عطر خوشبوييه باهاش حال ميكنم...فقط زياد بزني بوش تند ميشه بد ميشه و همينطور سر درد مياره...بهترين فصل استفاده اش به نظرم پاييزه...وسط بادهاي خنك پاييز بزني خيلي بهت حال ميده.
عطر خوشبوييه باهاش حال ميكنم...فقط زياد بزني بوش تند ميشه بد ميشه و همينطور سر درد مياره...بهترين فصل استفاده اش به نظرم پاييزه...وسط بادهاي خنك پاييز بزني خيلي بهت حال ميده.
دیروز اشانتیون دیور sauvage رو گرفتم بوی شاخی داره! به نظر شما بین این و شنل پور مانسیور(اگه درست نوشته باشم) کدوم بهتره؟ شنل رو داشتم ولی دقیقا بوش یادم نیست فقط احساس میکنم موندگاریش بهتر بود.
عطر بازان محترم یه ادکلن معرفی میکنین؟
در مورد ادکلن از چه مدل بوهایی خوشتون میاد خنک تلخ شیرین گرم و ....؟ در مورد امضاء تون جمله از دکتر شریعتی هست و تا جایی که یادم میاد درستش اینه که به جای مسجد دومی خدا هست( و به خدا فکر کنم)
Bvlgari Aqva
Davidoff game
Diesel only the brave
Diesel Fuel for Life
Giorgio Armani Code Sport
اینا رو تست کن هر کدوم خوشت اومد بخر چون عطر یه چیز کاملا سلیقه ایه نمیشه یه عطر رو معرفی کرد ولی اینایی که گفتم هم بوشون خوبه هم تقریبا به سنت میخوره
Last edited by T_rex; 02-08-2012 at 04:09.
از هردوتاتون ممنونم.شرمنده من مثل انسان نخستین ها حرف میزنمولی میشه بگید عطر خنک تلخ شیرین چه فرقایی دارن هر کدوم استفاده خاصی دارن؟ به کدوما میگن تلخ به کدوما شیرین؟ بی زحمت یه ذره توضیح بدین. ببخشیدا
![]()
ببین عطای خنک معمولا رایحه مرکباتی و اب و .. که بوی تازه کننده و فرش دارن مثلا اکوا بولگاری خنک و ابگون با یکمی رایحه ترش مرکباتی هست پخش بو و موندگاریش خوبه ولی همه گیر هست عطرای خنک واسه روزای گرم و تابستون و بهار مناسبند عطرای گرم واسه زمستون و پاییز . شما تا حالا عطری رو تست کردی که خوشت بیاد ؟اسمش رو بگو
من با اشانتیون دیور sauvage اشانتیون گوچی envy رو هم گرفتم که واقعا خوشبو هست.
راستشو بخواین یه مدت رویال استفاده می کردم.یه ادکلن هم بهم هدیه داده بودن که بوش عالی بود ولی خودم زیاد استفاده نکردم ومجبور شدم بدم به یه نفر دیگه اسمش یادم نمیاد یه ظرف مشکی داشت با نوشته های قرمز و درپوش نقره ای شرمنده چپندرقیچی بود
معمولا فعالیت زیادی دارم و دوست دارم ادکلنی که میزنم بهم انرژی بده و باعث فعالیت بیشتر و سرحالیم بشه و از اینجور چیزا..یه سوال دیگه هم داشتم منظورت از همه گیر چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)