدود دوستمو برای تست سرعت گرفتم و سرعت رو با نامحدود خودم تست کردم.
    با اینکه میدونستم هیچ فرقی بینشون نیست ولی باز گفتم یه تست میکنم. ضرر که نداره.

نتیجه تست همونی شد که هممون میدونیم.
    اصلا هیچ فرقی نداشت.

17. 2 کاربر از Reza kheyri1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من سرویس 256 نامحدود مخابرات دارم وباید بگم کسانی که نت مخابرات میخوان بگیرن اگر برای بازی های آنلاین و تماشای فیلم و... میخوان به هیچ عنوان سمت سرویسای نامحدود مخابرات نرن به خصوص تو این بازه ی زمانی که باید بگم نتشون ریده! (این ضریب اشتراک 1 به 8 رسما ریده تو کیفیت سرویس نامحدودشون)
    اما سرویس های یکساله و حجم محدودشون (کلا سرویسای حجم محدودشون) رو هم امتحان کردم و باید بگم حداقل در بعضی ساعات روز پینگشون خوبه و تایم اوت و پاکت لاست نداره ومیشه باهاش بازی کرد،
    حتی سایت speedtest هم باز نمی کنه،الان مخابرات قزوین و تبریز و ببینید،جمعیت مازندران از تبریز که بیشتر نیست،پینگ مخابرات تبریز با 4.2.2.4 بین 50 تا 90 هستش،اینو می گن سرویس

19. 2 کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •