نوشته تاپیک! نه ایران)
نوشته تاپیک! نه ایران)
دوستان ها وب 2مگ چقد دانلود میده؟
1مگ شبانه دانلود رایگان چند میده/؟ 2تا5 میشه چند گیگ دانلود کرد باش؟ 1گیگ میتونیم؟
دوست عزیز تو سرویس adsl2+ بهترین سرویسو من دارم ، اون 10 % هم مربوط به وایرلسو ..... دیگه هستش ، وگرنه تو adsl2+ شک نکن خودمم![]()
سلام به همه های وبی ها
دوستان سرعت 128 نامحدود های وب چنده (قیمت 25500ت) همون 16 کیلوبایته ؟ یا بیشتر؟ این مخابرات رضوی مارو سرویس کردهاگه خوبه ما هم سکنا گزینیم به های وب
سرعتش ثابت 16 هست
پینگ تو ایرنت که خیلی متوسطه...کجای نتت بهترینه؟
بیا 512 مخابرات تهران
اینم 1 مگ مخابرات تهران با سرور کرج:
اینم فکر کنم 512 با سرور فرانکفورت
اینارو از تو ریسولتهای سیو شده اسپید تست خودم آوردم...
+ اینکه دوست عزیز وقتی نتت ارزش معنوی پیدا میکنه ..که حجمش نامحدود باشه نه اینکه سرعتت دانلودت حتی 100 مگ در ثانیه باشه اما بری هی حجم بخری سر سال ببینی 100 میلیون تومن پول نت دادی اندازه پول یه ماشین...
و اینم اضافه کنم این نت شما اگر نامحدود هم باشه حداقل ماهی 1 میلیون تومن هزینش میشه...شایدم بیشتر...بنابر این شما داری سالی حدود 20 میلیون تومان اگر نامحدود باشه پول میدی ...بنابر اون اصل قیمت و سرعت متناسب
شما داری ضرر میکنی...
من الان 2 مگ نامحدود سفارش دادم 250 تا دان میکنم روز و شب ...ماهی 74 تومن..براحتی میتونم ماهی 500 گیگ دانلود کنم ..بنابر این برپایه اون اصل که عرض کردم من سود کردم![]()
اینجا تاپیک های وب هستشا ، موضوع شما ارتباطی به این تاپیک نداره![]()
دوستان این قضیه اتصال همزمان مجاز دهن منو آسفالت کرده. بیاید شکایت کنیم بابا. من زنگ زدم میگه مودمتون بیش از یک بار برای اتصال تلاش میکنه. میگم آی اس پی های دیگه این مشکلو نداشتن میگه نمیدونم این مشکل مودمتونه. مسخره. تا دوتا دستگاه به مودم وصل میشن اینترنت قطع میشه. مودم تنظیمی نداره که نزاریم بیش از یکبار وصل بشه؟
سلام اره هنوز هستش .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)